Şimdi Ara

2017 Toyota Corolla 1.4 d4 multimode , yakıt tüketimi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
9
Favori
42.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatınızda kaç kere d4d motor kullandınız gerçekten çok merak ediyorum. 3 yıl 1.6 TDI 110 beygir kullandım 5 aydırda 90 beygir d4d kullanıyorum d4d 1.6 TDI den daha verimli internetten okuduğunuz bilgilerle yorum yapmayın. Tutturmuşsunuz motor leş motor leş görende otobanda 200 altına inmiyonuz sancak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alt tarafi kicikirik c sinifi bir araba konuya baksak F sinifi premium sanarsin

bir malin bu kadar kölesi olunur mu yahu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

alt tarafi kicikirik c sinifi bir araba konuya baksak F sinifi premium sanarsin

bir malin bu kadar kölesi olunur mu yahu

Kölesi olunan şey araba değil aslında.

Ağır MTV ağır ÖTV ağır KDV ağır pompadaki KDV altında ihtiyacımızın kölesiyiz maalesef.

Sineğin yağını çıkarttırıyorlar napalım.

Eminim aynı arabalara fabrika çıkışı 0.8 motor bile taksalar kullanmak zorunda kalan insanlar var maalesef.

• 2017 Toyota Corolla 1.4 d4 multimode , yakıt tüketimi

YARDIRAN BİR COROLLA
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    DÜNYADA 1 MİLYONU AŞAN KULLANICININ AKLIYLA ALAY ETMEK OLUR SİZİNKİ

Yani bu kadar corolla alıcısı, basireti bağlanmış ve bu aracı tercih etmiş,
    bence siz, fabrika ayarlarınıza bir baktırın zira iyi düşünemiyor ve net göremiyorsunuz,

hangimiz parasını saçarak harcıyor,
    ekonomi artık en önde gelen tercih nedenlerinden,
    ben de hem ekonomi yaptım hemde canavar gibi corollayı tercih ettim,
    bana bu sınıfta rakibini gösterin varmı var lakin fiyatlar yukarıda ...
    kalite aynı...
    km de 16kuruş yaktığımda oluyor,
    motorsiklet yakıyor 18 kuruş ,
    ben daha ne isteyeyim ;
    kalite , ekonomi ,güven, 3'übir arada...

• malzemec kullanıcısına yanıt
    Yok ben sadece senin gibi elindeki malın kölesi olanla dalga geçiyorum 18.500 liraya elin amerikalısının alabildiği ( ki o arabanın 1.8 benzinli motor versiyonu 132 beygir sende oda yok )arabaya burda s klass merso muamelesi yapmana gülüyorum

Mesele zenin zihniyetindeki hasarda kardeşim arabandan bana ne Bu polo olur corolla olur beni pek alakadar etmiyor açıkçası

sen şunu yazmamışmıydın mı daha önce polo için

quote:

(yaris motorunu hem aurise hemde corollaya koymuş toyota.
    aurise göre .roket diyebilirim. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 5 Mayıs 2017; 14:44:46 >

132 hp 1,6 motorda var ; sana eksi(-) veriyorum otur,

Dersini iyi çalış,

Benzinli ile dizel arasında tork farkı var,

205 tork şehir içinde aracı çok agresif ve atik kılıyor,

Otoban seyehatlerindede gayet yeterli , kullanmış olsaydın, görürdün

Burada motora çamur atanların hiçbirisi bu aracı kullanmamış ,

Kağıt üstünden , ilkokul muhabbeti yapıyorlar ,

Sahada kullanan , aracın Torku'nun yeterlli olduğunu , istendik tepkileri verdiğini görür,

Siz bir kullanın aracı , ona göre yorumlayın,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malzemec -- 5 Mayıs 2017; 15:43:42 >

• malzemec kullanıcısına yanıt
    Yahu hala anlamıyorsun ben sana senin zihniyetine laf ediyorum arabaya değil

zar zor c sınıfı bir araba almışsın anlaşılan ferrari zannediyorsun

Hayır kendi kendinle çelişiyorsun ya bunları sen yazmadın mı polon varken dünya malının bu kadar kölesi olunur mu ya yazık araba pert mert olsa hastanelik olcaksın demek ki...

quote:

bir önceki aracım da 90hp yeni auris dizeldi
    araç kendini zor kaldırıyordu, (yaris motorunu hem aurise hemde corollaya koymuş toyota.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 5 Mayıs 2017; 15:59:56 >
  • Bu gün saat 14:00 da Topkapı Ülker'in arka kısmından e 5 istikametine trafik içinde dur kalk ve bir ışık bekleyerek çıktım,

E5 Çobançeşme istikametine kadar seyehat ettim,

Trafik akıcı, sadece Sefaköy sapağına yani Ataköy önünde bir kere durdum ve Çobançeşme ye vardım,

Hızım :e5 de 70 ve 80 arası hareket halinde

Yük: 1 sürücü (80kg) + tam dolu depo

Tüketim:3,2lt/100 km

• Çobançeşme de sıfırladım ve ara sokaklardan Bağcılar istikametine şehir içi trafiğe girdim,

hızım :dur kalk şeklinde bol ışık ve bayır çıkışları yoğun şehir içi trafiği

6 km lik bir sürüş oldu,

Tüketim6,2lt/100 km

Zar zor değil sevgili kardeşim , Allah nasip etti aldım,

Malını severek kullanan hayrını görür ,

Bir önceki aracım , audi a3 sedan 1,6 tdı dı,

Sevemedim , sattım, seat daki vw. Deki 1.6 motora 600 tl bakım parası öderken , audi de aynı motora bin tl üzerinde ödemek beni mutlu edemedi , isteyen versin , ben vermem, bir kere yer insan kazığı ...

Corollada aradığım hemen hemen her özellik mevcut ,

Severek kullanıyorum,

Şunu da söyliyeyim , ferrari kullansam bu kadar mutlu ve rahat olmam, çizildimi kazıldımı,

Yok vergisi , yok bakımı , yok park sorunu v. b. ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malzemec -- 5 Mayıs 2017; 17:16:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Yahu hala anlamıyorsun ben sana senin zihniyetine laf ediyorum arabaya değil

zar zor c sınıfı bir araba almışsın anlaşılan ferrari zannediyorsun

Hayır kendi kendinle çelişiyorsun ya bunları sen yazmadın mı polon varken dünya malının bu kadar kölesi olunur mu ya yazık araba pert mert olsa hastanelik olcaksın demek ki...

quote:

bir önceki aracım da 90hp yeni auris dizeldi
    araç kendini zor kaldırıyordu, (yaris motorunu hem aurise hemde corollaya koymuş toyota.

İbretlik tespit yapmışsın hocam

• corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek, corolla eşşek

bu konu da olmasa ülkede gülünecek başka olumlu bir şey yok yaa

bu arada yukarıda yardıran corolla demiş de ben yokuş aşağı 210 gördüm, ama düzlüğe gelince yavaşlamaya başlıyor, hele önüne biri atlasın yavaşla geri hızlanmıyor

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Valla ,yaş grubunuzu merak ediyorum ,

Çocuklar gibi eğleniyorsunuz maşallah,

Balon alacağım size

Konu, corolla ve tüketim verileri, siz buna odaklanın

Aklınız karışmış,

Güldürdünüz gene beni

Mesela, corollaya rakip bulamıyorum,

Bana gösterin bir tane , bırakıp onu alacağım

• Kendi arabanı övüp durduğun konundan çıkıp foruma bakarsan yorumlarımı görürsün, çocuk muyum değil miyim anlarsın. Sen bırak bunları da, iyi trollüyorsun vallahi. Konuyu performansa getiren biz miyiz ? Araba at gibi, uçuyor, kaçıyor diyen ben miydim ? Madem trollük yapacaksın, önce başka konuda yazdığın şeyleri sil, bak böyle rezil olursun
  • Arif kullanıcısına yanıt
    İster eşşek de ister kuzu,

Altını çamura bulasınlar , altın gene ALTINdır,

Bana e5 de 3,2 lt/100 km ile giden araç söyle , onu alayım

Maalesef corolla hem hızlı, hemde tutumlu

Ne dersen de,

Güneş balçıkla sıvanmıyor

Bu gün, 3,2lt ile yol yaptım,

Göster bana böyle bir araç , elini öpeyim

• fabrika verisi 3.7 lt olan araca 3.2 lt yaktırmak. Önce sen fotoğrafla göster 3.2 lt yaktığını sonra başka yakan var mi araştırırız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Troll sün ama güldürüyor sun aferin

Birde yukarıda geçen sene 90 HP dizel Auris'e hantal dediğini ama şimdi aynı arabanın Sedan'ı corollaya uçuyor fişek gibi dediğini açıklarsan seviniriz forumun neşe kaynağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 5 Mayıs 2017; 17:59:29 >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    3.3 hybrit yaris... 2.5 lt/100 km ye kadar düşürmüştüm,

Fabrika verileri 90 km/saat verisi ,

Benim sürüşüm70/80 km/saat

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Peş peşe 2 mesajım var , biri i6,2lt/100 km

Diğeri 3.2 lt/100 km

6,2 ye inanıyorsun zira 3.2 olmaz diyorsun, inşallah bir gün video çekip yüklerim , görürsünüz

Nasrettin hocaya kazan veren bahtsız Bedevi gibisiniz valla

Kazanın doğurduğuna inanıyorsun , öldüğüne inanmıyorsun

Her neyse automan, kardeşim, hayırlı bereketli cumalar olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malzemec -- 5 Mayıs 2017; 18:45:40 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.