Şimdi Ara

2017 Ücretli Antivirüs Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen yıl 2016 Bitdefender Total Security kullanmıştım ve gayet memnundum. Çok uygun bir fiyata denk getirip almıştım fakat lisans yenilemek için yüksek bir fiyat isteyince satın almadım bir daha. Şimdilik avira free kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Aklımda kaspersky internet security, avira ve norton var. Sizin önerileriniz nelerdir? Artı ve eksileriyle belirtirseniz sevinirim. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
    Edit: Bu arada şu an norton ücretli sürümünü deniyorum ücretsiz olarak. Avira free kullanıyordum. Avira ile tarama yaptım bir şey bulmadı daha sonra norton ile yaptım 6 tehdit buldu ve düzeltti. Bu yüzden free yazılım kullanmak istemiyorum eğer neden ücretli kullanmak istiyorsun diye soran olursa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 23 Aralık 2016; 12:32:6 >

• Bitdefender'ı bende kullanıyorum en uygun fiyata(12,90TL.'ye)kutulu olarakwww.sanalpazar.com internet sitesinde vardı vardı diyorum ürün ne hikmetse ara ara satışa çıkıyor ben bir kez yakaladım ve 2 adet satın aldım ayrıca daha ekonomik olan ve de AV TEST firması tarafından 2016 yılının ev kullanıcıları kategorisinde yılın 1. seçilen Trend Microyu da sana tavsiye ederim ben 3 bilgisayarın(işteki bilgisayarı da sayıyorum) 2'sinde Trend Micro 1'inde de Bitdefender kullanıyorum tavsiye ederim en uygunu dawww.hepsiburada.com adresinden alabilirsin çok çeşidi var hangisini istersen alabilirsin Trend Micro gerçekten başarılı bir firma kasma hiç yok şimdiye kadar bilgisayarıma hiç virüs bulaştırmadı.Linkler aşağıda;
    http://urun.n11.com/antivirus-programlari/trend-micro-internet-security-bilgisayar-koruma-programi-P126831038 (Bu üründe lisans kodu sadece mail olarak geliyor)
    http://www.hepsiburada.com/trend-micro-titanium-internet-security-3-kullanici-1-yil-ti00239887d-p-BY50105 (Bu ürün kutulu olarak geliyor ayrıca kargo fiyata dahil)
    http://www.hepsiburada.com/trend-micro-maximum-security-3-kullanici-1-yil-ti00239873d-p-BY50101 (Bu ürün de kutulu ve kargo ücreti fiyata dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 23 Aralık 2016; 22:47:34 >

• tarik1968 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Trend micro fiyat olarak gerçekten çok uygun fakat birçok antivirüs değerlendirme ve test sitesini inceledim. İlk 3 avira-kaspersky ve bitdefender olarak gözüküyor. Ben tercihlerim arasına norton'u da ekledim. Bu dört üründen başka tercih yapmak istemiyorum açıkçası. Ayrıca n11 üzerinden fiyat olarak uygun ürünler var fakat bu satıcılar ürünü kargolama yapmadan mail ile lisans anahtarı iletiyorlar. Peki bu lisans anahtarını başkalarıyla paylaşmadıklarını nerden bilebiliriz? Onun haricinde hepsiburada gibi sitelerde kargo ile açılmamış kutu geldiği için daha güvenilir geliyor bana. Ayrıca antivirüslerin kendi sitelerinden de almak aynı şekilde güvenli. Şu an norton'un 30 günlük ücretsiz denemesini kullanıyorum ve gayet güzel bir arayüzü var. Umarım kaspersky ve avira'nın da ücretli sürümlerini deneme imkanım olur. Zaten bitdefender güzeldi ama şu an fiyatları fazla geldi. O yüzden arkaplana attım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Trend micro fiyat olarak gerçekten çok uygun fakat birçok antivirüs değerlendirme ve test sitesini inceledim. İlk 3 avira-kaspersky ve bitdefender olarak gözüküyor. Ben tercihlerim arasına norton'u da ekledim. Bu dört üründen başka tercih yapmak istemiyorum açıkçası. Ayrıca n11 üzerinden fiyat olarak uygun ürünler var fakat bu satıcılar ürünü kargolama yapmadan mail ile lisans anahtarı iletiyorlar. Peki bu lisans anahtarını başkalarıyla paylaşmadıklarını nerden bilebiliriz? Onun haricinde hepsiburada gibi sitelerde kargo ile açılmamış kutu geldiği için daha güvenilir geliyor bana. Ayrıca antivirüslerin kendi sitelerinden de almak aynı şekilde güvenli. Şu an norton'un 30 günlük ücretsiz denemesini kullanıyorum ve gayet güzel bir arayüzü var. Umarım kaspersky ve avira'nın da ücretli sürümlerini deneme imkanım olur. Zaten bitdefender güzeldi ama şu an fiyatları fazla geldi. O yüzden arkaplana attım.

Mail olarak gelen lisans kodlarına şüphe ile bakma konusunda haklısın ben de bu konuda problem yaşadım ancak şu son alışveriş yaptığımwww.n11.com da yer alan RODRİGO satıcısından şimdiye kadar 10 adet lisans aldım başkalarına da aldırdım lisans kodlarının hepsi de geçerli çıktı tabii burada önemli olan şu, stok yapmayıp 1 adet alıp hemen bilgisayarında denemek diğer taraftan Trend Micro hakkında hangi test sitelerine baktın bilemiyorum ayrıca bitdefender pahalı diyorsun ama avira,kaspersky ile norton'un fiyatlarına baktın mı? ateş pahası mübarekler
    https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/windows-7/
    https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/windows-8/
    https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/windows-10/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 23 Aralık 2016; 14:27:47 >

Hocam şu an norton kendi sitesinde indirimli fiyat olarak 1 yıl boyunca 5 cihaza kadar koruma için 80 TL istiyor.
    Bitdefender Total Security fiyat olarak 1 yıl boyunca 5 cihaza kadar koruma için 30 $ istiyor.
    Avira minimum 45 $ fiyattan başlıyor. Çok pahallı o yüzden avira düşünmüyorum artık.
    Kaspersky İnternet Security 1 yıl boyunca 2 cihaz için 130 TL istiyor. Ki bunu alacağıma bitdefender alırım daha iyi. En azından 5 cihaz var ve telefon için de kullanabiliyorum bitdefender'i.
    Trend Micro'ya gelince av-comparatives son testlerinde :
    File Detection Testi : Trend Micro- 2 yıldız-- Bitdefender/Kaspersky- 3 yıldız
    Real World Protection Testi: Trend Micro- 2 yıldız-- Bitdefender/Kaspersky- 3 yıldız
    Performans Testi: Trend Micro- 1 yıldız-- Bitdefender/Kaspersky- 3 yıldız
    Fakat dediğiniz gibi Trend micro fiyatları aşırı derecede uygun. Örneğin hepsiburada üzerinde Maximum Security 3 kullanıcı/1 yıl 13,50 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 23 Aralık 2016; 15:16:49 >

• Ben antiviruse para verme niyetinde degilim.onun yerine 6 ay-1yillik kampanyalar oluyor takip edilebilir.mcafee,trendmicro,kaspersky uygun olarak hepsuburadadan alinabilir(en cok satilanlar listesine bak en üstte 2015 lisansli 2016'ya yükseltilebilen kutuda cdli kaspersky var)

Ben,mobilnet, laptop ve avira free mutluyuzz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 23 Aralık 2016; 15:34:46 >
  • Hocam avira free kullanacağınıza deneme sürümlerini ücretsiz kullanın daha iyi benim görüşüm. Daha bugün avira free ile full scan yaptım bilgisayar temiz çıktı. Hemen ardından norton ile tarama yaptım 2 trojan ve 2 zararlı yazılım buldu. Paylaşmak istedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Am I Evil ? kullanıcısına yanıt
    Falsepositive olabilir.bulduğu zaralilari virustotale gönder de bi görelim😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 23 Aralık 2016; 15:45:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam şu an norton kendi sitesinde indirimli fiyat olarak 1 yıl boyunca 5 cihaza kadar koruma için 80 TL istiyor.
    Bitdefender Total Security fiyat olarak 1 yıl boyunca 5 cihaza kadar koruma için 30 $ istiyor.
    Avira minimum 45 $ fiyattan başlıyor. Çok pahallı o yüzden avira düşünmüyorum artık.
    Kaspersky İnternet Security 1 yıl boyunca 2 cihaz için 130 TL istiyor. Ki bunu alacağıma bitdefender alırım daha iyi. En azından 5 cihaz var ve telefon için de kullanabiliyorum bitdefender'i.
    Trend Micro'ya gelince av-comparatives son testlerinde :
    File Detection Testi : Trend Micro- 2 yıldız-- Bitdefender/Kaspersky- 3 yıldız
    Real World Protection Testi: Trend Micro- 2 yıldız-- Bitdefender/Kaspersky- 3 yıldız
    Performans Testi: Trend Micro- 1 yıldız-- Bitdefender/Kaspersky- 3 yıldız
    Fakat dediğiniz gibi Trend micro fiyatları aşırı derecede uygun. Örneğin hepsiburada üzerinde Maximum Security 3 kullanıcı/1 yıl 13,50 TL.

Norton'un 5 cihaza kadar olan versiyonunun 80TL. olduğuna emin misin? Alttaki link Nortonun resmi sitesi 5 cihaz kadar 119,90TL. diyor sen yanlış yere bakmayasın çünkü ne Avira ne Kaspersky ne de Norton hiç ama hiç ekonomik değiller keza Bitdefender da şimdi öyle.

http://buy-static.norton.com/norton/ps/bb/3up_ns1_ns_nsbu_tr_tr_hybrid_notw_brnf.html?om_sem_cid=hho_sem_sy:tr:ggl:tr:e|kw0000004480|159919837185|c&country=TR

Evet hocam 80 TLhttps://s30.postimg.org/urd2vfz0h/norton.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 23 Aralık 2016; 17:9:56 >
  • Trend Micronun da 1. olduğu testler var. Tek bir teste bakmamak lazım. En doğrusu, kullanıcı yorumları.
    Ben de Trend Micro tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Norton Security veya Kaspersky almanızı öneririm. Uzun süredir Norton Security kullanıyorum. Geçen gün denemek için Kaspersky kurmuştum. 1 saat önce başka bir forum'da paylaşılan bir link'e tıkladım. Bir ağ saldırısı gerçekleştirilmeye çalışıldı.
    Kaspersky hemen saldırıyı engelledi. Norton Security'de saldırı olduğunda aynı şekilde engelliyordu. Hatta Norton Security ağ tehtitleri konusunda daha iyi diyebilirim.
    2017 Ücretli Antivirüs Tavsiyeleriniz
    Norton en son açıklanan AV-TEST Best Protection ödülünün sahibi.https://www.av-test.org/en/award/2015/
    Kaspersky ise en son açıklanan AV-COMPARATIVES'in Product of the Year ödülünün sahibi.https://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2016/01/avc_sum_201512_en.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 23 Aralık 2016; 22:18:46 >

• Hocam bir süredir bakıyorum test sitelerine. Her bir site başka bir ürünü öne çıkarsa da kaspersky-bitdefender-avira-trend micro ve norton öne çıkanlar. Fakat biraz önce kaspersky ve bitdefender karşılaştırma videosu izledim. Bitdefender sistemi daha az yoruyor bir tık önde kasperskydan fakat aşırı bir fark yok. Avira çok pahallı o yüzden mantıksız. Trend microyu hiç kullanmadım ama av-test top ürünlerin arasına koyarken av-comparatives 3 üzerinden 2 vermiş. Bitdefender ise 3 üzerinden 3. Ayrıca av-comparatives norton'u test etmemiş çünkü önceki testlerinde düşük puan almış norton ve bu yüzden av-comparatives şimdilik nortonu test etmeyi bırakmış. Trend micronun çok uygun fiyatı ve av-testten aldığı yüksek puanlar öne çıkarırken, bitdefenderin birden fazla test sitesinde yüksek puanlar alması cezbediyor her ne kadar fiyatı trend microdan daha fazla olsa da.

• Öncelikle piyasada ki çoğu programı denemiş biri olarak şuan Norton kullanıyorum.Çok uygun fiyata almıştım ama.

Kaspersk,Norton,Bitdefender bu 3 lü piyasanın üç büyükleri diyebiliriz.Performansları birbirlerine yakındır.Ufak tefek farklarla ayrılırlar.

Örn:Norton sistemi yormaz fazla ram kullanmaz fakat sonar sistemi olur olmadık temiz dosyaları bile az kullanıcısı olduğu için silebilir.Şuan tek yaşadığım sorun bu mesela.Ayrıca fiyat olarak da biraz pahalıdır.

Kaspersky eskiden beri bilinen bu alemin köklü firmasıdır.

En çok şikayet edilen olayı kasmasıdır.Ne kadar güçlü pc de olsa Kaspersky kurulduğunda kendisini hissettiriyor.Gerek arşiv açarken gerek sitelerde gezerken.Ama aşırı bir yük yok abartıldığı kadar.ram kullanımı orta seviyededir.Fiyat olarak Gittgidiyor gibi sitelerde uyguna bulunabilir.

Bitdefender bu firmlarla başa çıkan hatta bazen geçen bir programdır.Baya hızlı yol aldılar iyi çalıştılar.Ram kullanımı yüksektir açılış süresini biraz uzatabilir.Ama normal kullanımda yavaşlık hissettirmez güvenilirdir.Fiyat olarak yine Gittigidiyor gibi sitelerde 15 tl gibi bir ücrete satılmaktadır.

Gelelim kutu takıntınıza bunu kendinize dert etmeyin güvenli satıcıdan aldığınızda hiç bir sorun çıkmaz.

Defalarca bu şekilde key aldım hiç sorun çıkmadı.Norton bittiğinde Bitdefender a geçmeyi düşünüyorum.

Bu arada Norton testlere kendi isteğiyle katılmama kararı aldı test sitesi almamazlık yapmadı bunuda söylemek istedim.

Kafanıza yine birşey takılırsa yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Hocam bir süredir bakıyorum test sitelerine. Her bir site başka bir ürünü öne çıkarsa da kaspersky-bitdefender-avira-trend micro ve norton öne çıkanlar. Fakat biraz önce kaspersky ve bitdefender karşılaştırma videosu izledim. Bitdefender sistemi daha az yoruyor bir tık önde kasperskydan fakat aşırı bir fark yok. Avira çok pahallı o yüzden mantıksız. Trend microyu hiç kullanmadım ama av-test top ürünlerin arasına koyarken av-comparatives 3 üzerinden 2 vermiş. Bitdefender ise 3 üzerinden 3. Ayrıca av-comparatives norton'u test etmemiş çünkü önceki testlerinde düşük puan almış norton ve bu yüzden av-comparatives şimdilik nortonu test etmeyi bırakmış. Trend micronun çok uygun fiyatı ve av-testten aldığı yüksek puanlar öne çıkarırken, bitdefenderin birden fazla test sitesinde yüksek puanlar alması cezbediyor her ne kadar fiyatı trend microdan daha fazla olsa da.

Avira'yı hiç kullanmadım. O yüzden bir şey söyleyemeyeceğim. Trend Micro'yu kullandım. Yanlış alarm sayısı biraz yüksekti, birde kullanışlı bulmadım. Güvenlik Duvarı yoktu. Bana güvende vermedi açıkçası.
    AV-Comparatives, Norton'u testlerinden çıkartmadı Symantec şirketi o firmanın testlerine artık katılmak istemedi. Sebep olarak AV-Comparatives'in eski tekniklere dayalı testler yaptığı ve Norton ürünlerinin teknolojilerini test etmekte yetersiz oldukları için katılmayacaklarını geçmiş yıllarda açıklamışlardı. Şunu söyleyebilirim ki, AV-TEST daha ciddi, prof. ve kaliteli testler yapıyor.
    Şuan en iyi 3 güvenlik yazılımı çoğu testte; Norton, Bitdefender ve Kaspersky.
    Bu yazılımları kullandım ve az çok bilgim var.
    İlk Norton'u değerlendirecek olursam;
    Öncelikle Norton'un sahibi olan Symantec şirketi güvenlik yazılımı alanında en büyük şirket. Bunda ABD tabanlı olması'da büyük rol oynuyor. Çünkü şuan Dünya'da en iyi pazarlamayı Amerikalılar yapıyor. En güvenilir ve büyük şirketlerde Amerika'dan çıkıyor. Symantec şirketi maddi açıdan iyi durumda olduğu için güvenlik alanında yeni teknolojileri çıkartan şirketleri satın alıp mühendisleriyle birlikte bünyesine katıp teknolojilerini kendi yazılımlarına ekliyorlar. Mesela, PC Tools şirketini zamanında satın aldılar ve Symantec ürünlerinin, Güvenlik Duvarlarını ve Sistem bakım araçlarını güçlendirdiler. Sygate Technologies'i satın aldılar yine Güvenlik Duvarlarını güçlendirdiler. Aynı şekilde WholeSecurity isimli şirketi satın aldılar. Symantec ürünlerinin Davranış tabanlı engelleyicileri olan SONAR sistemini ortaya çıkarttılar.
    Kısaca özetlemek gerekirse Norton şuan en son teknolojileri kullanan güvenlik yazılımlarının başında geliyor.

Bitdefender;
    Romanya menşeli bir şirket asıl yoğunlaştıkları konu antivirüs motorları, imzaları. Antivirüs modülü şuan en iyilerden, belkide en iyisidir. Çoğu güvenlik yazılımları'da, Bitdefender'ın antivirüs motorunu kullanıyor. F-Secure, Emsisoft, G-Data vs.
    Bitdefender'ın Web koruması'da oldukça iyidir.
    Performans konusunda 2017 sürümü ağır değil, gayet kullanışlı. Arayüzü yenilendi, Türkçe dil desteği eklendi, tercih edilebilir.

Kaspersky;
    Uzun yıllarca kullandım. Rusya menşeli, güvensem mi güvenmesem mi arasında kalıyorum her kullandığımda. Çünkü Rus hükümeti ile çok içli dışlı bir Kurucusu, CEO'su var. Ama hakkını yememek lazım. Her özelliği gelişmiş bir yazılım. Antivirüs motoru'da çok iyidir. Güvenlik Duvarı'da sağlamdır. Sezgisel koruması başarılıdır. Eksi yanları olarak PUP, PUA yani virüs olmayan fakat reklam yazılımı, gereksiz çöp yazılımları imzasına yeterince eklemiyor. Performans konusunda daha çok iyileştirmeler yapmalılar hala en ağır güvenlik yazılımlarından.

• Öncelikle yorum yapan fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim. Bazıları konuyu görüp "altı üstü bir antvirüs alıcaksın amma kıllık yaptın" diyebilir fakat bence gayet güzel bilgi paylaşımları yaptık. Başka biri daha antivirüs almak isterse faydalanabileceği görüşler oldu. Sonuç olarak kaspersky sistemi yorduğu için zaten sıcak bakmıyordum çünkü bitdefender bence bir adım önde. Norton'u da şu an deniyorum. Norton dediğim gibi 80 tl fiyat veriyor 5 cihaz için, bitdefender ise 105 tl 5cihaz için. Bunlar kendi sitelerinde verdikleri fiyatlar. N11 de şu an zaten bitdefender 2017 yok. Varsa da 105 tl üzerinde. En uygun fiyatlar şimdilik yazılımların orijinal sitelerinde. Norton'un kullanımını çok beğendim bu arada fakat ayarlama kısmında bitdefender gerçekten daha detaylıydı. Norton'un deneme süresi bitene kadar bu ikisinden birini alacağım.

• Yıllardır kaspersky kullanırım sistemi yorduğunu hiç görmedim.Nerodan film ceviririm 200 tane youtubeden vidfeo indirip mp3 e ceviririm bu işlemler yapılırken bilgisayarımıda rahatça kullanabiliyorum.

Sistemim:i3-6100 İşlemci - 8 gb ram - 480 ssd 4 tb hdd var.

Lisanslarıda g2a dan alıyorum türkiyeye göre cok ucuz oluyor.Şuana kadar bir defa bilgisayarıma virüs girmemiştir.Günde en az 3 tane yabancı flash bellek takılır bilgisayarıma cogundaki virüsleride bulup siler.
  • Am I Evil ? kullanıcısına yanıt
    Tekrardan söylemek isterim Gittigidiyor sitesinde Bitdefender programı 15 tl gibi bir rakama satılıyor.Satıcının yorumlarını kontrol edip bence sadece key alabilirsiniz.Ben hep bu şekilde aldım bir sıkıntı çıkmadı.Ama tabi son karar sizin,sıkıntı çıktığında bana sizin yüzünüzden demeyin.Ben sadece kendi fikrimi ve yaptığım şeyi yazıyorum.

• Toptenreviews siralamasina bakip söylemeyi bende bilirim.

Trendmicro ev kullanicilari için yeterlidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.