Şimdi Ara

Ücretsiz Office programı, hangisini tavsiye edersiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
22.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana acilen bir Office programı lazım ve belgelerimi açamıyorum. Open Office.org kullanıyordum ancak yazdığım belgeleri açamadım .odt uzantılı olduğundan belge açılmadı, Microsoft Office ücretsiz sürümü de yok ve ücretsiz olarak bulduklarım da çalışmadı.

Bunların haricinde kullanabileceğim bir Office programı ismi ve adresi verirseniz çok makbule geçer, Word'de yazı yazdıktan sonra .doc olarak sorunsuz açılabilmesi gerekiyor bu desteği veren bir program lazım bana...

• Yazıyı inceledim sağol , işe yarar ve güzel bilgiler. Bir de program gerekiyor tabii
  • Sanırım yeterince iyi incelememişsin!
    İhtiyacın olan program zaten "m.office" in en iyi ücretsiz alternatifi olan "open office" programı ki, o da sende varmış. .odt uzantısıda bu programa ait.
    Aynı zamanda .odt dosyasını o.o. ile açtıktan sonra "farklı kaydet" menüsünden .doc olarak yada farklı bir formatta kaydetmek mümkünmüş.
    Sitede "Open Office" download linkide mevcut.
    http://download.openoffice.org/
  • openoffice bulabileceğin en iyi program. o yüzden bence de boşuna başka bişey aramana gerek yok.
  • selamlar. sana ashampoo office 2008 öneririm. neden;
    1- program türkçe
    2- word, exel ve powerpoint var
    3- aklına gelebilecek tüm office dosyalarını açıp istediğin şekilde kayıt edebiliyor.
    4- tek tuşa basıyorsun word dosyan PDF haline gelebiliyor. ek programa falan gerek yok
    5- office serisinde ne varsa bundada o özellikler var( incelersin)
    6- en önemlisi ise sadece 3 Mb civarı ve ışık hızında dosyalarını açıp işleme başlıyorsun
  • open office yannış hatırlamıyorsam office 2007 ile bile uyumlu. bencede başka birşey aramana gerek yok. sadece openoffice'i biraz kurcalaman gerekiyor.

microsoft office 2007den nefret ediyorum mümkün olsa bende open office kullanırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RicCo -- 13 Kasım 2008; 22:31:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • open office diyeceğim ama boşver bence. ücretsiz olanlar pek işe yaramıyor. eğer çok kompleks şeyler yapmayacaksan google veya microsoft un internetteki office sitelerini falan kullan bence. onlar daha iyidir
  • Sen yinede Microsoft Office 2007 TR programını bulmaya çalış
    İndir kur eğer açılımda lisans satın al derse ö.m. at sana ilaç gönderebilirim
    Kendim office7 tr kullanıyorum gayet iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkan7307

Sanırım yeterince iyi incelememişsin!
    İhtiyacın olan program zaten "m.office" in en iyi ücretsiz alternatifi olan "open office" programı ki, o da sende varmış. .odt uzantısıda bu programa ait.
    Aynı zamanda .odt dosyasını o.o. ile açtıktan sonra "farklı kaydet" menüsünden .doc olarak yada farklı bir formatta kaydetmek mümkünmüş.
    Sitede "Open Office" download linkide mevcut.
    http://download.openoffice.org/

İyice inceledim sağol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 15 Kasım 2008; 21:56:55 >

• Zaten işyerinde birkaç senedir OpenOffice kullanıyorum ve çok memnunum ancak ufak da olsa eksikleri oluyor.
    Microsoft Office 2007 şu an en iyisi , ayrıca Ashampoo da kullandım bence boyutuna rağmen gerçekten çok iyi iş görüyor

Ayrıca IBM Lotus Symphony ve Oxygen Office , gibi çolk hoş programları da buldum onları da tavsiye ederim.Kullanması ve görünümleri
    filan çok hoş, en azından değişiklik oluyor...Teşekkürler herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_uar

selamlar. sana ashampoo office 2008 öneririm. neden;
    1- program türkçe
    2- word, exel ve powerpoint var
    3- aklına gelebilecek tüm office dosyalarını açıp istediğin şekilde kayıt edebiliyor.
    4- tek tuşa basıyorsun word dosyan PDF haline gelebiliyor. ek programa falan gerek yok
    5- office serisinde ne varsa bundada o özellikler var( incelersin)
    6- en önemlisi ise sadece 3 Mb civarı ve ışık hızında dosyalarını açıp işleme başlıyorsun

Ashampoo Office'nin ücretli olduğunu belirtmeyi unutmuşsun
  • Libre Office ile Open Office'den daha iyisini bulamazsın.
  • open office
  • Microsoft Office'e para yedirmeyiz Open Office

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 16 Ekim 2011; 15:06:09 >
  • Libre Office'den şaşma
  • 2 sini de kur LibreOffice OpenOffice hangisini beğenirsen artık
  • libre office derim ben
  • şimdilik libreoffice 1 adım onde...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.