Şimdi Ara

2017 ygs / lys için çalışma programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hali hazırda üniversite öğrencisiyim fakat 2017 ygs/lys için tekrar hazırlanmayı düşünüyorum. Yaşım 26 fakat konu yaş değil daha çok konuları unutmuş olmam yani sıfırdayım diyebilirim. Geçenlerde kendime şöyle bir program yaptım ve hedefim ilk 10.000'e girebilmek. Lys matematiği için eylül ayında başlayan (2017 mayısa kadar devam eden) bir dersane programına katılmayı düşünüyorum. Hali hazırda üniversite ögrencisi olduğumdan bölüm derslerine devam etmeyi ve kalan zamanda, yaklaşık günde 4 saat gibi bir çalışma temposu ile hazırlanmayı düşünüyorum.

Önümüzdeki aydan başlayarak;

Haziran – Temmuz – Ağustos
    YGS

Eylül 2016 - Mayıs 2017
    LYS matematik (haftasonu tek gün)

Eylül – Ekim
    LYS edebiyat

Kasım
    LYS geometri

Aralık
    LYS çoğrafya

Ocak – Şubat – Mart
    YGS tekrar, test

Mart - Nisan - Mayıs
    LYS tekrar, test

Bu dağılım hedefimi gerçekleştirmem için yeterli olur mu sizce??? İzmir ya da istanbulda psikoloji eğitimi almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malkavian_caine -- 20 Mayıs 2016; 20:43:29 >

• Olur ama ne kadar çok soru ve denemeye vakît ayırırsan o kadar iyi olur sıralama için. Konuları çok uzun vadeye yaymadan bitirmeye bak soru çöz bol bol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1 ayı sadece 1 derse ayırmak doğru bir tercih olmayabilir cortlarsijiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirde en iyi ygs lys mezun dershane etüt merkezi bilen var mı???
    ?
  • Sonuç ne?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.