Şimdi Ara

2018 01-09 ENPARA SİNEMİA 18,99TL KAMPANYASI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
21
Favori
41.693
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kampanya 30 eylüle kadar geçerli,daha dün üyelik uzattım 1 ay... tüm haklarını kullandıysan erkenden üyeliğini 1 ay daha uzatabilirsin bildiğim kadarı ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    alamazsin.Bunu kabul ediyorsun en basta iptal etmedigim surece uyeligim yenilensin diyorsun

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    dun oluyordu bugun kontrol koymuslar 19 tlden devam edemiyorum sacma sapan 3 secenek sunuyor onlarla uzatabiliyorsun sadece.En ucuzu 33 tl mi ne

• cordelio91 C kullanıcısına yanıt
    Kendi üyeliğimi 29 Eylül'de uzatmak istiyordum.. şimdi sen yazınca baktım hala 18,99 TL sıkıntı yok.

Mobil uygulamadsn değil de web sitesinden girip üyelik yenile, sistemde enpara kartın tanımlı ise direk çıkıyor zaten.

2018 01-09 ENPARA SİNEMİA 18,99TL KAMPANYASI

• Anlik :(

• Dün enpara müşteri temsilcisi ile görüştüm bu kampanya uzatıldı bize de maille bilgi geldi dedi ama ne kadar doğru bilemem.
  • Louis Van Gaal kullanıcısına yanıt
    Sinemia destek ekibi de aynı şeyi söyledi sanırım uzatılacak yıl sonuna kadar
  • şuan olan bütün kampanyalar yıl sonuna kadar uzatılacak
    forumda enpara da çalışan arkadaş artı olarak kredi kartını aktif kullanan müşterilere bir kampanya geleceğinden bahsetti ama ne olduğu belli değil
  • referans kodu göndermek isteyen varsa onunla üye olayım
  • Kod için teşekkürler alındı arkadaşlar.
  • Hergün bir film paketini almak daha mantıklı değil mi 12aylık alınarak 30 tl ödeniyor aylık

30 imax filmine gidemez miyim?
  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    ayda 1 kere imax izliyebiliyorsun.Izledigin gunden 30 gun sonra yeni imax hakkin yukleniyor kurali var.Bu da yilda 8-9 imax izlemem anlamina gelir

• ayda toplasan 2-3 doğru düzgün film çıkıyor. 3lük paket ideal o yüzden
  • Enparadan alamayan yada yenilemek isteyen Migros ve Kipa'dan 19,99 a 1 ay 3 film kodu alabilir..detay bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 27 Eylül 2018; 15:12:25 >
  • https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/sinemia-kampanya.aspx

Benimki gelecek ay bitiyordu, kampanya yıl sonuna kadar uzatılmış yapmamız gereken ekstra bir işlem var mı ?
  • Bende hem enpara kart hem kredi kartı var ayrı ayrı 2 tane kart alabiliyor muyum eşim ve kendim adına?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

Bende hem enpara kart hem kredi kartı var ayrı ayrı 2 tane kart alabiliyor muyum eşim ve kendim adına?
    Hesap kartı ve kredi kartı ikisi de senin adınaysa tek 1 tane oluyormuş mh ye sormuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kk_32

Hesap kartı ve kredi kartı ikisi de senin adınaysa tek 1 tane oluyormuş mh ye sormuştum.

Alıntıları Göster
    Ben de sordum da o sistemden okuyup söylemişti hatta dediği şey enpara kart ya da kredi kartıyla 1 adet üyelik alınabiliyor diye. tam bilgileri olduğunu sanmıyorum. nereden öğrenebiliriz ona göre alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kk_32

Alıntıları Göster
    Kampanya süresi boyunca kampanyadan her ay yararlanılabilir ancak her Encard veya Enpara.com Kredi Kartı ile ayda sadece 1 üyelik satın alınabilir veya yenilenebilir.

Benim mesela buradan anladığım her karttan sadece 1 tane üyelik alınabileceği. Net bir açıklama lazım.
  • sufistike kullanıcısına yanıt
    Bence ayrı iki üyelik açılabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.