Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.704
Cevap
155
Favori
1.484.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dövizli askerlik için ne kadar ücret veriliyorsa o kadar ücretle gelmesi gerekendir. Dövizli askerlik 5000 dolarken 18000tl'ye bedelli çıkmıştı. Şimdi son güncel duruma göre dövizli askerlik 1000 avrodur ( ). Dolayısıyla 5000TL'ye çıkmasını bekliyorum. Zaten bu ücret taksitlendirilerek fakiri ekmeğinden etmeyeceği için en doğrusu da olacaktır. Yaşın ve ödenecek ücretin en kapsayıcı şekilde çıkması mecburdur ki dedikleri 5,5 milyon kişiyi istedikleri gibi eritebilsinler. Askere zaten gitmek isteyenler ücreti veya yaşı ne kadar düşürürsen düşür gideceklerdir. Sırf buradan bile askere gitmek isteyenleri toplasalar rahatlıkla asker ihtiyacı karşılanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DorukAkinci -- 27 Haziran 2018; 18:40:5 >

• Zenginin çocuğu yapıyor fakirin çocuğu faydalanamıyor geyiğini bitirmek için 5-10bin lira arasında çıkarsınlar yaş sınırı olmaksızın. Yıl olmuş 2020 hala zorunlu askerlik , millet uzaya çıkıyor arkadaşlar önümüze bakalım artık. Yıkın tabularınızı , kırın zincirlerinizi.
  • Bedelli askerlik gümbür gümbür geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıksın da artık gidelim 30 yaşına geldim kk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dakath

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Aile işi boş yapma .

• BJK kullanıcısına yanıt
    Konudaki tek mantikli yorum

En basta 'reis bizi afrine goturculer "bunun hesabini yapanlar.

• Hayatımda gördüğüm en boş konuşan adamlardan birisin dostum. Belli ki askeriyede seni baya bi ezmişler ki balatayı sıyırmışsın. Ne diyelim Allah yardımcın olsun seni gidi abd dölü fışfırıkçı seni

• Bedele karşıyım. Herkes askerlik yapsın.

Yada yoksul olan bedel ücreti 10 bin. Zengin olan bedel ücreti 50 bin tl olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisinin ve babasının geliri ile orantlılı ücret ödesin.
  • 10 gün hızlandırılmış eğitim + 40bin tl + isteyene 20 taksit olursa kimse bedelliye karşı çıkmaz.
  • Umarım kalıcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil73

Hayatımda gördüğüm en boş konuşan adamlardan birisin dostum. Belli ki askeriyede seni baya bi ezmişler ki balatayı sıyırmışsın. Ne diyelim Allah yardımcın olsun seni gidi abd dölü fışfırıkçı seni
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dakath -- 28 Haziran 2018; 10:11:22 >
  • 1.1.1994 olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bedel alınmamalı 25 yaş üstü direkt olarak muaf olmalı
  • En iyisi bedelli askerlik kalksın durumu olmayanlar tadıyor bir evlat acısını zenginler hiç görmüyor bunları
  • Allah izin verirse vatani görevimi 20 bin lira ile evimde yapacağım. 91 doğumluyum 26 olursa banada vuruyor suan muhendslk okuyrm 3.sinifim zaten yaşım geçiyor askerlik ile vakit kaybedemem 1 kere geldiğim şu dünyaya.

• Tam askere geldim bedelli çıkacak, şans yok ki. Neyse atarsa 61

• Askere gidip zorla rabia işareti yapmaya niyetim yok.Burdaki klavye delikanlıları hepsi komando olarak yaptı heralde.Önce testis kanseri diyip gitmeyenler gitsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 01.01.1994 doğumluyum olur da 1993lülere çıkarsa bunu kaçırma durumum oluyor mu? kafam acayip karışık bi cevap verir misiniz? 1 günle kaçarsa vay benim şansıma
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.