oraları hiç bilmiyorum hocam kestirmek çok güç |
2018’den kötü gelecek diyenlerin gerekçesi (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkürler umarım dediğiniz gibi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaynaklar kolaylaşmışsa daha da kötü çünkü saplayacaklar diye düşünsek ve ona göre hazırlanmak istesek bile kaynaklar yetersiz kalır yani en temkinli adam bile imkan yetersizliğinden sınavda bi nebze de olsa şoka uğrar bu da aslında net kayıplarının farklı olduğu düşüncenizi destekliyor en iyi hazırlanan az net kaybetmiştir yani ilk bin 3-4 net kaybetse ( en zor sorular) 10-20-30bin arasında 10net kaybedilir ki bu da ciddi iyi sonuçlar getirir sınavı kolay beklemek kolay kaynaklar hepsi lehimize size de umarım ilk100 gelir hocam ki eada sayısaldan çok daha iyi gelecektir kafasını kaldırıp edb çözen sayısalcıyı tebrik ederim ani kararla sınav anında eaya geçenler hariç 😀
Kaynaklar yetersiz diye dusunurseniz benim gibi lys karekok cozmeye basliyorsunuz sonu sinav sirasinda bunun icin mi calistim diye sinir krizi geçirerek bitiyor tavsiye etmem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lsodmdkdmkdndkdndk ulan utancımdan kıpkırmızı oldum ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yemin ediyorum ihtimal bile vermiyordum benim de bekledğimden çok daha iyi geldi troll amaçlı yazmamıştım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam ağlatma ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X