Şimdi Ara

2018’den kötü gelecek diyenlerin gerekçesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2018’den kötü gelecek diyenlerin gerekçesi nelerdir? Görelim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Tyt koruma yok
    Sınavın ilk senesi, kitaplarin sınavla alakasi yok, örnek format yok. Cogu ogrenci ve yayınevi korlemesine gitti.
    O seneki 3.sinav formatiydi sanirim sinavin son hali. Sene basinda tum testler ayri klasik sorulu uni sinavina giriyordun, bi baktin biyoloji 13 soruya dusmus ve tum testler tek kitapcikta, fark cok büyük

Knk merakımı mazur gör de ne bileyim yani sınavla isi bitmis ununu eleyip eleğini asmış biri olarak bu denli analiz yapan bir seni goruyorum .d Ha ozel ders verdigin arkadasların olur onlar icin bu kadar ilgilisindir eyvallah ama kendimi düsünüyorum da sınavla isim bitse forumun f'si dahi aklıma gelmez.

Gazlayan hocalar var geçen sene de yaptılar onu sonucu gördük istisna olarak q tv adam 2 kat kötü gelecek dedi linç yedi sonuçta haklı çıktı bu sene de en kötü ihtimalle bile 2018den çok daha iyi gelecek diyor hatta yüzde yüz eminim diyor bi insan popülaritesini niye tehlikeye atmak istesin ki ayrıca 2019u baz alalım her ne kadar 10-20net düşenler olsa da objektif bakınca ortalama netlerden tyt ayt ayrı ayrı 7-8net düşüldüğünü görüyoruz bunda hemfikiriz o sebeple netlere 7-8ekleme yapıp 2019sıralamasını hesaplamak mantıklı olmaz mı olur dersen bu durum sıralamaların 2018den iyi geleceğini gösterir tabi her nete 7-8net eklenmez ilk100 yapacak adam 3-4net eklemeli aralıklara göre değişir ama ilk50binde 2018den çok daha iyi gelecek gerekçeleriniz 2019 için de geçerliydi o yüzden 2019a göre net ekleyip hesaplanmalı diyorum ayrıca uzun süredir forumdasın 2019da 50tane 70+ net vardı 200-300 tane 60-70 arası net vardı şimdi 50-60 arası 30-40 kişi 60-70 arası 10-20 70+ 3-4 kişi var millet kontrol bile edemiyor edince netler düşüyor şunu da ekleyeyim abartılıyor falan dediğin sınava Vural hoca tarihin en zor sınavı dedi geçen sene de çok kötüydü demişti ayrıca 30 mat sorusunun 8i çok zor 15i orta üstü zor arası olduğunu söyledi 30da 23 yüzde 80e yakını seçici olan sınav mı olur Ömer Faruk doğru da sınava girdi paslandım ama bu 2018den çok çok iyi sonuçlar getirir dedi Ertan hoca da aynı şekilde öğrencinin gazını alacak tipler değil bunlar gerekçelerini 2 ile çarpsan bile bu sınav 2018den iyi gelir bu arada seni biliyorum iyi çocuksun senden tavsiye falan da aldım yardımcı oldun bana sadece tezimi savunuyorum yazıda bi sorun varsa kusura bakma

hocam sınav sürecinde Kolay gelecek algısı oluşsa dahi ilk 50bin 345 3D acil Apotemi orijinal gibi kaynakları çözüyor tepkiyi de bu kitle veriyorsa kaynaklardan bile üst seviyede gelmiş demektir sonuçta saplayacaklar diye düşünseler bile adamların kullandığı kaynaklar belli sorular tarzlar sınava çok benzemiyordu yani aslında 2018de sıralamaların iyi gelmesinin gerekçesi dediğimiz soru tarzlarının değişmesi bu sene de nispeten doğru sayılabilir fende de matematikte de geoda da özgün sorular vardı hep var ama geoda şekil yoktu bu pozitif bi artı bence bunları yapan vardır elbet ama sınav anında uzaydan gelmiş gibi gelebiliyor bu arada siz kötümser değilsiniz tyt belirleyiciliği mevzusuyla da aslında 2018e benzer beklediğinizi tekrarladınız 2018gibi gelince kimse hedefini tutturamıyorsa illa ki sorun vardır diğer ortak görüşümüz de oha diyeceğimiz yönünde bende en iyimserin beklediği gibi iyi gelip iyimserlere bile oha dedirtebileceğini düşünüyorum

hocam 18 ayt için soruların pek şaşırtıcı olmadığı çalışan adamın yapabileceği türden sorular olduğu yorumlarını okumuştum matta 4-5 soru orijinal demişler ama zor değil. fenin lys ye göre kolay olduğu yorumları da vardı. 18de en çok şaşırılan tyt olmuş onda da da mat garip gelmiş. elbette yapılabilirliği azalmıştır fakat bu sene hem zor hem diğer senelerden değişik sorular vardı tyt matta. 18de ilk 10bine girecek adamlar yine yüksek netler yapabilmiştir bu sene 10-15bine girecek adamlarda bile ciddi net düşüşleri var diye düşünüyorum en belirgin düşüş de bu aralıkta görülür diye tahmin ediyorum arkasında yığılma olacak gibi.

Ben forumda 2011den beri aktifim, bu da 3.hesabim Hayatimda en cok girdiğim site muhtemelen dh yani.

Sayilari severim her seyin analizini yaparim Ama bu sene bu kadar analiz yapmanın sebebi yine girmis olmam ve cok yakinim olan bikac kisinin bu sene girmis olması. Seneye kasacagimi sanmıyorum bu kadar.

Bi de ilk bikac gun analiz filan yapmıyordum zaten mata yorum yapmak haric, ama millet 2018*0.5 tarzi konular actikca tartismaya mudahil olma ihtiyaci hissettim. Uzulmeyin diye yapiyorum, iyi gelirse 2 3 gune unutursunuz cunku beklediginiz kotu sonucu.

• Tyt koruma yok
    Sınavın ilk senesi, kitaplarin sınavla alakasi yok, örnek format yok. Cogu ogrenci ve yayınevi korlemesine gitti.
    O seneki 3.sinav formatiydi sanirim sinavin son hali. Sene basinda tum testler ayri klasik sorulu uni sinavina giriyordun, bi baktin biyoloji 13 soruya dusmus ve tum testler tek kitapcikta, fark cok büyük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü düşün iyi gelirse mutlu ol felsefesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu sene 19 dan bi tık iyi gelecektir

• Olayın sadece kitapçıkta olmadığı bir seneydi çünkü. Ben de daha iyi gelmesini isterim ama ihtimalsiz bir durum maalesef. İyimserci arkadaşlar hemen söverse sevinirim birkaç gündür blok atmıyorum kimseye.
    Edit:g*t olundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denemeciyim -- 31 Temmuz 2021; 13:47:44 >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    2018den kötü gelecek demek 2019a yakın gelecek demek bu saydıklarının aynısını 2019 için sayabilir misin?? 2019da yt hocaları isyan etti mi 2019da forumda 55-65 netler başarılı sayılıyor muydu 2019da olimpiyat soruları soruldu mu!

• Birincisi bu sene olimpiyat filan sormadilar. Ytdaki hocaların videolari da tamamen sacmalik, ogrencilerin gazini alip tiklanmaya yonelik çektiklerini düşünüyorum videolari.

Benim sahsi gorusum 18 19 arasindan 18e yakin geleceği yönde, 2018den kotu gelince bir anda 2019a isinlanmiyorsunuz. Sinav zor mu evet, 19dan iyi getirir mi büyük ihtimalle evet, zorluğu 18deki faktorleri dengelemeye yeter mi hayır.

• Tahmin yapmanın hiçbir anlamı yok diyorum tekrar. Kimse bilemez ne olacağını. Bir iki tane sebebe bağlı şeyler değil

• Beni anca 2018×0,9 kurtarır ama foruma girince bunun zor bir ihtimal olduğunu düşünüyorum. Karamsarlık basıyor beni burda :D umarım siz haklısınızdır. Herkesin işine gelir

O soru eyüp b.nin, ‘olimpiyat sorusuyla alakası yoktu ama keşke o soruyu sorsalardı çok daha kolaydı’ ve ‘bu soruyu çözebilenler benimle iletişime geçsin’ dediği bir soruydu. 2019da buna benzer sorular var mıydı

• E 2019dan iyi diyorum zaten2018’den kötü gelecek diyenlerin gerekçesi 

2019dan iyi değil çok daha iyi gelmesi lazım

• İki bin on sekiz x 3/5 ea rahat

• doyourenouncesatan kullanıcısına yanıt
    Ea daha da iyi gelecek.

Hocam sizce 2019 dan kötü gelme ihtimali varmı?

• Hocam mf den iyi geleceği kesin en Ea da sıralamalar da geri atabilir hem sos zordu ve saycılar çözemedi sosu.Mat neti de saya göre dusuk genel olarak bakalım

• Hocam ben sahsen sinavda psikolojik etmenlerin cok fark yarattigini dusunmuyorum kimse calisamadi, pandemi vardi, sinav sistemi degisti ogrenciler cok yiprandi vs. Bence gecen seneden yuksek siralamalardan mezuna birakan cok kisi varsa o zaman 2018'den kotu gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stat12 -- 4 Temmuz 2021; 19:5:37 >
  • Imkansiz bence

Gazlayan hocalar var geçen sene de yaptılar onu sonucu gördük istisna olarak q tv adam 2 kat kötü gelecek dedi linç yedi sonuçta haklı çıktı bu sene de en kötü ihtimalle bile 2018den çok daha iyi gelecek diyor hatta yüzde yüz eminim diyor bi insan popülaritesini niye tehlikeye atmak istesin ki ayrıca 2019u baz alalım her ne kadar 10-20net düşenler olsa da objektif bakınca ortalama netlerden tyt ayt ayrı ayrı 7-8net düşüldüğünü görüyoruz bunda hemfikiriz o sebeple netlere 7-8ekleme yapıp 2019sıralamasını hesaplamak mantıklı olmaz mı olur dersen bu durum sıralamaların 2018den iyi geleceğini gösterir tabi her nete 7-8net eklenmez ilk100 yapacak adam 3-4net eklemeli aralıklara göre değişir ama ilk50binde 2018den çok daha iyi gelecek gerekçeleriniz 2019 için de geçerliydi o yüzden 2019a göre net ekleyip hesaplanmalı diyorum ayrıca uzun süredir forumdasın 2019da 50tane 70+ net vardı 200-300 tane 60-70 arası net vardı şimdi 50-60 arası 30-40 kişi 60-70 arası 10-20 70+ 3-4 kişi var millet kontrol bile edemiyor edince netler düşüyor şunu da ekleyeyim abartılıyor falan dediğin sınava Vural hoca tarihin en zor sınavı dedi geçen sene de çok kötüydü demişti ayrıca 30 mat sorusunun 8i çok zor 15i orta üstü zor arası olduğunu söyledi 30da 23 yüzde 80e yakını seçici olan sınav mı olur Ömer Faruk doğru da sınava girdi paslandım ama bu 2018den çok çok iyi sonuçlar getirir dedi Ertan hoca da aynı şekilde öğrencinin gazını alacak tipler değil bunlar gerekçelerini 2 ile çarpsan bile bu sınav 2018den iyi gelir bu arada seni biliyorum iyi çocuksun senden tavsiye falan da aldım yardımcı oldun bana sadece tezimi savunuyorum yazıda bi sorun varsa kusura bakma

2018’den kötü gelecek diyenlerin gerekçesi

• quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

Birincisi bu sene olimpiyat filan sormadilar. Ytdaki hocaların videolari da tamamen sacmalik, ogrencilerin gazini alip tiklanmaya yonelik çektiklerini düşünüyorum videolari.

Benim sahsi gorusum 18 19 arasindan 18e yakin geleceği yönde, 2018den kotu gelince bir anda 2019a isinlanmiyorsunuz. Sinav zor mu evet, 19dan iyi getirir mi büyük ihtimalle evet, zorluğu 18deki faktorleri dengelemeye yeter mi hayır.

Knk merakımı mazur gör de ne bileyim yani sınavla isi bitmis ununu eleyip eleğini asmış biri olarak bu denli analiz yapan bir seni goruyorum .d Ha ozel ders verdigin arkadasların olur onlar icin bu kadar ilgilisindir eyvallah ama kendimi düsünüyorum da sınavla isim bitse forumun f'si dahi aklıma gelmez.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.