Şimdi Ara

2018 Dünya Kupası | Şampiyon FRANSA (530. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.806
Cevap
11
Favori
47.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 528529530531532
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar sevmesem de Hırvatların final oynaması büyük başarıydı.Fransa belki iyi top oynamadı ama kadrosu muazzam kalite de kim ne derse desin.Gelecek olan 2 dünya kupasında da büyük favori olacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

Takim tutariz sampiyon olmaz, parti tutariz secim kazanamaz, kiz severiz karsilik vermez. Nasil hayat lan bu
    Bize de bir gün kader güler

Güler inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Fransa aldı diye söylemiyorum Dünya Kupası bitmiştir bu şampiyonayı CL den üstün görenlerle bi daha muhattap olmam.

Bol penaltısı bol ballı gollü bi turnuvaydı başka bi şey hatırlamıyorum.

Turnuvanın en zevkli maçı 3-3 lük Portekiz-İspanya maçıydı Ronaldonun hat-trick i uzun süre anılacaktır.
    Milli takımlar klüp takımları gibi olamazlar.. Milli takım oldukları için önemli ama Kulüp takımlarının oynadığı oyunun yarısına bile erişemiyorlar..
  • dağılabiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guardian Footballyoutube
    France v Croatia : Celebrations in Paris as France win the World Cup - live!
    https://www.youtube.com/watch?v=9mVVxw5FBfo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmodov

36 yaşında pekala kalecilik yapabilir arkadan sağlam bir adam gelmezse

Alıntıları Göster
    Şuanda arkasında Ruffier ve Mandanda var onlar bak yedek.Sonuçta Fransa bu o zamana kadar yeni bir kaleci çıkarır 36 yaşındaki elemanı kaleye koymaz.Refleksleri zayıflar o yaştaki kalecinin bu bir risk bu tip şampiyonluğa oynayan takımlar için.
  • Sampiyon Fransa.kral Mbappe.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 15 Temmuz 2018; 20:8:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Tosic iyi niyetlide ama yeteneksizdi çok kez yaktı bizi en son arkasına bakmadan ileri çıkıyordu gittiği iyi oldu.Valla ararsak Marcelo boş yere gitti onu arıyoruz oyunda kuruyordu geriden.

Alıntıları Göster
    Marcelo iyi oyuncuydu tabi.. aranacak cinsten.. Tosic Vida kaşılaştırmasında bence Tosic'in hakkı yeniyor.. Vida dan kötü oyuncu değil
  • tebrikler icin tskler.ilk gun dedik bu kupa bizim.

• Bitti mi?
  • Allah'ın belası Trt'de reklam koyuyor paso 15 temmuzda 15 temmuz hay sizin 15 temmuzunuza.valla bir spikerlerinden bir siyasi reklamlarından bıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Şuanda arkasında Ruffier ve Mandanda var onlar bak yedek.Sonuçta Fransa bu o zamana kadar yeni bir kaleci çıkarır 36 yaşındaki elemanı kaleye koymaz.Refleksleri zayıflar o yaştaki kalecinin bu bir risk bu tip şampiyonluğa oynayan takımlar için.

Alıntıları Göster
    Doğru söylüyorsun ama Buffon da 40 ında hala as kalecisiysi juve nin bence loris i de oynatırlar çok sağşam kaleci yediği gol nazarlıktı resmen

• bittiği için üzülüyorum

• 2022’de görüşmek üzere

• Ben demiştim Fransa alacak diye. Hırvatların buraya kadar gelmesi sürprizdi benim için. Zaten uzatmalarda balla geldiler hep son dakika golü atıp penaltılarda geçtiler. Fransa hak ettiğini aldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Marcelo iyi oyuncuydu tabi.. aranacak cinsten.. Tosic Vida kaşılaştırmasında bence Tosic'in hakkı yeniyor.. Vida dan kötü oyuncu değil

Alıntıları Göster
    Vida bizde tam olarak oynama şansı bulamadı ki ne kamp yapabildi ne şans verildi düzgün vida tosic berbat ama vida pepe ikilisi gene iyiydi.Ama satacaklar seneye yok Vida.
  • Hırvatlar her şeyde önde. İstatistiklerin hiçbir önemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

tebrikler icin tskler.ilk gun dedik bu kupa bizim.
    Altın ayakkabıyı donatello ya verirler mi sence yoksa griezmann ronaldo ikilisinden birine mi gider

• Tarihin oyun olarak en kötü şampiyonu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 528529530531532
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.