|
Bildirim
Yazık ya, mahkeme tarafindan haksız bulunup bataryaları değiştirmesi gerektiği kararına varılan firmanın, oradan ettiği zararı zoraki fahiş tamir politikasıyla çıkartması, 1000 dolara telefonu iteleyip hızlı şarj adaptör ve kablosunu da ekstra "para para" diyerek insanlara itelemesi ve hala bu markanın ürünün en fazla satan telefon olması. Cidden yazık.
|
Çinlilerin telefonları ulaşılabilir değil. Paran olsada alamıyorsun. Samsung ve iphone şu tarihte şu fiyat diyor ve parası olan hemen alıyor ve beklemiyot
Örnek Xiaomi mi 8. Tanıtımı yapıldı ama Çin için. Paran varsa alamıyorsun. Olan mi 8ler şuan karaborsa, fiyatın düşmesini bekliyorsun felan derken 3 veya 4 ayı buluyor. Global anlamda güç apple ve samsung diğerleri çöp. Öyle ben telefon yaptım ve şu fiyat dersen, bende tamam paran hazır sat lan dediğinde, o cihaz bulunacak. |
Sıktı artık şu apple düşmanlığınız. Neyseki dünyanın geri kalanı sizin gibi düşünmüyor. Kanıtı da satış rakamları.
|
Bir tek siz akıllısınız değilmi ? çevremde ne kadar samsung vb kullanan insan varsa hiçbiri garantiden memnun değil, kronik sorunlarda bile kullanıcı hatası damgasını yiyorsunuz mağdur oluyorsunuz. 6s cihazımın sadece şarjı az gidiyor şikayetimden dolayı sıfırıyla değiştirdiler daha fazla yoruma gerek varmı ? ve güncelleme desteğide cabası. 2013 çıkışlı 5s ios 12 güncellemesini alıyor ve ios 11 sürümünden daha stabil hızlı çalışıyor. Diyeceksin ki apple cihazları yavaşlatıyor vs. 5s'i muadili olan s4 ve s5 ile karşılaştır diyorum sadece, s4 ve s5 güncelleme desteğini geçtim esamesi okunmuyor şuan, s8 ve s9'unda kaderi aynı olacak ama 6s,7 ve 8 hala güncel cihazlar olacak birkaç seneye
|
1000usd çok para değil usd ve euro kazanan ülkeler için.1 aylık stajer maaşı alt tarafı.bizim şartlarımızla düşünmemek lazım.ekonomi patlak dibe vurmuş.bizi fakirleştirenlerse köşe olmuş çoktan.
|
8 plus candır.çentikli ve 18.9 tv kumandası gibi saçma telefonlar varken.
|
Apple iyi saplamış
![]() |
Verecek mantıklı cevabı olmayınca makarnacı oluyoruz vay be
![]() ![]() |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyiny2099 -- 8 Haziran 2018; 1:43:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37A42C87E -- 8 Haziran 2018; 2:05:29 > |