Bildirim
2018 Peugeot 301 Active 1.6 BHDİ mı 2017 Egea 1.4 Fire Urban mı??
AYGAZ Elektronik Ark Çakmak : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B09V8DQ1X1
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
301 dizel olmasıyla avantajlı %90 şirket çıkmasıdır. Fakat performans hariç geriye kalan herşeyde Egea üstün bir araç. 301 ile uzun yola da gidemezsin kalite hissi de alamazsın. Ona göre bir seçim yapmak gerek. Urban Egea tatmin eder. -
Egea motor olarak çok geride ama haricinde rakibinden daha iyi, çok km yapıyorsanız ve uzun yola gidiyorsanız 301 güçlü motoru ile daha rahat hissettirir. Egea 1.3 olsa net galipti ama gözümde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Egea tabiki
Active 301 ile urban egea arasında dağlar denizler kadar fark var, aktif olarak kullandığım 2 araç.
Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim,
Her iki aracın kendine göre artı yönleri bulunmakta bu yüzden şöyle bir şey eklemek isteeim; bir süre kullanıp ileride satmak için (ortalama 1-1,5 sene) hangi aracı önerirsiniz ?
Piyasası hangisinin daha iyidir elimde patlamasını istemem açıkçası..
İleride biraz para biriktirip daha düzgün bir araba almayı düşünüyorum şu sıralar beni götürsün az yaksın üzmesin istiyorum açıkçası
Egea 1.4 fire model olması beni biraz kararsız bırakıyor.
Okuduğum yazılara göre turbo olmadığı için ağır bir araç olduğu çekişinin kötü olduğu yazmakta, ister istemez ikilemde kaldım.
Her iki aracı da kullanıyorsanız biraz bilgi verir misiniz?
Ek olarak LPG taktırmalı mıyım?
İkisi de elinizde patlamaz içinize sineni alın dedigim gibi performansı çok kafanıza takmazsaniz urban egea net daha iyi ayrıca lpg taktirdiginiza değmez bir bir bucuk sene için.quote:
Orijinalden alıntı: Sehnsuchtt
Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim,
Her iki aracın kendine göre artı yönleri bulunmakta bu yüzden şöyle bir şey eklemek isteeim; bir süre kullanıp ileride satmak için (ortalama 1-1,5 sene) hangi aracı önerirsiniz ?
Piyasası hangisinin daha iyidir elimde patlamasını istemem açıkçası..
İleride biraz para biriktirip daha düzgün bir araba almayı düşünüyorum şu sıralar beni götürsün az yaksın üzmesin istiyorum açıkçası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bendeki egea dizel ama araç olarak kıyas yaptığımda 301'i dizel motoru da kurtarmaz, benim görüşüm bu yönde.
Konfor, ses yalıtımı, yol tutuş, sürüş olgunluğu, iç mekanda kalite hissi gibi konularda büyük fark var. Güvenlik olarak da öyle.
301 ve ikizi c elysee üretim maliyeti aşırı düşük modeller, symbol'den bile daha ucuz olabilir fabrikaya maliyeti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 27 Haziran 2020; 22:28:1 >
2010 symbol 1.5 dci kullanan biri diyorumki hocam yapma etme motoru için sakın 301 alma symbolle aynı yalıtımı falan git çekmesin önemli değil konfor olsun de egea al yoksa çeker ama o 301 kafa beyin koymaz haşatınız çıkar
Çok uzun yol yapılmayacaksa 301. Donanım yalıtım o sınıfın işi değil. Bu arabaların amacı belli. Az yaksın, çok kaçsın, masrafı olmasın. Egea sanki D segmentte şov yapılıyor.
Başka konularda diyecek birşeyi olmayınca anca rampa performansını kullanıp mesajlarca şov yapan adam gelip burada 1.6 hdi 92 hp yerine 1.4 atmosferik Egea öneriyor ya.quote:
Orijinalden alıntı: lojistisyen
Egea tabiki
Active 301 ile urban egea arasında dağlar denizler kadar fark var, aktif olarak kullandığım 2 araç.
1 sene binecekseniz performas konfor filan aramak anlamsiz bence hangisini aldiginiz cok da onemli degil en dusuk km hasarsiz olanı alin satmasi daha kolay olur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Motora binip gitmiyoruz arabaya biniyoruz.
Logosu ford diye kağnıya para sayman gibi düşün, benzer işler. 1.4 egea bile daha atik gerçi
Ayrıca beni takip etmen mutluluk verici, birşeyler kapıyorsundur istemeden de olsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 28 Haziran 2020; 0:0:22 >
1.4 fire çok çok yavas bir araç 1.6 hdi yanında.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İki araca da bin ve kullan öyle karar ver. Burada kulaktan dolma bilgilerle olmaz.
İki aracı da kullanmış biri olarak;
301’i otomobil sınıfında görmüyorum. Bir araç nasıl daha kalitesiz ve maliyetten kaçılarak yapılabilir onu da bilemiyorum. Tek olayı hdi motor, onu da at arabasına 3 at koşmuşsun say. Frenleri zayıf, yalıtım yok, iç mekanda genişlik düşük, konfor yok. Sadece arka koltuk diz mesafesi güzeldi aklımda kalan. Diğer tüm konularda oldukça yetersiz bir model. Yılda 30-35 bin km leri görmüyorsan dizelin gürültüsüne değmez.
İki aracın kağıt üzerindeki farkları zaten ortada. Karşılaştırma sitelerinden bakabilirsin. benzinli egea çok sessiz ve işini görecek bir araç. Ezcümle egea ahım şahım özellikte ve kalitede bir araç olmasa da 301 ile kıyaslanmayacak kadar iyi. Şu an açık ara en iyi fiyat performans aracı 1.4 egea’dır.
Egea'yi tercih ettim bugün arabaya baktım çok temiz fabrika kokusu üzerinde tabiri caizse
98bin TL'de anlaştık sizce fiyat iyi midir? (Şu anki piyasaya göre)
Hayırlı olsun hocam doğru tercihquote:
Orijinalden alıntı: Sehnsuchtt
Egea'yi tercih ettim bugün arabaya baktım çok temiz fabrika kokusu üzerinde tabiri caizse
98bin TL'de anlaştık sizce fiyat iyi midir? (Şu anki piyasaya göre)
Hayırlı olsun doğru karar, fiyat da gayet iyi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
301 dizel olmasıyla avantajlı %90 şirket çıkmasıdır. Fakat performans hariç geriye kalan herşeyde Egea üstün bir araç. 301 ile uzun yola da gidemezsin kalite hissi de alamazsın. Ona göre bir seçim yapmak gerek. Urban Egea tatmin eder.
|
Egea motor olarak çok geride ama haricinde rakibinden daha iyi, çok km yapıyorsanız ve uzun yola gidiyorsanız 301 güçlü motoru ile daha rahat hissettirir. Egea 1.3 olsa net galipti ama gözümde.
|
Benzer içerikler
- honda civic neden tutulmuyor
- a3 sedan limousine farkı
- megane 3 otomatik şanzıman nasıl
- opel vivaro neden tutulmuyor
- tam otomatik arabalar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X