Bildirim
2018 SONY TV (25. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi Tv gelip gelmez son dakikaya kadar marketlerde, internet satışta görmeden yorum yapmamak lazım..
Sony için Paralel İthalat var mı bilmiyorum, belki farklı birileri ithal ediyor olabilir..
Türkiyede herşey çok değişiyor..Sony Centerler sizi bağlamasın..
Henüz tv ler Piyasaya girmedi sanırım, girince zaten belli olur -
TV leri böyle farklı Açılardan izlemek, Test için pek uygun değil bana göre..
LCD panellerin özelliği tam karşıdan bakmak ile az sağ-soldan bakmak arasında renk fark olabiliyor..İzleme açısı her nekadar geniş olsa da..
Bazı paneller de alt veya üstten bakınca bozulma yapar..
En güzel yöntem karşı duvarda yanyana,alt alta izlemek -
quote:
Orijinalden alıntı: g8
quote:
Orijinalden alıntı: husnu89
Merhaba arkadaşlar , fiyatlar aşağıdaki gibidir. Hepsisony destek biriminden alınmıştır Satisa 10 nisanda sunulması bekleniyormus.
55af modeli 13.500
55xf9005 modeli 7.500 TL
49xf8577 modeli 5.800 TL
49xf8096 modeli 5.200 TL
49xf8577 nin bir cok gelmeyecegini soylediler size nasil fiyat veriyorlar peki?
Bunu sony center satis elemani olan mario gomez isimli arkadasda teyit etti ve satilmicak dendi
Medimarkt ve Teknosalarda satılacakmis o model.Bana oyle söyledi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
49xf9005 gelse keşke özellikleri çok iyi gelmeyeceği kesin mi ki
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
65XF9005 stoklarda yerini almaya başladı. O kadar inceleme, forum okudum ama hala karar veremedim. Birisine tamam diyorum, diğeri aklımda kalıyor. Fiyatlar aşağı yukarı birbirine yakın.Donanım olarak da neredeyse aynılar. 65XE9305’in avantajları; daha iyi ses sistemi, daha yüksek parlaklık, daha kaliteli malzeme, göreceli olsa da daha şık bir dizayn. Dezavantajı ise 2017 model ve sıfır ve sorunsuz olmasından emin olamama. 65XF9005 ise bu saydıklarım dışında hemen hemen aynı ve piyasada yeni bir model. 2 hafta içinde almak istiyorum artık.
Siz olsanız hangisini alırdınız?
Yan yana izleme imkanı varsa izleyin, ama yoksa muhtemel XE modeli piyasada kalmamış olabilir..Ama 65" olduğundan kalmış ta olabilir..
Sıfır model sorunsuz mantığınız yanlış..XE9005 kendini ispatlamış bir model alan kullananlar memnun..XF ise yeni model, varsa bir problem kronik durum bilemezsiniz..bence bekleyip kullanıcı yorumlarını okumak lazım..
Yeni Tv lerde bilinmedik şeyler olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: tstctstc
Zeratull u tanısan her yere görünmeden girebileceğini bilirdin.
My life for Aiur
-
Sorma kardeşim. Geçen sene getirmediler bu sene bir umut getirirler diye ümitlendik ama sanırım oda gelmeyecek. Fakat sitesinde neden 49XF9005 yazıyor onu anlamadım. Belki ilerleyen aylarda getirebilirler. Çünkü XE9005 serisinde sitede 49" yazmıyordu ve gelmemişti. XF serisinde yazıyor ama buradaki bazı sony centerdaki arkadaşlar gelmeyecek diyor anlamadım gitti. -
İnşallah gelir kardeşim çünkü 49 ince bu kadar özellik sığdırmışlar yazık olur alamazsak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sony Center da çalışıyorum ve size kesinlikle ve kesinlikle KATILMIYORUM. 100 ürünün 95'i bizde daha uygundur. Tabi Etikete bakıp bizlerle konuşmassanız o başka. Çünkü SONY Eurasia Etiketlere Son kullanıcı fiyatlarımızı yazmamızı istiyor. Eğer Etiketlere düşük fiyat yazarsak MM'lerle problem yaşıyoruz. MM ler bizden yüksek fiyatlara sattıkları için 2017 de SONY TV satmadı. Bu sene tekrar anlaştılar.quote:
Orijinalden alıntı: Zerathull
MM’de de indirim yapiliyor hocam. Sony Center genelde pahali satiyor. -
Ben yasadigimi soyluyorum hocam katilmayabilirsiniz:)
Sony Eurasia sanırım piyasayı yoklamıyor..Diğer Markalarla Rekabet etmek istiyor ise indirim yapması lazım..Kalan birkaç Sony Severi de kaybederse sonra dükkan kapatmasın?quote:
Orijinalden alıntı: numberten_ank
Sony Center da çalışıyorum ve size kesinlikle ve kesinlikle KATILMIYORUM. 100 ürünün 95'i bizde daha uygundur. Tabi Etikete bakıp bizlerle konuşmassanız o başka. Çünkü SONY Eurasia Etiketlere Son kullanıcı fiyatlarımızı yazmamızı istiyor. Eğer Etiketlere düşük fiyat yazarsak MM'lerle problem yaşıyoruz. MM ler bizden yüksek fiyatlara sattıkları için 2017 de SONY TV satmadı. Bu sene tekrar anlaştılar.
Alıntıları Göster
Çoğu marka Kdv,Ötv..anlık indirim gibi şeyler yapıyor..Sony de pek görmüyorum nedense..
Kimse Sony Centerden Tv almak zorunda değil? Her mağazada Sony fiyatı aynı olmalı ki Kalite ve Güven versin..
Sony Eurasia ile Aral arasındaki durum malum....
Ayrıca Sony Centerler evet pahalıdır, Yılda 1 veya 2 kez 500 Tl ye yakın bir indirim yaparlar belki o da yakalayan yakalar..
Sony Tv kalitesi için alınıyor ise güven de şart:
Örnek ben bir Sony Centere gitsem, aldığım Tv nin Seri/Lot Numarasını versem, bu Tv nin Türkiyeye hangi kanal ile hangi Bayi aracılığı ile girdiğini, varsa üzerinde servis raporu, onarım-iade işlemlerini görebiliyormuyum göremiyor muyum??
:) bu soruyu zamanında Sony Eurasiaya sormuştum sanırım, cevap veremediler..???
Aldığımız Tv nin bize gelene kadar nerelere uğradığını bilmek Tüketicinin en doğal hakkı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 6 Nisan 2018; 21:6:41 >
-
Valla kusura bakmayın ama ben 10 yıldır sony center'da çalışıyorum. Kesinlikle marketlerden her zaman uygun veriyoruz. İdda ederim bu konuda. (Kendi firmamız adına konuşuyorum) Fiyat politikası eskisi gibi değil. Sony'e rekabetçi değil diyosunuz ama aynı klasmanda kıyasladığınız zaman SONY, LG ve SAMSUNG'dan daha bile ucuz. Bizim aynı zaman da LG mağazamızda var yeni açtık. LG yi gördükten sonra SONY'E kurban olayım. LG'nin ucuz ürünleri var ama klasman olarak kıyasladığınız zaman fiyatlarımız hemen hemen aynı ve bazen daha ucuz oluyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: istanbul_s
Sony Eurasia sanırım piyasayı yoklamıyor..Diğer Markalarla Rekabet etmek istiyor ise indirim yapması lazım..Kalan birkaç Sony Severi de kaybederse sonra dükkan kapatmasın?
Çoğu marka Kdv,Ötv..anlık indirim gibi şeyler yapıyor..Sony de pek görmüyorum nedense..
Kimse Sony Centerden Tv almak zorunda değil? Her mağazada Sony fiyatı aynı olmalı ki Kalite ve Güven versin..
Sony Eurasia ile Aral arasındaki durum malum....
Ayrıca Sony Centerler evet pahalıdır, Yılda 1 veya 2 kez 500 Tl ye yakın bir indirim yaparlar belki o da yakalayan yakalar..
Sony Tv kalitesi için alınıyor ise güven de şart:
Örnek ben bir Sony Centere gitsem, aldığım Tv nin Seri/Lot Numarasını versem, bu Tv nin Türkiyeye hangi kanal ile hangi Bayi aracılığı ile girdiğini, varsa üzerinde servis raporu, onarım-iade işlemlerini görebiliyormuyum göremiyor muyum??
:) bu soruyu zamanında Sony Eurasiaya sormuştum sanırım, cevap veremediler..???
Aldığımız Tv nin bize gelene kadar nerelere uğradığını bilmek Tüketicinin en doğal hakkı..
Alıntıları Göster
Örneğin
OLED 65A1 şu anda 17.000 TL'den satıyoruz LG 65E7 17.500 TL
LED 65SJ800 7650 TL sony deki karşılığı 65xe8505 7.000 TL
ama malesef tüketiciler LG 65UJ630 ile SONY 65XE9005 i ayada 65xe8505 i kıyaslıyorlar ve SONY'e pahalı diyorlar.
Yani MERCEDES'in A serisini BMW nin 5 serisi ile kıyaslanıyor ve bize pahalı diyorsunuz.
Her yerde aynı fiyat politakası uygularsa kazanan siz (Tüketiciler) değil üreticiler ve firmalar olur rekabette olmaz.
Sony yıl boyunca fiyatları ile çok oynamaz, çünkü bi müşteriye pahalı satıyım diğerine ucuz diye müşteriye endişe vermez.
Tabiki kimse SONY CENTER dan almak zorunda değil. (zaten öyle bişey de diyen olamaz) Özgür bir Ülke de yaşıyoruz. İsteyen istediği yerden alır.
Seri den takip acaba hangi markada var???
Artı olarak da Sony Tamir görmüş ürünlerini mağazalarda değil Outlet mağazasında satıyor. outlet mağazası da İstanbul'da Tarlacılar diye firma. Araştırıp görebilirsiniz.
Sony Eurasia ile ARAL arasında durum ney onu anlamadım. (aralın elinden GTA5 i NBA'leri alması mı) ki BİLKOM da ARAL dan almaya başladı.
-
Ben yaşadığımız yazedım..Sony Center mağazası bana kullanım saati yüksek ürün sattı..Mağazaya ilettiğimde ürün benim değil Sony Eurasianın gibi saçma birşey söyledi..
Araştırmam sonucu Tv yi getiren Servisin (Sony yetkili servis) bu Tv yi spot veya başka biryerden getirdiğini Sony Eurasiada çalışan biri söyledi (Daha sonra bu kişiye de ulaşamadım, işten çıktı dediler :)
Sony Eurasiaya Tv min Türkiyeye hangi kanallardan girdiğini sordum cevap veremediler..
Kesinlikle Kullanılmış Tv satmadıklarını söyleseler de Kullanım saatini izah edemediler?
Mahkemede 1,5 sene uğraştım bana karşı dava açtılar beni yalancı olmakla suçladılar?
Bilirkişi benden tarafa rapor yazdı da kurtuldum...
Sony Eurasianın ve Servisin bana dediği şu "Tv lerde kullanım saati olmazmış? Bunu Servis Raporuna da aynen yazdırdım..
Daha sonra Sony Eurasia Tv lerde kullanım saati olsa da bunu Üretici Firma (Sanırım Japonyadan bahsediyor!!!) nın bakabileceğini söyledi..
..Özetle Sony Eurasia satılan Tvlerden, Bayilerden, Servislerden haberi yok, yaptırımı yok...
Malı satan, parayı alan, depolayan, size getiren başkaları..Problem olunca herkes birbirine atıyor suçu..
herşeyi bırakın açın telefon Sony Eurasiada bir Ege,Marmara bölge müdürü, Halkla ilişkiler müdürü, Satış , reklam müdürüne ulaşmaya çalışın ulaşamazsınız..telefona bakan şahıslar kendilerini yetkili gösterse de bir şey sorunca yetkimiz yok diyorlar :)
**Diğer markalar konumuz değil ben Sony nin Türkiye bacağından bahsediyorum..S
Saygılar
**Sony'nin Oyunları şu fiyattan satacaksın diye Bayilere (Arala) verip kendisinin "Ucuza" satması, ve Sony için Rekabeti önleme davası açılması...Ya da Aralın Oyunları başka firmalara Pahalı satıp kendisi Ucuz satması..tarzı bir durum vardı
Tabi Etik bir durum değil..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 7 Nisan 2018; 13:5:17 >
-
Yani iade edilen Tüm SOny Ürünleri Tarlacılar' da mı satılıyor :) emin misiniz? Tekrar araştırın isterseniz.. -
Yeni modeller ne zaman gelir
Dunya kupasi maclarina yetisse bagri
Paramiz var 49xf9005 alamiyoruz 55 e de yerimiz ufak napicaz anlamadin en sonunda odayi yiktiracaklar bana :)
Aynen öyle, servis tarafından iade edilen ürünlerin hepsi tarlacılara gidiyor. Muhtemelen kullanım saati yüksek aldığınız ürün teşir ürünüdür ve size söylenmeyip o şekilde satılmıştır. Bunun başka izahı yok.quote:
Orijinalden alıntı: istanbul_s
Yani iade edilen Tüm SOny Ürünleri Tarlacılar' da mı satılıyor :) emin misiniz? Tekrar araştırın isterseniz..
Başka markalara gelince de siz kendiniz yazmışsınız başka markalarla rekabet diye, bende size açıklama yaptım ve doğru kıyaslama yaparsanız LG ve SAMSUNG un aynı kılasmanda ki ürünleri SONY den daha pahalı ya da aynı....
Saygılar.....
Eğer daha sonralar da ürün almak isterseniz mutlaka bizden de bir fiyat almanızı öneririm !!!!! -
Hangi sony center dasiniz?quote:
Orijinalden alıntı: numberten_ank
Aynen öyle, servis tarafından iade edilen ürünlerin hepsi tarlacılara gidiyor. Muhtemelen kullanım saati yüksek aldığınız ürün teşir ürünüdür ve size söylenmeyip o şekilde satılmıştır. Bunun başka izahı yok.
Başka markalara gelince de siz kendiniz yazmışsınız başka markalarla rekabet diye, bende size açıklama yaptım ve doğru kıyaslama yaparsanız LG ve SAMSUNG un aynı kılasmanda ki ürünleri SONY den daha pahalı ya da aynı....
Saygılar.....
Eğer daha sonralar da ürün almak isterseniz mutlaka bizden de bir fiyat almanızı öneririm !!!!!
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ankara Kentpark Sony Centerquote:
Orijinalden alıntı: g8
Hangi sony center dasiniz?
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X