Şimdi Ara

2018 SONY TV (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.959
Cevap
47
Favori
167.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibrahiMAC

TV’nizde Google Playstore’dan Kodi’yi yükleyin. Turkvod yüklemesinin nasıl yapılacağını YouTube’dan bulabilirsiniz.

İçinde iptv de var. Güncel film ve dizileri de izleyebilirsiniz. İstemediğiniz kadar film, belgesel, yerli-yabancı diziler ve daha fazlası. Gerçek zamanlı eklenmese de vizyon tarihinden birkaç hafta sonra izleyebilirsiniz.

Android’in gücü Sony’nin yanındayken niye başka TV alırlar anlamıyorum.
    Kodi vardı turkvod u yükledim ama hep klasörler gözükmüyor exodusta öyle android tele kurdum sorun yok ama tv de linkler klasörler aktif değil nerede hata var acaba sizin android versiyon 7 mi tv nin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mentalform M kullanıcısına yanıt
    Kodi eklentileri bazen hata verebiliyor. Aynı hatta bazen bende de oluyor. Kodiden çıkış yaparak tekrar girin ve acele etmeden biraz bekleyin. Çalışacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahiMAC -- 12 Ocak 2019; 23:15:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • booming kullanıcısına yanıt
    Ne yazık motionflow daki secimlerle dahi bahsettigim hareketlerde akıcılık olmuyor. Muhtemelen tv nin basic model olmasinla kaynakli......

Ancak daha once soledigim gibi 2011 senesinde aldigim pana tv nin su gibii akip ayni videolarda 2018 model sony nin bunu saglayamamasi şaşılacak sey

• quote:

Orijinalden alıntı: O.S.N

Hocam izlemek istediğiniz kanalı guide den mi seçiyorsunuz? Bende buna gıcık oldum sadece kanal isimlerinin olduğu bir liste var mı? Bu arada bahsettiğiniz ekran bende de çıkıyor maalesef. (49xf8596 kullanıyorum)

Alıntıları Göster
    Evet dostum guide den seçiyorum.

Televizyonu aldığım da içerisinden kullanma klavuzu da çıkmadı zaten.

kendi kendime çözmeye çalışıyorum özelliklerini.
  • hakan2200 kullanıcısına yanıt
    hocam kullanma kılavuzu çıkmadıysa, teşhir falan olmasın o?

• quote:

Orijinalden alıntı: evren377

hocam kullanma kılavuzu çıkmadıysa, teşhir falan olmasın o?
    kumanda bile çıkmadı,

söyledikleri kadarı ile, dükkandaki teşhir ürünlerini satarken kumanda bulamadıklarından, sıfır kutulu cihazların içinden kumandaları alıp teşhir ürünleri satmışlar. (teşhir olarak tabiki)

yalnız bizim sıfır kutu cihazın içinde kumanda yok, alınmış teşhir ürünler ile satılmış . size ayrıyetten sıfır kumanda vericez dediler ve kutudan ayrı olarak kumandayı verdiler. ama kullanma klavuzunuda teşhir ürün alanlara demekki vermişler.

olucak iş değil.

aslında satıcılara inanmamak ve açık kutu almamak gerekirmiş.

kullanım süresine baktım cihaz sıfır.

Ama sony'e yakışmayan hareketler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 14 Ocak 2019; 13:42:31 >

öyle şey olur mu hocam? sıfır tv parası mı verdin?

• quote:

öyle şey olur mu hocam? sıfır tv parası mı verdin?
    cihazlar sıfır dediler bizde sıfır parası verdik vallahi.

ama cihazlar gerçekten kullanılmamış. kullanım sürelerine baktım.

kumanda bulamadıkları için sıfır kutuların içinden almışlar. ama klavuz da yok diyebilirdiler.
    neden öyle bir şey yaptınız, kapalı kutu mu bulamadınız? tv modeli nedir?

• quote:

neden öyle bir şey yaptınız, kapalı kutu mu bulamadınız? tv modeli nedir?
    Kapalı kutu yoktu aynen.

Model : KD-55XF8505

Peşin fiyatına 10 taksit aldım kredi ile. 6000 TL den.
    neyse kullanılmadıysa sorun yok. güle güle kullanın.

• quote:

neyse kullanılmadıysa sorun yok. güle güle kullanın.
    aynen öyle .

teşekkürler.
  • Beyler 55xf9005 model alıyorum 2 saat içinde. 7500 TL söyleyecek bir şeyiniz var mı karar aşamasında ip üzerindeyim.

• Yahu alın hocam düzgün ne var piyasa da sadece fiyatlar mesele oldu bu cihazda herşeyde olduğu gibi başkaca en eli ayağı düzgün üst model tv bu ben çok memnunum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

Yahu alın hocam düzgün ne var piyasa da sadece fiyatlar mesele oldu bu cihazda herşeyde olduğu gibi başkaca en eli ayağı düzgün üst model tv bu ben çok memnunum..
    Aldık üstad, kurulum aşamasında bilmem gereken bir şey varmı, özel ekran koruma aldım akım ölçer priz aldım.

2018 SONY TV

• Hocam hayırlı olsun sorunsuz uzun yıllar kullanmanız dileğiyle kurulumdan sonra ekran korumayla ilgili yorum yaparsanaız memnun olurum bende aklımda alsam mı diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benimki de kargoda, nasipse yarın gelir. Kurulumda nelere dikkat etmeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: chief1905

Hocam hayırlı olsun sorunsuz uzun yıllar kullanmanız dileğiyle kurulumdan sonra ekran korumayla ilgili yorum yaparsanaız memnun olurum bende aklımda alsam mı diye
    Teşekkür ederim. Kesinlikle bilgi leri paylaşacağım. Va panel olunca insan koruyucu almak istiyor. Toshiba 11 yılı devirdi 106 cm, sadece hafif bir sarımsı oldu ekran.

• Koruyucu ekranı nerden aldınız? Fiyat ne ?

• Merhaba. 55af8 modelini almayı düşünüyorum. 11 bin lira fiyat verdiler. Daha uyguna bulabilir miyim? Bir de LG OLED alacaktım ancak herkes logo yanığından bahsetti, Sony'de bu sorunu yaşar mıyım? Televizyon hakkında tek çekincem bu sadece. Satıcı bizim LG bayiimiz de var ancak Sony'de böyle bir sorun söz konusu değil dedi. Ne kadar güvenilir? Kolay gelsin herkese.
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.