Şimdi Ara

2018 SONY TV (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.959
Cevap
47
Favori
167.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, uzun araştırmalarım sonucu bütceme de uygun olacağı için SONY KD-65XF9005 almayı düşünüyorum. Lakin karar veremedim, 11.000 tl civarı KD serisi için hangisini almalıyım sizce?
    Çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hope401 -- 23 Ocak 2019; 16:36:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

Dediğiniz problem, sadece sizin değil, xf9005 te de vardı.

Geçen gün Teknosa ve Mediamarkt ı geziyordum. Zamanım bol olduğu bir dönemdi.

Raflarda Sony,Lg,Vestel ve Grundigler yanyana duruyordu. Sağ alttan başlayıp, kayan yazı çok ilgimi çekti. Yazı titreye titreye geçiyor ekran altından. Zar zor okunabiliyor. Sony markasının kalitesine aşina olduğumdan, bu manzara karşısında şok oldum. Vestel ve Grundig daha kötüydü, onlar resmen okunmuyordu. Sadece LG tv de sorun çıkmıyordu. Gayet akıcı ve güzel geçiyordu yazı. Koreli markalara güvenmeyen biri olarak, bu durum kafamı allak bullak etti. Ben de merak ediyorum, acaba bir ayar kapalı da mı böyle oluyor?

Marka övdüğümü düşünen arkadaşlar olabilir. Benim evimdeki televizyon Panasonic DX603 serisi. Koreli markalara da kesinlikle güvenmem. Telefonum dahil, hiçbir beyaz eşyam Kore markalı değildir.

Düzeltme : Sony 55 ekrandı. LG 43 ekran. Vestel ve Grundig ise 43 ve 49 ekranlardı

Alıntıları Göster
    Hareket ayarları içersinde motion flow ayarları var burdan sana uygun olanını seçeceksin birde aynı ayarın içersinde film modu ayarı var bunuda yüksek seçeceksin... Hareketli sahnelerde sony bir numaradır... Resim ve renk kalitesinde panasonic bir numaradır .. bu ikisini aynı anda başaran tv mükemmel tv dir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzay-Zaman kullanıcısına yanıt
    Gonul isterdi ki sükranlarimi sunim, ancak bahsi gecen seyleri ve diger tum opsiyonlari zaten denedim sonuc ayni bu video uzetibde konusacak olursak kamera soldan saga yafa tam tersi donuse basladiginda arkada ki binalar tirim tirim titriyor kare kare akiyor ne yazik ki............... .

• Birde niye bu videoya taktin video formatinla kaynakli olabilir diyecek olursaniz, tv yi aldigim gun teknoloji marketin birinde bu videoda sammy de goruntu yag gibi akarken lg grunding vs ayni problem mevcuttu ve ne yazik ki sony nin tv si o gun kapaliydj bende baska bi magazadan fiyaf uygun ve ismine aldanarak dusunmeden aldim nerden bilebilirdim yillarin sony panel mimarisinin sammy nin yanina yaklasamayacagini........

• quote:

Orijinalden alıntı: Bombastikçi

Birde niye bu videoya taktin video formatinla kaynakli olabilir diyecek olursaniz, tv yi aldigim gun teknoloji marketin birinde bu videoda sammy de goruntu yag gibi akarken lg grunding vs ayni problem mevcuttu ve ne yazik ki sony nin tv si o gun kapaliydj bende baska bi magazadan fiyaf uygun ve ismine aldanarak dusunmeden aldim nerden bilebilirdim yillarin sony panel mimarisinin sammy nin yanina yaklasamayacagini........
    Hangi modeller ama??? Sony nin motion yeteneğine ulaşabilen bir marka yok eşsizdir tv konusunda biraz bilgili herkes ve tüm incelemeciler bunu belirtir.

• mentalform M kullanıcısına yanıt
    Modeli hatirlamiorum ama 4200 tl ye ben aldim 4600 du sammy o gunun fiyatinda

• quote:

Modeli hatirlamiorum ama 4200 tl ye ben aldim 4600 du sammy o gunun fiyatinda
    Bence siz bir video çekin çok iyi oyr sorun nedir açıkcası ben dahil kimse anlamadı belki küçük bir hata yapıyorsunuz ya da cihaza özel bir üretim hatası olabilir...

Oda aklima geldi ama inanin telin kamerasina bahsettigim karekare ilerleme yansimamisti. Aksam eve gecince daha iyi bir tel modeliyle bakarim belli olup olmadigina. Belkide benim aldigim modelde X1 islemci yoktur ve hareketli sahnelerde panelin 50hz olmasindan oturu bu sikintilar vardir bilemiyorum

• Uzay-Zaman kullanıcısına yanıt
    film modu secenegindeyse sadece otomatik ve kapali tercihleri mevcut ve yine bi degisiklik olmuyor

ustte ki linkte ne goruyorsan o ustam, hareketli sahnelerde tv iste boyle tirtir titriyor umarim bi aciklamaniz olur (he benim ke dime yaptigim ni acikla var oda modelin cok basic bi model olmasi ve goruntuyu isleyememesi yine de sebep buysa bravo sony'e bimden alsak daha iyiydi )

• 49XF8596 kullananlardan yorum alabilirmiyim ? Çok kararsız kaldım anladığım konular değildi araştırdıkca işin içinden çıkamıyorum malesef

• quote:

ustte ki linkte ne goruyorsan o ustam, hareketli sahnelerde tv iste boyle tirtir titriyor umarim bi aciklamaniz olur (he benim ke dime yaptigim ni acikla var oda modelin cok basic bi model olmasi ve goruntuyu isleyememesi yine de sebep buysa bravo sony'e bimden alsak daha iyiydi )
    Bu görüntü servislik model marka ile ilgisi yok tv de bariz bir sorun var bu tv de ve her videoda oluyor mu ? Ya da şöyle sorayım hangi zaman ve görüntülerde oluyor ?

soyle diyim, kameranin sagdan sola-yukardan asagi yada tersi olcak sekilde hareketlendigi goruntulerin cogunda bu titreme,kareleme adini teknik olarak ne koyarsaniz bilemiyecegim mevcut, hele ki goruntude boyle cizgileri net nesneler evmis agacmis vs arka planda kalip onde odaklanan baska bisey varsa arka plsndaki o ev agacin vay haline... He soylede bisey var biraz zumlayip cektim ki anlayabileseniz duz cekimde pek bise belli olmuordu amma velakin ciplak gozle gordugumun ne yazikki videoda izlediklerinizden asagi kalir yani yok

• Bombastikçi B kullanıcısına yanıt
    Basic model olması yeterli cevap olur... Yani özellikle 60 fps olmayan videolarda daha üst seviye olan tv ler ek işlem yapıyorlar ve akışkanlığı düzeltmeye çalışıyorlar... 60 fps olan videolarda ise ister arçelik tv olsun ister sony tv olsun birbirine yakın gösterir bu açıdan...

• Arkadaslar merhaba, bugun butun gun magazalari gezip tvleri yakindan inceledim. Aslinda bir modelde karar kilmistik sony 55xf8505 serisini almakta ama konustugum magaza gorevlileri samsung 55nu8000 yonlendirdiler beni. Kayseride yasiyorum ve sony kayseri bayisi kapanmis mediamarkta sadece sony bulabildim onlarin elinde de 55xf8505 yok 55xf8577 serisi var. Aklim cok karisti bu uc seriden sizce hangisini tercih etmeliyim ? Siz degerli kullanicilarin dusuncesi nedir ? 55nu8000 mi 55xf8505 mi yoksa 55xf8577 midir ? Bana yardimci olabilirmisiniz ?

• quote:

Hocam gerçekten kötüymüş. Sizin tv de sorun var diyecem, olabilir, üretim hatası, ama benim mağazada yaşadığım olay da bundan farklı değildi.

Yılların Sony si ne hale gelmiş.
  • volkman kullanıcısına yanıt
    Hayal kırıklığııı, kendime kızdıgım tek nokta elim rahattaydı daha iyisini alacak ekonomik gucum varken ne gerek var diyip birde Sony'nin aklimizda olan imajina aldanip dustuk bi hataya saglik olsun. Oturma odasina koydum zaten hanım izlesin dursun orda -) salon icin tekrar tv alicaz baska secenek kalmadi, adres ise belli
    gerekirse yazin almanyadan gelecek yakin akrabalara siparis verilir. bu arada sanmayin ki takintili biriyim vs bulutlanma desen var kenarlardan sizma desen var alt yazida ekranin aydinlanmasi var ana inanin hicbiri umrumda degil takilmadim bile cunku gunluk bi kullaniciyim extrem bise beklentim yoktu ama bu takilmalar var ya cok can sıkıcı yani gercekten cok goze batiyor benim gibi siradan bi kullanici bunlari yazdisa inanin burda tv konusunda cok titiz olan arkadaslar dakkasinda firlatir atardi bu tv yi -)) dun ilk defa tv yayininida izledim size yeminler olsun kablo tv uzerinden geleb HD yayinlarda annemin evinde ki pana cok daha ii resim veriyor

• Mesela su goruntu umrumda deil eminim su goruntuyu gordugunde fittiracak insanlar vardir diyorum ya takilmiyorum bile bunlara ama o titremeler yok mu titremeler onlar gercekten kabul edilir gibi degil
    2018 SONY TV

• Bombastikçi B kullanıcısına yanıt
    hocam iade etme şansın yok mu?

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.