Şimdi Ara

2018 WORK AND TRAVEL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
9
Favori
26.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önceki mesajimda da belirtmistim piyasadaki 4 şirketin feto ile bağlantısı olduğuna dair haberler okudum buna dikkat etmenizi öneririm. Siz tam abdye gidecekken şirket kapaniverir ortada kalırsiniz sonra sıkıntı olur. Burda isim vermeyeyim ama Google'da work and travel feto diye arattiginiz zaman haberler çıkıyor zaten. Haber doğrudur yalandir bilemem ama dikkatli olmakta fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben 300 doları verdim ocağa kadar geri kalan ücreti ödeyeceğim , siz kaç dolardan kayıt oldunuz? Ocaga kadar kalan parayı kafama göre ödeyebilirim ödediğim müddet sorun yok .
    İş olarak oyun parkı , housekeeping,havuz,dishwasher düşünmüyorum geri kalan işler olabilir .
    Bölge olarak ise cok bir fikrim yok açıkcası california istiyordum fakat oradan iş gelmiyor . Newyork sıkıntılı.
    Büyük ihtimalle denk gelirse küçük bir şehire gideceğim ama neresi hiç bir fikrim yok .

@aykutada
    @HatersGonnaHate
  • Merhaba arkadaşlar. Önümüzde ki dönem 4. sınıfı oluyorum. Yaz için wat düşünüyorum bende. Hiçbir fikrim yok ne yapacağım konusunda. Erken kayıtta ne gibi anantajlar oluyor? Ayrıca vize almada bazı isimler sıkıntı yaşıyormuş. Var mı bu konuda tecrübeliler?
  • danger70 kullanıcısına yanıt
    Toplam ücret ne kadar?

Oyun parkı neden düşünmüyorsunuz hocam? Çevresizde giden var mı memnun kalmadılar mi? Benim kafama en çok o yattı. Çalışırken eglenebilecegimiz bir yer bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Toplam ücret ne kadar?

Oyun parkı neden düşünmüyorsunuz hocam? Çevresizde giden var mı memnun kalmadılar mi? Benim kafama en çok o yattı. Çalışırken eglenebilecegimiz bir yer bence.

Bana uygun değil . Ben travel bile yapmayabilirim . Toplam 10-13 k tl 'ye patlıyor ortalama .

Son sınıflar gidebiliyor bir çoğu diyeyim . İsimden takılanlar oluyor onları bekletiyolar bir süre soruşturma gibi bende tam bilmiyorum araştırmanda fayda var .
    O değil hocam şirkete ödedigin toplam ücreti sormustum

• aybogan kullanıcısına yanıt
    Golf Sahasında bahçivanlık

İnşaat işlerinde çıraklık. Yorucu işler ama dişininsıkarsan iyi para kazanırsın

• Şirkete başvurmadan işleri kendiniz yapamazmısınız? Şirketin sırf bu iş için konsoloslukla anlaşması mı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

O değil hocam şirkete ödedigin toplam ücreti sormustum

Suan 2000 oldu sanırım ben erken kayıtla 1900 a kayıt oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: folkeyno

Şirkete başvurmadan işleri kendiniz yapamazmısınız? Şirketin sırf bu iş için konsoloslukla anlaşması mı var?

Sponsor gerekiyor sponsorla kendim halledeyim diyorsun sponsor ülkendeki anlaşmalı olduğumuz şirketle iletişime geç diyor . Solo kendin halledemiyorsun hocam
  • Peki ön kayıt için ödediğimiz miktar vize reddi durumda ne oluyor? Firma iadesi var mi?

Yuh arkadaş bunun adı resmen yasal soygun ya da başka deyisle adamı resmen ayakta...... Sen anladın hocam gerisini. El insaf gerçekten çok pahalı bir fiyatlaandirma. Diğer şirketler bu kadar değildir heralde

• Bayrama kadar çoğu şirket erken kayıt döneminde bayram sonrasında 100$ üzerine koyuyorlar.
  • Gelişme var mı beyler ?
  • Westline ile kaydoldum. Lifeguardlık yapmayı düşünen varsa toplaşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi işletimci -- 23 Ağustos 2017; 7:29:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: işletimci

Westline ile kaydoldum. Lifeguardlık yapmayı düşünen varsa toplaşalım.

Ben de lifeguard seçicem bi whatsap grubu kursak fena olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sai6 S kullanıcısına yanıt
    Bir şirkete kaydoldun mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: işletimci

Bir şirkete kaydoldun mu ?

İcep e kayıt oldum

• Sai6 S kullanıcısına yanıt
    Güzel. Bir whatsap grubu kuralım lifeguardlar toplu olarak. Büyütelim ekibi

• Kimse 2018 de wat yapmayacak herhalde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.