Şimdi Ara

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
21
Favori
195.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: P.Escobar

Arkadaşlar merhaba yeni konu acmak istemedigim icin buraya danışmak istedim elimde 205/55/16 ölcülerinde seat leon marka aracıma uygun continental marka lastik bulunmakta bunun yanına 2 adet farklı marka lastik takmanın ne gibi sakıncıları olur bazı arkadaslar fren muaynesinde sıkıntı oldugunu bazıları ise olmadıgını söylemisler bu konuda net bir bilgi yok bunun dısında ne gibi sorunlar olusabilir tekrar continental almayı düsünmüyorum iki farklı aractada lastik yarılması durumuyla karsılastım bunuda belirtmek istedim diger 2 lastik icinde öneri ve tavsiyeleriniz bekliyorum bursada bildiginiz iyi servisler varsa aracımada lastikleri orada taktırmayı düşünüyorum mobilden girdim yazım hatalarım için kusura bakmayın şimdiden teşekkürler

Hocam aynı aks üzerinde aynı desenli lastikler olacak ve hepsinin diş derinliği 3,6mm altına düşmesin yeterli güvenlik açısından. vize de bunun haricinde aracın orjinal lastik değerleri ve yük endeksine bakıyorlar. güvenlik açısından arabanıın arkasının savrulmaması için iyi durumdaki lastikleri arka aksa takınız.

• Şu iki lastik arasındaki tüketim farkı fiyat farkını telafi eder mi acaba? Bi de sadece öne alacağım arkalar sava.

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etusch

Şu iki lastik arasındaki tüketim farkı fiyat farkını telafi eder mi acaba? Bi de sadece öne alacağım arkalar sava.

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ

bence good year alın kullananlar çok memnın ayrıca türkiye koşullarına göre dayaıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun

quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

185 60 15 lastik için çok kafa yordum... En nihayetinde dunlop ve nokian line arasında kaldım...

Nokian almaya gidip 190×4 e sava intensa alıp çıktım...

Benim için çok saçma bir lastik alma süreci oldu hayırlısı diyeyim...

Lastik 2018 ... Üretim yeri Slovakya mı Almanya mı diye bakarken Türkiye çıktı...

Hocam çok özür dilerim, sonuçta alınmış alınmıştır ama bu lastiğin etiket değerleri Yakıt verimliliği F, ıslakta C ve 69 db, bence etiket değerleri çok kötü nasıl bu lastiği almaya karar verdiniz acaba? Üstteki mesajımda yazmıştım arkadaşım geçen hafta Falken sn 832 Model,185 60 15 ölçülerinde Lastiği tanesi 185 TL den almış internet üzerinden ve etiket değerleri "C", "A", ve 69db keşke biraz araştırsaydınız.

Hocam akıl tutulması derler ya sanırım o oldu... :)

Motorsiklet imde savadan memnundum üstüne 2018 Türkiye üretim olunca bide nokian 250 vermek yerine 190 olunca bi ambele oldum aldım...

Şimdi yeni teknoloji ile daha iyi performans verir umudu ile kullanacağız bakalım...

Aşırı kısa süre kullandım şimdilik sadece diyebileceğim sert bir lastik değil...

Hayırlısı olsun Hocam, dediğim gibi alınmış alınmıştır, vardır bunda da bir hayır.

• quote:

Orijinalden alıntı: cgrozl

Daha 3 senelik lastik ne bitmesi 50bin normal bu yazı çok rahat geçirir

50 Bin normal mi? Yok artık Canınızı sokakta mı buldunuz merak ediyorum???
  • quote:

quote:

quote:

quote:

185 60 15 lastik için çok kafa yordum... En nihayetinde dunlop ve nokian line arasında kaldım...

Nokian almaya gidip 190×4 e sava intensa alıp çıktım...

Benim için çok saçma bir lastik alma süreci oldu hayırlısı diyeyim...

Lastik 2018 ... Üretim yeri Slovakya mı Almanya mı diye bakarken Türkiye çıktı...

Hocam çok özür dilerim, sonuçta alınmış alınmıştır ama bu lastiğin etiket değerleri Yakıt verimliliği F, ıslakta C ve 69 db, bence etiket değerleri çok kötü nasıl bu lastiği almaya karar verdiniz acaba? Üstteki mesajımda yazmıştım arkadaşım geçen hafta Falken sn 832 Model,185 60 15 ölçülerinde Lastiği tanesi 185 TL den almış internet üzerinden ve etiket değerleri "C", "A", ve 69db keşke biraz araştırsaydınız.

Hocam akıl tutulması derler ya sanırım o oldu... :)

Motorsiklet imde savadan memnundum üstüne 2018 Türkiye üretim olunca bide nokian 250 vermek yerine 190 olunca bi ambele oldum aldım...

Şimdi yeni teknoloji ile daha iyi performans verir umudu ile kullanacağız bakalım...

Aşırı kısa süre kullandım şimdilik sadece diyebileceğim sert bir lastik değil...

Hayırlısı olsun Hocam, dediğim gibi alınmış alınmıştır, vardır bunda da bir hayır.

teşekkürler temennilerin için...

• İdeal ömrü bitmiş sayilir, bu saatten sonra daha ekonomik ve dikkatli kullanilip, değiştirme icin firsat arama zamanina gelmiş

• 60.000 km gitmiş dunlop sportmax sp'ler ile yazın sıcağında kuru asfaltta dönel kavşakta esp'ye rağmen spin attıktan sonra lastikleri çıkartıp attım. Lastiğin üzerindeki çizgilere göre güya daha bitmemişti lastik ama bitişe yaklaşmıştı. o noktada asfaltta bir sorun yoktu, yine yazın kuru asfaltta yokuşta kalkarken patinaja kalıyordu tam ölüm tuzağı gibiydi lastikler.

ben şöyle düşünüyorum lastiğin dişlerinden kaç km yol yaptığından ve kaç yaşında olduğundan bağımsız olarak lastiklerin durumunu en iyi şöför bilir, eğer frenlemede abs devreye giriyorsa, dönüşlerde önden arkadan kayma eğilimi varsa, ıslakta kalkarken patinaj yapmaya kalkıyorsa araba o lastik atılır.
  • Merhaba

205/55/R16 4 adet lastik alacağım. kafam karıştı, en son 3 markaya beğendim. ama maksimum lastik başına 300 TL verebileceğim bir marka ve model önerebilirmisiniz.farklı model ve markada olabilir

Benim için önemli olan ilk ıslak veya kuru zeminde güvenli bir şekilde durabilmem. hız meraklısı değilim.

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: krevitz

Merhaba

205/55/R16 4 adet lastik alacağım. kafam karıştı, en son 3 markaya beğendim. ama maksimum lastik başına 300 TL verebileceğim bir marka ve model önerebilirmisiniz.farklı model ve markada olabilir

Benim için önemli olan ilk ıslak veya kuru zeminde güvenli bir şekilde durabilmem. hız meraklısı değilim.

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ

Hocam contiyi eleyin, yaptığı hainlikten sonra alınmaz, başka lastik mi yok boşver.

Good year egp olabilir.

Aynı ölçülerde ben de bakıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

quote:

Merhaba

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ

Hocam contiyi eleyin, yaptığı hainlikten sonra alınmaz, başka lastik mi yok boşver.

Good year egp olabilir.

GoodYear egp gerçekten iyi filan ama internette o kadar farklı çeşit ve fiyatta var ki kafam karıştı. Bunun B-A not değer veren hangisi anlayamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: cgrozl

Daha 3 senelik lastik ne bitmesi 50bin normal bu yazı çok rahat geçirir

Lastiğin ömrü sayıyla belirlenmez. 11 yıllık (3307 üretim) lastiklerle geziyorum ve kondisyonu bunlardan çok daha iyi.
    Bu lastiği ise ben kendi arabamın altında tutmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Titanio

quote:

quote:

Merhaba

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ

Good year egp olabilir.

GoodYear egp gerçekten iyi filan ama internette o kadar farklı çeşit ve fiyatta var ki kafam karıştı. Bunun B-A not değer veren hangisi anlayamadım?

ben cevap vereyim, piyasada iki çeşit lastik var. bunlardan bir tanesi OEM dedikleri Fiat Egea için üretilen 3 kanallı sürümü diğer orjinal 4 kanallı sürümüdür.4 kanallı sürümü daha pahallıdır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Titanio

quote:

quote:

Merhaba

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ

Good year egp olabilir.

ben cevap vereyim, piyasada iki çeşit lastik var. bunlardan bir tanesi OEM dedikleri Fiat Egea için üretilen 3 kanallı sürümü diğer orjinal 4 kanallı sürümüdür.4 kanallı sürümü daha pahallıdır.

peki bu oem lastik nasıl sıkıntılımı

• Teşekkür ederim.
    Oem lastikte değerler daha kötü
  • Aracimin eskiyen ön lastiklerini değiştirmek istiyorum bunun için internetten good year eagle asyhmetry 3 xl 225/45/17 lastik aldim iki tane. Fakat eski 2 lastigim xl degil bunu alırken düşünmedim. Golf 7 aracimin onune yeni xl arkaya eski normal lastikleri taksam sıkıntı olur mu? Ne gibi dezavantajı olur
  • 225er tlden 195 60 15 petlas progreen lastik taktirdim 4 tane. Yakıt Verimliliği: C, Islak Zeminde Kavrama: B, 69 db.

Bakalım nasıl.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cpc 5, 205 55 16; 2018 üretimi 4 adet 1100 TL fiyat iyi midir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etusch

Şu iki lastik arasındaki tüketim farkı fiyat farkını telafi eder mi acaba? Bi de sadece öne alacağım arkalar sava.

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ

Michelin Primacy 4 çıktı üstad,onla kıyaslamak gerekir bence.Kaldı ki Asymmetric ağır basar bu ikisi arasında.Tyrereviews sitesinden bakabilirsiniz yorumlara.

• Bende good year almaya yakınım

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.