Şimdi Ara

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
21
Favori
196.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the_slm

Aracım s60. Kışlıklarım Nokian Wr a4. Çok güvenli ve sessiz bir lastik. Hiç düşünmeden alınır . Tek kötülüğü fiyatı fazla

Bende NOKİAN wr D4 kullanıyorum, çok yumuşak ve sessiz.
    .
    michelin primacy4 tercih edebilirsiniz.

https://urun.n11.com/oto-lastik/yeni-desen-michelin-23545-r17-97w-xl-primacy-4-51hafta-2017-P244625497?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMI64butr-J2gIVEF4ZCh0kmQPqEAQYASABEgLNtvD_BwE&gclsrc=aw.ds
    .
    genelde şehir içi kullanıyorsanız, engebeli yollar da çoksa,
    225/50R17 de tercih edilebilir.

• zed Z kullanıcısına yanıt
    Ayiptir sormasi Kaca aldiniz hocam tanesini? Bende alacagim arastiriyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 465 tl ye aldım tanesini @Backstreet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zed -- 26 Mart 2018; 11:31:58 >
  • 205/55/r16 ölçülerinde Hankook Ventus Prime 3 aldım. 230TL 2018 üretimi. İlk izlenimlerim olumlu. Kuru ve ıslakda biraz zorladım hiç sıkıntı çıkarmadı.
  • Michelin Primacy 3 var bes kuruş etmez hafif ıslak zeminde focus bisiklet gibi kayıyor..az kalsın kaza yatıracaktı..ben lastikte suc buluyorum

• https://www.michelin.com.tr/otomobil-lastikleri/michelin-primacy-4

artık primacy4 çıktı,
    bir kaç ay içinde stoklar tükenince primacy3 bulunamayacak zaten,
    ama genel olarak kullanıcıları çok memnundu.
    aceba sizin lastikler +7 derecenin altındaki hava koşullarında kullanılmış olabilir mi?
    ben bir kere o hatayı yaptım,
    continental eco contact lastiklerdi,
    lastiklerin sıfır oluşuna güvenip, bir kış soğukta kullandım,
    3. yaz lastikleri kullanamaz olmuştum.
    çok dişliydi ama tahta gibi sertleşmişti,
    kılcal çatlaklar oluştu,
    ses artmıştı.

• Primacy 3 nasıldır bilmiyorum.... Geçen hafta 225 45 R17 Primacy 4 ile 1150 km yol yaptım ve bunun en az 700 km si sağanak yağışta ve virajlı dağ yollarında yapıldı.Yol boyunca birçok kazaya şahit oldum. Lastikler yeni olmasına rağmen herhangi kayma, patinaja düşme gibi sıkıntılar yaşamadım. Gayet konforlu ve sessiz bir yolculuk yaptım.
  • 175 / 65 / 14 Petlas Progreen aldım. Tanesi 150 tl 2018 üretimi. Islak ve yakıt puanları C 69db ses, ilk izlenim oldukça sessiz ve yumuşak. Fren mesafesi de başarılı. Islak zemini test etme fırsatım olmadı
  • zed Z kullanıcısına yanıt
    Herkes iyi diyor ama bende anlamadım...cok fazla kaydı ve orta bulvara çıktım..arabadan kaynaklanıyor desem focus yani kötü bir arabada degil..ama bu lastik hakkinda bu gibi seyler duymustum..sonucta herkesin kendi tercihi...

• quote:

Orijinalden alıntı: doğayı koru

832 standart ve küçük ekonomik araçlar için, 914 daha büyük performanslı araçlar için. zaten aracınıza olan ölçü ya 832 serisindedir yada diğerinde. 832 de kullanıyorum gayet güzel sessiz yumuşak konforlu 3 kanallı. 914 4 kanallı. 832 diğerinde daha yumuşak. ikiside tavsiye edilir. önemli olan aracınız nedir. ebat ne.

Hocam benim aracım Renault Grandtour ebatları 185 60 15, ben 1 ay önce Goodyear Efficentgrip performance aldım tanesi 290 TL ye, arkadaşım da Toyota YARİS var aynı ölçülerde FALKEN SN 832 almış 185 TL ye (İnternette Kolayoto da kampanya varmış) lastikleri çok beğenmiş, dün beraber arabasına bindik gerçekten çok sessiz bir lastik. Valla bu kadar fiyat farkı olduğunu bilsem Falken alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefennili -- 26 Mart 2018; 15:56:28 >

• Arkadaşlar merhaba 2001 dizel polo aracım var yaz lastiği alacağım orjinal ebatları 185/55/14 ama bazı yerlerde sordum 185/60/14 takanlar var aranızda bu durumda kalıp tercihin hangisinden yana olan var mı? ve de 185/60/14 takıp sıkıntı yaşayan var sürtme falan. Değişim yüzdesi %3.2 çıkıyor böyle çıkması ne gibi sorunlar verebilir.

Birde Dunlop ile Falken arasında kaldım kullanan arkadaşlar var ise hangisini önerir ikiside Çankırı üretimi
  • arkadaşlar aracımın lastikler oldukça aşındı, mayıs ayında vizeye girmem gerek, 185/60/15 falken SINCERA SN832 ECORUN almayı düşünüyorum, önerirmisiniz...
  • thormentor kullanıcısına yanıt
    https://kolayoto.com/falken-ze914-185-60r15-88h-xl.html

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    kolay oto'nun fiyatları çok yüksek.. aynı lastik için internette 181 tlden başlayan fiyatlar var.
  • N11 'den aldığım Michelin Primacy 4 lastiklerini bugün sabah taktırdım yeni desen çok güzel görünüyor , ilk izlenim çok güzel özellikle ani hareketlerde lastik asfaltı kesinlikle bırakmıyor ıslak ve kuru her iki zeminde de deneme imkanım oldu beklediğimden daha iyi çıktı. Sessiz ve konforlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: thormentor

kolay oto'nun fiyatları çok yüksek.. aynı lastik için internette 181 tlden başlayan fiyatlar var.

satıcıları değil, LASTİK MODELİNİ önerdim,
    tabiki neresi uygunumuza giderse oradan alırız.
  • arkadaşlar iki lastik arasında kaldım. sizce hangisi ya da önereceğiniz uygun fiyatlı başka lastik varmı?

ölçüler 185/60/15, araç clio 3

Lassa 185/60/R15 88H GreenWays

Falken Sincera 185/60/R15 84T SN 832

FALKEN etiket

lassa etiket

• quote:

Orijinalden alıntı: thormentor

arkadaşlar iki lastik arasında kaldım. sizce hangisi ya da önereceğiniz uygun fiyatlı başka lastik varmı?

ölçüler 185/60/15, araç clio 3

Lassa 185/60/R15 88H GreenWays

Falken Sincera 185/60/R15 84T SN 832

FALKEN etiket

lassa etiket

Falken kullandım, kullanıyorum çok memnunum.

• thormentor kullanıcısına yanıt
    İKİSİNİ DE YEĞENİM KULLANDI,
    reno clio2 ile lassa green,
    opel corsaD ile falken 832,
    ikisinden de memnun.
    benim fikrim: tr yolları kırk yamalıklı ve çok engebeli olduğu için
    XL takviyeli yanaklı (88H) olan lastik seçerim. o yüzden 914 önermiştim.
    84 yanak biraz zayıf kalabilir.
    832 için yanağı bombe oluyor, ince yanaklı olduğu için demişti.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.