Şimdi Ara

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.543
Cevap
21
Favori
196.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lordford50

2.0 cc 140 bg. s40 için yazlıkta 611 mm çapında 205/50 R16 öneririm.

(Elinizdeki 15 janta ilerde kışlık taktırabilirsiniz)

Anlaşıldı, 205/50R16'da karar kıldık o zaman. Teşekkürler tekrardan.
  • Goodyear GT3 185/65R15 var Peugeot 206 da kullanıyorum yağmur ve kuru zeminde yol tutuş çok iyi ancak 14 inçe düşmek istiyorum bu kadar güzel yol tutan Lastik varsa önerebilir misiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bio technolog

Goodyear GT3 185/65R15 var Peugeot 206 da kullanıyorum yağmur ve kuru zeminde yol tutuş çok iyi ancak 14 inçe düşmek istiyorum bu kadar güzel yol tutan Lastik varsa önerebilir misiniz.

Pejo 206 için 15 jant idealdir.

Ama 65 yanak büyük gelmiştir.

195/55r15

Veya

185/60r15

İdealdir.

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 2006 model mercedes e220 için sessiz ve konforlu bir lastik almak istiyorum.

Şuan üzerindeki lastik ebatları 225/55 R16

Babam bir lastikçiden fiyat almış Falken 280tl Dunlop 340tl demişler, hangi model olduklarını söylemedi ama büyük ihtimalle Falken Ecorun Dunlopta Fm800 dür.

Tavsiyelerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiNFallDown

Bende 2006 model mercedes e220 için sessiz ve konforlu bir lastik almak istiyorum.

Şuan üzerindeki lastik ebatları 225/55 R16

Babam bir lastikçiden fiyat almış Falken 280tl Dunlop 340tl demişler, hangi model olduklarını söylemedi ama büyük ihtimalle Falken Ecorun Dunlopta Fm800 dür.

Tavsiyelerinizi bekliyorum

İkisi arasında fiyattan dolayı falken alın, arada 60 liralık bi fark olcağını düşünmüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

quote:

Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.

quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Bahsettiğiniz şartlarda nokian da kullanılabilir,

Sorun olmaz,

Biraz yazın sesli olur, birazda yakıt artar o kadar.

Yazın önlere takılacak eco contact 5 ler. Her ne kadar dişleri dursa da kütük gibi oldu. 4 senelik.

1 sene daha idare eder mi acaba?

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ

eğer bütçeniz müsaitse letgo veyahut sahibinden de tanesi 50liradan satın yeni lastik alın hocam

Teşekkürler hocam benim de aklımdan aynı rakam geçiyordu.

• Bende aracıma lastik bakıyorum üzerindekiler ömrünü dolduruyor.Şuan sport contact 5 var daha sessiz ve yumuşak bir lastik arıyorum açıkcası boyut 245/45 R19
  • Dunlop tavsiyemdir. Sebebi ise zamanında Kuveytten Ankara’ya babam araba ile gelmişti. Her sene araba ile gelirdi ve hep dunlop kullanırdı.

Malum Kuveyt yazın 50 dereceye kadar sıcaklık olabiliyordu. 15 sene kuveytte kaldı dunlop kullanırdı sürekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Bende aracıma lastik bakıyorum üzerindekiler ömrünü dolduruyor.Şuan sport contact 5 var daha sessiz ve yumuşak bir lastik arıyorum açıkcası boyut 245/45 R19

michelin pilot sport 4. talep ettiğiniz özellikler bu lastikte ama kullanım ömrü continental kadar olmaz. conti ekonomik ömrü azaldıkça sertleşen bir hamura sahip. darbeleri ememez daha cok ses yapar vs. michelin de bu yaşanmaz ama diş derindiği daha çabuk aşınır.
  • Draqonn kullanıcısına yanıt
    Yazlık Lastikler 2-3 yıl içinde ses ve sertlik artıyorsa, genellikle +7 derecenin altında kullanıldığını gösterir.

Ben sadece yazın yaz lastiği kullanıyorum, april 5 den sonra taktırırım,

Gece sıcaklıkları +8 lere düştüğünde ekim ayında çıkartıyorum.

2010 model michelin exalto lastikler, ses ve sertleşme yok.

Dişleri de iyi olduğu için 10 yıl ömrü dolana kadar kullanabiliyorum.

Yani hangi lastiği alırsanız alın, +7 derecenin altında kullanılırsa 2-3 yıl ancak ömrü oluyor, tahta gibi sertleşiyor, ses yapıyor.

Dişleri yarıdan fazla olduğu halde atmak zorunda kalınıyor.

• RaiNFallDown kullanıcısına yanıt
    Ben falkeni kullanıyorum. Zaten ikisi de çankırı üretimi bildiğim kadarıyla. Sadece etiketleri farklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yazlık lastiklerimi dün taktırdım. Lastikler 215 50 r17 91w hankook ventus prime 3. İki günlük deneyimim fren mesafesi çok iyi, viraj ve yol tutuş da çok iyi.

• urfes U kullanıcısına yanıt
    Yol sesi nasil hocam ben ayni ebat lastikte goodyeardan petlasa gectim bariz sekilde yol sesi artti

• Arkadaşlar 185/60/14 ebatinda lastikler 200 TL altı olaraktan iki marka dikkatimi çekti ilki Hankook Kinergy ECO K425 diğeri de Lassa Greenways 82H.Lassa yakıtta C, ıslak zeminde B ve dönme sesinde 70 db,hankook ise yakıt verimliliği iki seçenek var C ve E, ıslak zeminde B ve ses 70 db sizce tercihim ne olmalı yada farklı marka öneriniz var mı araım polo bu arada 2007 model.

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Aracım s60. Kışlıklarım Nokian Wr a4. Çok güvenli ve sessiz bir lastik. Hiç düşünmeden alınır . Tek kötülüğü fiyatı fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: saksoy

Yol sesi nasil hocam ben ayni ebat lastikte goodyeardan petlasa gectim bariz sekilde yol sesi artti

İki gündür şehir içi kısa mesafeler kullandığım için ses konusunu şuan net bir cevap veremiyeceğim. Biraz uzun yol yaparsam ses konusunu netleştirebilirim. Ama şuan için rahatsız edici bir ses alamadım. Dedigim gibi şehir içi kullanımdan dolayı ses konusunda net bir fikir oluşmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: urfes

Yeni yazlık lastiklerimi dün taktırdım. Lastikler 215 50 r17 91w hankook ventus prime 3. İki günlük deneyimim fren mesafesi çok iyi, viraj ve yol tutuş da çok iyi.

Hayırlı olsun;ayrıca dendiği gibi konforu nasıl ve kaça aldınız acaba?

• Nokian ZLine kullanan oldumu acaba? Yumuşak hamurlu ve sessizdir büyük ihtimalle ama yazın 40 derece sıcaklara dayanabilir mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: tica

quote:

Orijinalden alıntı: urfes

Yeni yazlık lastiklerimi dün taktırdım. Lastikler 215 50 r17 91w hankook ventus prime 3. İki günlük deneyimim fren mesafesi çok iyi, viraj ve yol tutuş da çok iyi.

Hayırlı olsun;ayrıca dendiği gibi konforu nasıl ve kaça aldınız acaba?

Teşekkür ederim. Yol tutuş olsun, fren ve direksiyona tepkisi olsun çok yükseldi. Araç daha stabil oldu. Manevralarda daha dengeli olması önceki lastiklerde son zamanlarda çokça yaşadığım tedirginligi hiç yaşatmadı. Önceki lastik zamanla konforda oldukça çok düşüş olmuştu. Bu lastikler şuan için kasislerden daha yumuşak geçiş hissettirdi. Tabiki biraz daha aracı farklı yol şartlarında kullanınca daha detaylı bilgi verebilirim. Lastikler 2017 üretim. Tanesi 400 TL den toplam 1600 TL tuttu. Hankook da bu aralar kampanya varmış bilginiz olsun. Ben lastikçiden aldım. Firmadan sipariş edip 2 günde getirdiler. İnternet fiyatı 500-600 tl arasında değişiyor. İngiltere fiyatı 80 sterlinin üzerinde. Bence bu lastik bu fiyata çok iyi. Alacak arkadaşlar bu kampanyayı değerlendirsinler. Lastiğin test sonuçları fiyatına nazaranda oldukça iyi.

• hankook ventus prime 3 205 55 16 yazlık ladtikleri bunlarım bakacağız nasılmış.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.