Şimdi Ara

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
21
Favori
196.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayni lastigi cekle gittigidiyordan tanesini 170TL ye aldim. Toplamda 680TL ye geldi. 9 taksit. 50TL de sokme takma 730TL oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar astra j kasa aracım için 215/50/17 yaz lastiği arıyorum. 4 adeti 1500 TL civarında iyi birşeyler var mı? Mevcut lastikler kabak oldu iyice. Tavsiye verecek arkadaşlar varsa memnun olurum.

• PyRRhiC P kullanıcısına yanıt
    Japon Falken 914

Kore Kumho Hs51

https://kolayoto.com/falken-ze914-215-50r17-95w-xl.html

www.hepsiburada.com
    Kumho 215/50 R17 95W Ecsta HS51 Oto Lastik Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/kumho-215-50-r17-95w-ecsta-hs51-oto-lastik-p-HBV000008QCBD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 2 Nisan 2018; 22:6:45 >

• Hangi nokian ı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama nokian line kullanıyorum 20 bin kmdir. Kesinlikle sessiz bir lastik değil. Ama tek kusuru bu. Onun harici muhteşem bi lastik. Diş derinliği numaralarında 6 yazısı duruyor hala. 20 bin kmye göre iyi bi performans bence.

• cbascan kullanıcısına yanıt
    Son çıkardığı eLine 2 serisi 67dB bazı modellerde. Fakat çok az ebatta üretimi var.

• Bugün 22:05:38 DahaPM AlıntıCevapŞikayet
    Hangi nokian ı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama nokian line kullanıyorum 20 bin kmdir. Kesinlikle sessiz bir lastik değil. Ama tek kusuru bu. Onun harici muhteşem bi lastik. Diş derinliği numaralarında 6 yazısı duruyor hala. 20 bin kmye göre iyi bi performans bence.

ilginç, nokian line hep sessiz fakat dayanıksız bilirdik. CBASCAN arkadaş rahatsız edici seviyede mi ses?
    Ben yaz kış kullanılacak lastik arayışındayım (205 55 16 ) kışın kaygan yollarda da iyi olduğunu yazanlar olmuştu?
  • Arkadaşlar aracımın muayenesi de geldi. Muayeneye gitmeden lastik takmam lazım. Yazlık lastik bakıyorum. Pendik civarlarında önerdiğiniz lastikçi var mı?
    Önerdiğiniz lastik markası modeli vs var mı?
    ben dolandım biraz sanayide
    en uygunu petlas 175 tl ve 180 tl olarak iki modeli var. Ondan bir üstünde 210 tl ye debica satıyorlar.
    sökme takma ve balans dahil hepsinde. rot ise 40 tl dediler.

Uygun fiyatlı bir şey istiyorum. Petlas nasıldır?
    Bir de bende normal kapak jantlı saç jant takılı. 185/65/14 taksam olur mu janta uyar mı? O boyuttaki lastik daha uygun fiyatlı çünkü?
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    Aracınızın kitapçığında veya kapı direğinde kullanabileceğiniz lastik ebatları yazar.

Aykırı bişey takarsanız Tüvtürk muayeneden geçmeyebilir.

175/65/14- 86T yerine

175/65/14- 82T takılınca bile kabul etmemişlerdi.

Kesin bilgiyi Tüvtürk 'e sorarak edinmek daha mantıklı.

.

Petlas, Lassa, sava, debica, falken, kumho, barum, vs uygun fiyatlı güvenli lastiklerdir.

.

Aracınız, motor vs bilgileriniz hakkında bilgimiz olmadığı için daha fazla yorum yapamıyoruz.

• truva1900 T kullanıcısına yanıt
    Yaz lastiklerini +8 derecenin altında kullanmayı düşünüyorsanız,

Yazlıktan türetilmiş gerçek 4 mevsimlik lastik tercih edin. Kleber gibi.

https://www.lastikcim.com.tr/kleber-quadraxer-2-205-55r16-91h/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 3 Nisan 2018; 23:53:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkrapsodi

Merhaba;

Bu sabah 7 buçuk gibi evden çıktım yerler ıslak yağış yok hava 10 dereceydi. lastikleri deneme amaçlı bir sert dönüş ve bir ani fren yaptım, esp ve abs devreye girmedi, yerler ıslakken ve hava soğukken böyle performans vermesi gerçekten çok iyi, açık yolda sabit 120 ile gittim bir süre gerçekten hiç ses yok. Uzun vadede ne olur bilmiyorum ama aldığım en iyi lastiklerden biri oldu, tam bir fiyat performans lastiği gibi şu ana kadar.

siz istanbulda mısınız? kendi lastikçime o modeli sorayım mı?

merhaba hocam 510 serisi türkiyede yokmuş 914 serisinin yakıt değeri düşük yakıtta farklılık hissettinizmi
  • cuma günü hepsiburada.com dan 2018 üretimi lassa 185 65 15 88h greenways aldım. petlas progreen alacaktım ama satışı yoktu, petlas imperium ile arasında kaldım ama hem yakıt tüketimi, hem ıslak zemin performansı, hemde sessizlik olarak lassa petlastan daha üstün olduğu için tanesi 185 liradan aldım. bakalım gelince taktırıp yorumumu yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Lukunku

Şimdiden çok teşekkürler.

Dostum 700 tl fiyat aldim goodyear

Pirelli pz zero xl 98y 650 tl fiyat aldim o da bize yani tanidik diye,dusunursen hazir da 2 marka da var,

Kumho var ayni ebatlarda onun fiyatini da haber verecegim dostum

• Kumho'nun Ta31 tanesi 375 ..Bu 4 mevsim lastik..

• veilben kullanıcısına yanıt
    merhaba;

üzerinden çıkardığım kışlıklar michelin alpin a5'ti, yakıtta çok bir şey değişmedi kışlıklara göre ama henüz doğru bir değerlendirme yapmak için erken diye düşünüyorum.

kışlıklar araç bilgisayarına göre 100 km'ye 0,2 litre ekliyordu, yani genelde 5,3 yakan aracım kışlıklara geçince 5,5-5,6 yakmaya başlıyordu, şu anda yine 5,5 civarı gibi ama buna trafik çok etki ediyor dediğim gibi bir süre daha kullanmam lazım daha fazla km yapmam gerekiyor.

saygılar.
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Evet Falken araştırdığım lastikler arasında açıkcası. Lakin olumsuz yorumlar kafamı karıştırıyor. Kimisi her türlü petlastan iyi demiş. Kullanıcıların yorumlarını önemsiyorum. Siz daha önce falken 914 kullandınız mı ?
  • PyRRhiC P kullanıcısına yanıt
    yeğenim corsaD de kullanıyor. 195/60/15
    yanağı biraz ince.
    genel itibariyle çok memnun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkrapsodi

merhaba;

üzerinden çıkardığım kışlıklar michelin alpin a5'ti, yakıtta çok bir şey değişmedi kışlıklara göre ama henüz doğru bir değerlendirme yapmak için erken diye düşünüyorum.

kışlıklar araç bilgisayarına göre 100 km'ye 0,2 litre ekliyordu, yani genelde 5,3 yakan aracım kışlıklara geçince 5,5-5,6 yakmaya başlıyordu, şu anda yine 5,5 civarı gibi ama buna trafik çok etki ediyor dediğim gibi bir süre daha kullanmam lazım daha fazla km yapmam gerekiyor.

saygılar.

teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldunuz
  • Hankook ventus prime3 dün aldım 205/55 r16

Kışlık nokianlardan sonra freni kötü geldi şuanda hava sıcaklığı 10-15 derece arasında değişiyor.Konya’da ikamet ediyorum.

Lastği alalı henüz 30-40 km oldu tabi belli bi mesafe sonrası lastik açılırsa bilmiyorum.Yada sıcaklıklar biraz daha artınca değişirse

• Merhaba;

Bende Nissan juke dci için tavsiye bekliyorum. Lastik ebatları 215*55*17, aracın üzerinde şuan fabrika çıkışı premiumcontact2 lastikler vae 80bin kmyi devirdi. Aracın süspansiyonları ekstra sert ve yalıtımda başarısız olunca artık işkence gibi gelmeye başladı aracı sürmek. Mümkün olan en yumuşak ve sessiz lastik hangisidir acaba bu araç için(süspansiyon sertliğini minimize etmek açısından), yazılanlardan efficientgrip serisi iyi gibi algıladım ama yardımcı olursanız mutlu olurum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semperit alıp denemeyi düşünüyorum bu yaz. Ya da Falken Ze914. Çok kilometre yapmadığım için bu markaları düşünüyorum.

Daha önceden konusunu da açmıştım.https://forum.donanimhaber.com/semperit-lastik-kullanan-var-mi--130181720

Kullanan varsa onların da yorumlarını okumak isterim.

Bunun dışında Seat Leon FR için 225-45R-17 boyutta yazlık lastik tavsiyesi verebilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satsubatsu -- 3 Nisan 2018; 16:5:15 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.