Şimdi Ara

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
21
Favori
195.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Para önemli değil tekki iyi yol tutsun deseniz hangi markayı tercih ederdiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 205/55R16 falken ziex 310 taktırdım bugün 4 adet. 275 Tl kdv dahil. Ivedik Osb de ali dayı lastik falken bayisi. Otobandan geri geldim. Lastik suanlik hoşuma gitti bakalım ilerde ne olur. 67 Db A ve C etiket değerleri.

• blocktrade B kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı lastikten Cuma günü taktırdım 4 adet Ali Dayı’dan :) Şimdilik herşey güzel. Firma çok ilgili, fiyatları da uygun. Ali Dayı sağolsun kendi elleriyle çay ikram etti. :)
    Tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan68 -- 13 Nisan 2019; 16:42:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen abi çok iyiler fiyatta gayet güzel. Bugün baya kalabalıktı haftasonu olmasindan sebep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blocktrade -- 13 Nisan 2019; 19:24:11 >
  • 2015 model passat b8 1.6 tdi dsg aracım için yazlık lastik araştırıyorum. Sessiz, konforlu, kaliteli, yol tutuşu iyi olan bir lastik tavsiye eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePassenger

245 45 18
    Para önemli değil tekki iyi yol tutsun deseniz hangi markayı tercih ederdiniz
    continental sport contact
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrBilgin

2015 model passat b8 1.6 tdi dsg aracım için yazlık lastik araştırıyorum. Sessiz, konforlu, kaliteli, yol tutuşu iyi olan bir lastik tavsiye eder misiniz?
    Primacy 4 al

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Primacy 4 al

Alıntıları Göster
    Bir arkadaşım Bridgestone turanza T005 önerdi. Aracın üstünde fabrikasyon gelen lastiği continental ecocontact 5 idi. Contiden genel olarak memnundum. Her zaman alınan birşey olmadığından kafam karıştı.
    1 Bridgestone t005
    2.continental
    3.primacy 4
    4. Goodyear efficient performans
    Önümüzdeki haftasonu alıp taktıracağım. Ne dersiniz?

• werneke W kullanıcısına yanıt
    Conti bridgestone Goodyear Michelin hankook bunlara baktım hepside güzel lastikler. Sizin continental demenizde özel bi neden var mı

• Pilot sport 4
    F1 Goodyear 5
    Conti sport veya premium
    (conti eco , markanın giriş seviyesindedir)

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 245/45 R18 aldım çifti 1.450 tl. 2 adet aldım önlere taktım. Çok sessiz çok hoş bi lastik tabi bu performansı ne zamana kadar böyle olur o önemli.

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Selamlar ankarada oturuyorum ses ve fren mesafesi önceliklerim 225x45x17 yazlık lastik arıyorum. Hangi markaların alternatiflerini almalıyım? Tanesi için 600 tl ye kadar verebilirim.

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Michelin Pilot Sport 4

• 205/55 R16 Starmax 2019 üretim GG'de çekle beraber tanesi 181 TL'ye geliyor. Ben aldım geldi F/P ürün arayanlara tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Michelin Pilot Sport 4
    Hocam alternatif ne önerirsiniz?

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Fren mesafesi icin: continental premium contact 6
    Ses icin: good year eagle f1a5

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Hocam alternatif ne önerirsiniz?

Alıntıları Göster
    F1

www.polatlastik.com
    225/45R17 91Y (FP) Eagle F1 Asymmetric 5 Goodyear Lastik Fiyatı
    https://www.polatlastik.com/urun/225-45r17-91y-fp-eagle-f1-asymmetric-5-goodyear

• quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

205/55 R16 Starmax 2019 üretim GG'de çekle beraber tanesi 181 TL'ye geliyor. Ben aldım geldi F/P ürün arayanlara tavsiye ederim.
    Hayırlı olsun,
    Çok uygun
    Etiket değerleri de çok iyi
    C-B-69 db

• Aynı aracın sahibiyim. Hangi bölgede yaşıyorsunuz bilmem ama sıcak memlekette değilseniz Michellin Cross Climate almayın aldırmayın. Kar-buz görmeyecekse yağışta yol tutuşu iyidir tek diyebileceğim bu. Yazlık lastik için bende Continental Premium Contact 6'ya karar kıldım bugün taktıracağım.
  • Selamlar sevgili dostlar araç 2011 model fiat punto evo
    185/65/r15 araca yazlık lastik almam gerekiyor bütçe 1500TL ne alsak bi türlü karar veremedik yollarda bozuk altyapı çalışmaları var bi yandanda sağlam olsun diye düşünüyoruz tavsiyeleriniz nelerdir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.