Şimdi Ara

2018 yılında 2 mbs upload işkencesi herkes şikayet etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2018 yılında fiber ve vdsl kullancılarına 2mbs gibi komik upload değerleri veriliyor. Hangi çağda yaşıyoruz? Avrupa ve hatta Balkan ülkelerinde yüksek upload hızları standart olmuşken neden Türkiye 2-5 mbs arası çağ dışı upload hızlarına mahkum ediliyor? Sorun alt yapı sorunu da değil malum, arzu ederseniz Turkcelle ve Uydunet'e parayı bayılıp upload hızını fahiş fiyatlara alabiliyorsunuz.

Bu konuda tıpkı AKN de olduğu gibi herkesin tek yumruk olması gerekiyor. Lütfen bimere, cimere ve btk ya upload hızlarının artmasını, fiber de ise simetrik veya yarı yarıya hızların verilmesini isteyen yazılarınızı gönderin. Tabi uploadda akn vb uygulamanın yapılmasının engellenmesini eklemeyi de unutmayın. Malum arkasından dolaşıverirler kararların. En fazla 10 dakikanızı alacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tihulusenkahinmisin -- 6 Ocak 2018; 14:24:26 >

• upload konusunda uzun süredir şikayet istek görüşme vs denedim ama sonuç alamadım üstelik 4 aldığım hızı aralık ayında 2ye düşürdüler.. anlamıyorum neden parasıyla bile bu hizmeti sunmuyorlar? bu servis sağlayıcıların amacı internet sunmak değilse nedir? elimizin altında vdsl var ve vdsl ile upload en azından 10 megabit verilebilir. ama vermiyorlar gerçekten düşündükçe çıldırıyorum birşey yüklemek için gece sabaha kadar pcyi açık bırakmam gerekiyor yüklediğim veri ise 1,2 gb boyutunda daha yüksek şeyler için herhalde 1 hafta açık bırakmam gerekecek.. en azından bir paketinizi upload yüksek verin parası neyse verip alalım. altyapısı desteklemeyen zaten baştan alamıyor ama alabilecek olan kişiler neden alamıyor? boşunamı vdsl dolapları yaptılar
  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    akıl alır gibi değil gerçekten
  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    En fazla 40 mbps e kadar verilebilir vdsl ile pc yi açık bıraktığınız gecenin elektrik masrafı ile upload paketi satılsaydı alırdınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben turksat kullanıyorum. 100 gb upload paketi 19.90. bunu 5 kez alabiliyorsunuz ihtiyacınız kadar. bence gayet güzel
  • Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye. Nerem doğru ki demiş.
    Bizimki o misal.
    4k yayın devrinde, en yüksek akn paketi 300gb. 50-100mbit internet paketlerinin upload'u 2 mbit. Ama burası Türkiye, hangi konuda Avrupa standardındayız ki internetimiz öyle olsun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar 2 ile 4 mbit upload olmasını tek sebebi metro ethernet satışlarınnı baltalanması olacağından . gelirleride çok düşüecegi için bu konuda işine gelmiyor . başka bir açıklaması yok.
  • etsen nolcak ki. sen 2 mb uploaddan yakinirken bende adsl kullaniyorum sen dusun halimi. 10 yil oldu hala 1 gelisme yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.