Şimdi Ara

2019-2020 Fenerbahçe Kanseri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten okumadan etmeden sırf şu kafasında Ali Koç ve Ersun Yanal'ı ilahlaştırıp saldıracak laf atacaklar hiç boşuna kıvranmadan geri çıksın sizin yüzünüzden bu durumdayız.

Ersun Yanal'ı etiren twittercı ergen tayfa yüzünden saçma sapan futbolculara saçma sapan bir taktiğe maruz kaldık. Yeni bir takım kurduğunuzu hayal edin bu kadrodan 11'inize kimi alırsınız. KİMİ!!!! Vedat,Gustavo belki Ozan,Kruse anca yedek olarakta Altay,Ferdi. Aranızdan bu adamları savunan bir kişi varsa en öncelikli olarak bir yazsın bakalım Tolga denen adamı ısrarla deliriyorum yazarken bile ne halt yemeye kaç maçtır sol kanat oynatıyor? hangi teknik adam 3.lig teknik adamı bile şut çekemeyen orta açamayan çalım atamayan hızı olmayan zekası olmayan adamı ısrarla kanat oynatır? hangi teknik adam 3 tane sarı kart cezalısı kilit oyuncusunu derbiden önce sahaya atar? hangi teknik adam jailson denilen defansif ortasahayı ısrarla becerememesine rağmen defans oynatır? hangi teknik adam gider nerde çer çöp var şampiyonluğa oynuyorum diyen takıma toplar? arkadaşlar sırf bu adam Aykut Kocaman'dan sonra hücum oynatıyor diye deli gibi savunmayın ya! hücumsa yoldan geçen adamı getirin hücumcu kadro çıkarsın olay bitsin.

Futbol zor bir oyun değil mantık çerçevesinde basittir. kanat oyuncusunun görevi topu hızlıca ileri taşıyıp rgerektiğinde çalım atıp ya pas atar asist yapar yada şut çeker gol atar. bu görevi layıkıyla yerine getiren kim var? Garryzekalı belki 10 maçtan birinde gününde olursa. uzatmamak için diğer pozisyonlar içinde bunu türetip bir bakın bakalım bizde kaç topçu gerçek yerinde oynuyor?

İstatistiğğğğğğğğ gollllll şuttt sayısııı hüloğ diye inleyenler bugün gördü neymiş gerçek futbol. ama bazıları hala göremedi. maç 1-0 fenerbahçe sözde yüzde 77 topla oynuyor twitterda hala tek kale oynuyoruz diyen andavallar var. ozan şut çekiyor 5 şutun 4 ü dağa taşa sonra bu istatistik oluyor twitterdada istatistik diye inleyenler orgazm oluyor. Futbol bu değil. gördünüz 16 şut çeken %75 topla oynayan Fenerbahçeyi alın başınıza çalın.

Bugün Ankaragücünü tebrik ederim. gayet güzel bir şekilde futbol neymiş gösterdi. toplamı 1 milyon euro etmeyecek 2 tane HIZLI****** kanat oyuncusuyla Fenerbahçe defansını darma duman ettiler. baştan aşağı iyi kadro kurulmuş başarılarının devamını dilerim. böyle Fenerbahçeyede müstahak Şampiyonluk hayali kuran Ersuncularda uykusuna dalsın rüyasında belki kupa görür. ama tarih mazisinde bir tarih yatan koskoca Fenerbahçeyi bu duruma düşüren herkesi unutmayacak. Bu saatten sonrada şampiyonluk ümidim yok bu saçma salak futbol kafasıyla.

Türkiye Süper Liginin yeni AC Milan'ı herkese hayırlı uğurlu olsun.! Bu hale getirenlerede nalet olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrehan09 -- 15 Şubat 2020; 23:33:32 >

• Elde forvet yokken aykut olsaydı şimdi alperi forvete koyardi dedim ersun da koydu. Dedim ki ersun kocamanlaşmış. Falette diye defansa adam aldin, alanyada oynar dedim oynamadi, bu macta oynar herhalde bu kadar da gerizekalı degilsin ersun dedim oynatmadi peki sadigin sucu neydi de 400 bin eurosunu gasp ettiniz. Bu yenilgilerle kac 400bin gitti.ayrıca israrla sol bek almayan yönetime de selam söylüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş bu işin buraya varacağı belliydi..Geçen yıl hovarda Camolli nin harcamalarıyla zor duruma düşmüştük zaten..Yok para hibe edilmiş filan ..Emin olun hiç birinin umurunda değil takım.. Israrla sol kanat alınmadı...Advocat zamanında ısrarla 10 numara alınmadı..Acı çektirmek için .. Olanın değeri de yerlebir olmak üzere ..Muriqi küçük takımın büyük oyuncusuydum diye haykırıyor resmen.. Tolga dan kanat , Jailson dan stoper olmayacağına 10 yaşındaki çocuk görüyor..Takımı yönetmeye çalışan ,benim dediğim olur diyen Emre nin ne işi var bu takımda.. Orta saha oyuncularıyla doldur saldır.. Sonuç ortada.. Maçlarda gol sanki mucize ile gelecekmiş gibi bir hisse kapılıyoruz hep..
  • Geçmiş olsun. Berat, damat, ahaber kahrolsun diye gazı verirler. Geçer gider.

• fenerde sinerji sorunu var.Bana göre geçen yılki kadrodan iyi bir takım kurdu fener ancak takımı yönetecek ve hakim olacak bir hocası yok fenerin zira fener iki başlı teknik adamla yönetiliyor..emre belezoğlu ve ersun yanal..

ersun yanal zaten "kovsunlarda gideyim" modunda şuan ve bu durumu takımın sinerjisini düşürüyor.teknik açıdan ali koç başkan olduğu dönemden bu yana hatalı hamleler yaptı teknik adamlık noktasında,bir hollanda ekolünden tutturdu geçen sezon kabus geçti.Fenere yerli teknik direktör yaramıyor ve şuanda da hiç bir yerli teknik adam fenere başarı getiremez.

elbette işin birde ekonomik sorunları var.ffp kriterleri ve borçlar eskisi gibi flaş transferleri mümkün kılmıyor.ffp olmasa ali koç tüm gücü ile çok flaş isimleri kazandırabilirdi ancak başkanlık dönemi sürecinde ffp kriterleri ve borç durumu ali koçun elini kolunu bağladı.

bana göre ali koç kendini ispat etmiş otoriter bir yabancı teknik adamla anlaşıp yola devam etmeliydi.
    comolli nin getirilmesi mantık olarak doğru bir karardı ancak ekonomik sebebler yüzünden yapılamayan transfer neticesinde geçen sezon toplama takım kuruldu,teknik adam olarakda cocu seçimi ise tamamen yanlıştı,başka bir isim getirilmeliydi.Geçen sezon ekonomik sebeblerden ötürü hep 3.-4. seçenekdeki adamlar alınmak zorunda kalındı.comolli gibi bir futbol adamını şube sorumlusu yaparsanız önüne en az 50-60 m euro koymanız gerekir,comollide bağlantıları sayesinde türkiye ligi için en iyi takımı kurardı ama 10-15m euro bandında transfer bütçesi verirseniz comolli değil pep olsa bile başarı yakalayamassınız.

elbette uzun yıllardır şampiyonluk gelmemesi,aziz yıldırım sonrası ali koçun kendini göstermek istemesi ve aynı periyodda ekonomik zorluklara denk gelinmesi fenerin şuanki durumunu özetleyen şeyler.Fener her daim sezona flaş transferler yapan,yıla damga vuracak isimleri getiren ve ligi domine eden bir takım olmuştur,rekabeti artırmıştır ancak artık bu hüviyetini kaybetmiş görünüyor zira ekonomik anlamda düzlüğe çıkılamaz ise birkaç yıl daha şampiyonluk hayal olacak fener için ve ali koçda bırakmak zorunda kalacak zira her kaybedilen şampiyonluk ciddi bir mali kayıbıda beraberinde getiriyor ve eksiye daha fazla rakam yazılıyor.Fener geçen yıl şampiyon olsa paçayı kurtarabilirdi ama galatasaray bunu başardı ve düzlüğe çıktı zira şampiyonluk gelirleri galatasarayı rahatlatırken feneri çok zora soktu.Bu sezonda şampiyon olamassa feneri çok daha ağır bir dönem bekliyor.

• Derbide tolgay ortasahada tolga kanattaymış son dakika bilgilerine göre Allah seni bildiği gibi yapsın Ersun Yanal! Tolgalarınada al git bu takımdan! Tolga fenerbahçe ataklarını mafederken tolgayda ortasahayı mafedecek!

Ulan varya Aykut Kocaman'a saydıra saydıra Ersun Yanalda mafetti. gelen gideni aratırmış arattı.

• Allah belanızı versin!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir daha Ersun Yanal diyen bağıran takıma çağıran olursa tekme tokat girin. girdiği ilk anda müthiş şut çekip tehlike yaratan mehmet ekici yedek, elinde ersun yanalın kasedi bulunan çöp oğlu çöp çöp oğlu çöp tolga ve tolgay sahada oynuyor. Allah cezanızı versin Ali Koç sende çöp topçularınıda al git artık rezil rüsfa olduk. gelip burda savunacak adamda fenerliyim diye meydanda gezmesin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.