Şimdi Ara

2019 açık tütün tehlikesi DİKKAT! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
3
Favori
45.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tütün eksperi olarak konu sahibini onaylıyorum.
    Açık tütün çok kötü içmeyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sigarayı bıraktım. Siz de bırakın. Hiçbir yararı yok bu pisliğin. Sağlığımızdan ve cebimizden oluyoruz. Günlük 10 tl kenara atıyorum. Yaşamından da 1 saat daha kazanıyorum.
    Tütünlerin hepsi sıkıntı. Bu ülkede adam gibi malzeme satılsaydı şaşardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 29 Ekim 2019; 8:33:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum sigara fiyatları yükselince açık içmeye başladım.Kendim üreticiden aldırıyorum arkadaş vasıtasıyla Bitlis motka tütünü kilo fiyatı biraz yüksek Adıyaman tütünü gerçekten içilmiyor 5 liralık almıştım denemek amacıyla bir tane bile içemedim.Açık tütünün benim açımdan bir faydası daha var sarmak uğraşır olduğundan canım her çektiğinde sarıp içmiyorum biraz sonra biraz sonra deyip erteliyorum günde bir buçuk paket içen insandım şimdi 10 dala kadar düştüm sarma sayesinde.Keşke bırakabilsem fakat zor gözüküyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu Küba dedikleri çikolata kokulu tütün hakkinda ne diyorsunuz hocam ? 1 Aydır kullanıyorum biraz nemli ve aşırı hafif bir tütün ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasadaki Adıyaman tütünlerinin hepsi çöp arkadaşlar. Mesela tütüncüye gittiğinizde bugün aldığınız tütünü bir daha ki sefere bulamıyorsunuz.

Senelerdir tütün içen biri olarak en sonunda tütünümü buldum. Bitlis' ten özel olarak getirtiyorum. Satan arkadaşta gayet güvenilir ve ilgili bir kişi. Tütün kalitesinden kendini belli ediyor. Altın sarısı bir rengi var. İnce kıyılmış ve içimi süper. Beyaz kül bırakıyor ve ne acılık nede pis bir koku var.

Zaten Bitlis tütünü bu konuda iyidir. Fakat KG ücretleri çok yüksek. 350 TL.
  • Konuyu hortlatmış gibi olucam ama kesinlikle haklısın.Başımdan geçen olayı anlatayım. Tütüncüden 5-6 liralık açık tütün aldım. Eve gelince farkettim ki nemli değil. Kıvamı sıkılığı bir garip. Geri götürdüm. Biton laf etti tozları falan sıkıp üstüne fazladan sözde hediye ederek geri verdi.

Neyse o sıra pek para yoktu cebimde aldım eve geçtim. Meyve kabuğu ve camsil tarzı fısfısa su koyup 1-2 sefer sıktım kıvama geldi.

Sık içmiyorum zaten aralıklı olarak içtim bir avuç içi kadar kalmıştı kenarda ağzı hafif açık şekilde. Bu sırada normal bakkal sigarası içtim.

Bu akşam sigaram bitti almaya üşendim ulan bozulmadıysa alıp sarayım şurdan diye. Kesinlikle kuruması gereken tütün kurumamıştı. Aldım kokladım o da ne KINA KOKUYOR.

Google yazınca bu arkadaşın konusuna rastladım cidden kına katıyormuş ş*r*fsizler. Elimdeki tütünün diğer tarafına baktım bu konuyu okuduktan sonra yemyeşil kına

Sözün özü arkadaşın dediği gibi alacaksanız paketli açık tütün alın yahut bırakın. Cidden bırakmaya karar verdim bu olaydan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

adiyaman almak nedir bu devirde. gidin kaliteli bir tutun alin oldholborn falan keyfinize bakin.

ya abicim hayatında bir kaç kere old holborn içmişsin .. belki onu da içmemişsin artiz artiz " keyfinize bakın yaa " diyosun. abicim bu insanlar mal diye adıyaman tütünü içmiyo maddi sorunlardan dolayı içiyo. bahamalarda mı yaşıyorsun yoksa karaisalıda mı bilmiyorum ama biraz farkındalığın olsun bilip bilmeden ahkam kesme ya da kes ya da ışığını açıp her gece hayal gör ! whatever lütfen sallama ama ?! peace out  

• Beyler; Tekrar tütün yasağı mı başladı? Heryerde aynı mı, yoksa bazı bölgelerde mi bulunmuyor?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.