Şimdi Ara

2019 açık tütün tehlikesi DİKKAT!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
3
Favori
45.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hanımlar. 2019 temmuz ayı itibariyle tütüncülerde adıyaman vs açık işlenmemiş tütün adı altında satılan şeylerin içerisinde tütün dışında herşey var. Şu an piyasada hilesiz açık tütün bulmak imkansıza yakın. adi bozulan küflenen tütünleri atmayıp kına kükürt gibi çeşitli sahtekarlıklarla işlemden geçirip satmaya çalışıyorlar. onlarca tütüncüye uğradım hepsi aynı bok. Türkiyede yaklaşık 7 8 tane toptancı dağıtıcı var. Tütün dükkanlarının hepsi bu toptancılardan alıyor. Kesinlikle "ben üreticiden alıyorum, kendimiz yetiştiriyoruz" diyenlere inanmayın.

açık tütünü koklayın. %99 rutubete özgü küf kokusu alacaksınız. rutubet kokan tütünü kesinlikle içmeyin. küf ve mantar tütünde gelişimini tamamladığından içerisinde aflotoksin gibi sigaradan bin kat daha zararlı maddeleri çiğerinize çekmiş olacaksınız.

bu rutubetli bozuk tütünleri diri ve canlı göstermek için kına, kükürt ve tarım ilacı gibi maddeler ekliyorlar.

bu sene ekilen tütünler henüz hasat aşamasında. daha toplanıp kurutulacak kıyılacak falan en erken bu senenin mahsulu ekim kasimdan önce piyasaya verilmesi imkansız. bundan dolayı içilebilir açık tütünün ellerinde kalmadıgını düsünüyorum. piyasadaki talebe karşılık verebilmek için tütün dışındaki bitkileri harmanlayıp sentetik tütün aromalarıyla piyasaya sürdüklerini düşünüyorum.

sağlam tütün boğazı acı biber yemişçesine yakmaz. dumanı gözü burnu yamultmaz.

şimdilik yeni mahsul gelene kadar işlenmiş ambalajlı express, toros 2005, instark, nst 02, marla, nastroy gibi tütünlerle idare edin.

tekrar uyarıyorum az da olsa rutubet kokan tütünleri içmeyiniz, küf ve mantar sporları ciğerinizde çimlenmeye kadar gidebilir.

edit: sigara öldürür. içmiyorsanız başlamayın. ben de dahil içenler için bırakmak en iyisi bunun farkındayız. iki de bir gelip boşsunuz, eziksiniz, sigara içilir mi yaa gibi tüyü bitmemiş ergenliğinizi belli edecek yorumlarınızı görmek zorunda değiliz. içmiyorsan içmiyorsundur bu konu seni alakadar etmez. her konuya yobazlığını tükürmek zorunda değilsin. gidin kendinize hobi edinin. hayattaki tek başarınız her gece yatmadan önce "ben sigara içmiyorum yaa 😃😃" diyerek masturbasyon yapmak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rexpos -- 11 Ekim 2019; 14:29:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KONU HORT

nst 02 Türk ürünümüymüş? Valla şaşırdım çünkü bildiğin Golden Virginia kalitesinde bir tütün bu. Ben Golden Virginianın hem el sarım tütününü kullandım hem de hala en çok tükettiğim likit o yüzden tadını çok iyi anlıyorum. Ben beğendiğim ama evdekiler yellowun vanilya aroma ve kokusunu sevmediler. Tütüncüde bunun birde kırmızı versiyonu var o sade tütünmüş acaba deneyen oldumu? İnternette bi araştırma yaptım, nst 02 nin sadece yellowu satılıyor 1 kiloluk. Kırmızı sade olanından varsa bir de onu denemek istiyorum zira bir çok tütünün kokusu inanılmaz kötü kokuyor. nst 02 kokusu diğerlerine nazaran daha düzgün, Camel ne kadar rahatsız ederse ondan bi tık daha az kokusu var. Arkadaş tütün beğenirsin piyasa kalmaz, piyasa olan bir tütüncüde olur diğerinde olmaz buna bir standart getirilmedikçe piyasada bunun itliğini yapan çok olur.

Ayrıca tütün kullanan forumdan atılacaksa o zaman alkol kullananda atılsın. Alkol kullanan forumdan atılacaksa parfüm sıkanda, dizel araç kullananda atılsın forumda. Sonuçta hepsi ya insanlığa yada doğaya zararlı. Sen bira içerken özgür olacaksın sonra benim sigara kullanma özgürlüğüme laf söyleyeceksin. Bırakın bu kafaları...
  • Bilgiler icin cok tesekkurler . Asla icmedim acik tutun . Bir pislik cikacaginida cok iyi biliyordum . Yoksa devlet coktan hepsini ortadan kaldirmisti .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hiç içmeyen olmak ne güzel böyle dertlerim yok
  • Hocam galiba tütün erbabısınız. Golden virginia önerir misiniz?
  • Sigara ve tütün kullananlar forumdan çıkarılmalı .

• Normal tekel ille ne farkı var?!
    Aynı şeyin laciverti.
    Fiyat için değmez.

• OrosbianoRonaldo kullanıcısına yanıt
    hocam damak zevkinize kalmış orjinal bulmak sıkıntı. kaldı ki 50gr 40 50 tl civari oynuyor aşırı pahalı. onun yerine daha ekonomik olsun dersen instark red 50gr ve nst 02 yellow 50gr 20tl civarında ikisi de türk üretimi. daha da ekonomik olsun dersen nst instark falan onların tütüncülerde 1kg ambalajlı olanları var, 10tl lik istersen 80 90gr civari seni en az 1hafta götürür.

bu zamana kadar beğendiğin en iyi tütün hangisi diye soracak olursan:
    2019 açık tütün tehlikesi DİKKAT!

1 kutu vardı ancak bitti bir daha bu tütünü bulamadım. türkiyeye kaçak yoldan girişi yok sanırım. norveçe yolu düşen birisinden rica etmek lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KONU HORT

nst 02 Türk ürünümüymüş? Valla şaşırdım çünkü bildiğin Golden Virginia kalitesinde bir tütün bu. Ben Golden Virginianın hem el sarım tütününü kullandım hem de hala en çok tükettiğim likit o yüzden tadını çok iyi anlıyorum. Ben beğendiğim ama evdekiler yellowun vanilya aroma ve kokusunu sevmediler. Tütüncüde bunun birde kırmızı versiyonu var o sade tütünmüş acaba deneyen oldumu? İnternette bi araştırma yaptım, nst 02 nin sadece yellowu satılıyor 1 kiloluk. Kırmızı sade olanından varsa bir de onu denemek istiyorum zira bir çok tütünün kokusu inanılmaz kötü kokuyor. nst 02 kokusu diğerlerine nazaran daha düzgün, Camel ne kadar rahatsız ederse ondan bi tık daha az kokusu var. Arkadaş tütün beğenirsin piyasa kalmaz, piyasa olan bir tütüncüde olur diğerinde olmaz buna bir standart getirilmedikçe piyasada bunun itliğini yapan çok olur.

Ayrıca tütün kullanan forumdan atılacaksa o zaman alkol kullananda atılsın. Alkol kullanan forumdan atılacaksa parfüm sıkanda, dizel araç kullananda atılsın forumda. Sonuçta hepsi ya insanlığa yada doğaya zararlı. Sen bira içerken özgür olacaksın sonra benim sigara kullanma özgürlüğüme laf söyleyeceksin. Bırakın bu kafaları...

• Bı sürü tütün denedim hepsi bogazimi acı biber gibi yaktı kapalı yerli tütünlerden içenler hangisini tavsiye edersiniz?

• melancholy861 kullanıcısına yanıt
    NST 02 hariç hepsini denedim.2005 diye bir tütün var 1 aydır içiyorum fena değil.
  • rexpos R kullanıcısına yanıt
    l&m muadili daha uygun sigara var mı
  • Altıpatlar kullanıcısına yanıt
    kaçak sigara konusunda bilgim yok. instark tütünlerini bir dene istersen.

• Gerçek Adıyaman tütünü içmiştim askerde Adıyaman lı bir kardeşimiz memleketten getirmişti.Muazzam bitseydi o tütün.Çok hafif çok hoş harika biseydi anlatılmaz yaşanır.O tütün ise bizim bu içtiklerimiz nedir boyle zehirden başka birşey değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismozka kullanıcısına yanıt
    2005 çok ağır geldi bogazimi mahvetti

• Konu güzel bilgiler güzel zamanlama güzel UPP
  • benım arkadas acık adıyaman tutun ıcıyor sarıyor satıyor
    aşırı öksürüyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.