< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rexpos -- 11 Ekim 2019; 14:29:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rexpos -- 11 Ekim 2019; 14:29:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilgiler icin cok tesekkurler . Asla icmedim acik tutun . Bir pislik cikacaginida cok iyi biliyordum . Yoksa devlet coktan hepsini ortadan kaldirmisti .
|
KONU HORT
nst 02 Türk ürünümüymüş? Valla şaşırdım çünkü bildiğin Golden Virginia kalitesinde bir tütün bu. Ben Golden Virginianın hem el sarım tütününü kullandım hem de hala en çok tükettiğim likit o yüzden tadını çok iyi anlıyorum. Ben beğendiğim ama evdekiler yellowun vanilya aroma ve kokusunu sevmediler. Tütüncüde bunun birde kırmızı versiyonu var o sade tütünmüş acaba deneyen oldumu? İnternette bi araştırma yaptım, nst 02 nin sadece yellowu satılıyor 1 kiloluk. Kırmızı sade olanından varsa bir de onu denemek istiyorum zira bir çok tütünün kokusu inanılmaz kötü kokuyor. nst 02 kokusu diğerlerine nazaran daha düzgün, Camel ne kadar rahatsız ederse ondan bi tık daha az kokusu var. Arkadaş tütün beğenirsin piyasa kalmaz, piyasa olan bir tütüncüde olur diğerinde olmaz buna bir standart getirilmedikçe piyasada bunun itliğini yapan çok olur. Ayrıca tütün kullanan forumdan atılacaksa o zaman alkol kullananda atılsın. Alkol kullanan forumdan atılacaksa parfüm sıkanda, dizel araç kullananda atılsın forumda. Sonuçta hepsi ya insanlığa yada doğaya zararlı. Sen bira içerken özgür olacaksın sonra benim sigara kullanma özgürlüğüme laf söyleyeceksin. Bırakın bu kafaları... |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |