|
Bildirim
Araba haberi olunca gulesim geliyor. Milletin 30-40k verdigi araclara burada 300-400k odeniyor artik bu muz cumhuriyetindeki gelismelerden gina geldi.
|
Donanımlar iyide hepsi opsiyon adam akıllı 1.6 BMW 450 den aşağı olmaz o parayada gider 2. el A7 alırsın daha iyi he ben haberleri okuyorum en fazla :D
|
Yalnız motor verileri çok iyiymiş..
170 beygir 7.7 saniye 0-100 Ben bu kasayı çok beğendim..bence en iyi 3 serisi olabilir.. Mutlaka da satacaktır..millet elindeki bmw yi 200 e satsa, 200 daha koyup alır.. Hahahaha.. Yazarken 200 koyması ne kadar da kolay oluyor yahu.. Bitmişiz lan biz.. Yemin ediyorum, dünyanın en güzel topraklarında yaşayıp, fakir fukara olarak ölüp gidiyoruz ya..hakikaten hayatlarımız harcanıyor be.. Bir ülkenin doğru yönetici seçmesi ne kadar önemli görüyorsunuz değil mi.. |
kocaman bir ohh çektim ya, ohhhh.
ohhhhh. mutlulukla derin derin ohhhhh. ara eleman ülkesi olalım. hammaddeyi 1'e verip işlenmiş 150gr telefonu 5000'e alalım. tüm vasıflı liseleri kapatalım, maksat kız-erkek bir arada okumasın. ülkedeki en büyük kadro imamların olsun. her şeyin vergisini artırıp milleti fakr-u zarurete sürükleyelim. tüm paraları saraya gömelim, göm göm göm. demokrasi neymiş, özgür fikir neymiş, beyin neymiş ki; bırakınız göç etsinler. hain ilan eder geçeriz. ohh. liyakat ne demek? işini o işi iyi bilen yapınca ne oluyor ki, amaaannn? geç. ohh çeker bu derviş. ohhhhhh... |
Vay be bir zamanlar f30 ilk çıktığında 100 bin liralara satılıyordu.
|
Ne sallayacağım yahu, saygısızlık yapma yürü git falan noluyor askerlik arkadaşın mı var karşında? Sana senin üslubun ile cevap verirdim ama terbiyem müsade etmiyor. Şurada bilmediğin bir konuda adam gibi bilgi vermeye çalışıyoruz. Rumuzundan anladığım kadarıyla avukatsın bir de meslektaşız, yakışıyor mu böyle lise talebesi gibi üslup?
Senin 1 haftada 3-5 ülkeyi turla gezdiğinde bu araçları görmeyince araçlar yok mu oluyor? AVM ile ekonomik gösterge ölçen tipler gibisin. Aşağıdaki resmi satış verileridir. Tabloyu paylaşayım da herkes görsün kim "sallıyormuş". http://www.odd.org.tr/folders/2837/categorial1docs/2474/Bas%c4%b1n%20B%c3%bclteni%2025%20Haziran%202019.pdf Linki güzelce oku da belki azcık fikrin olur konuştuğun konuda. Umarım bundan sonra bilmediğin konularda ahkam kesmezsin. Edit: Bir forumdaş belirtmiş sağolsun nüfus konusunu atlamışız. Ülkelerin nüfuslarını da paylaşalım da "ne kadar sıfır araç almadıkları" daha iyi ortaya çıksın. Türkiye: 79,81 milyon Fransa:66.99 milyon İtalya:60.59 milyon. Evet ne kadar sıfır araç almadıklarını iyice görmüş olduk. |
Bu saatten sonra sıfır arac almak ile süslü avrat almak arasında pek bir fark kalmamıştır.alanlara da neden alıyorsun denmez hayrını görsünler ,tabi görebilirlerse :))
|
Yazını sonuna kadar okudum. Her cümlesine bir cevap verebilirim ama bıktım artık bu muhabbetten. Bırakın artık kendinizi bunlarla avutmayı.
Dip not:Güney Kore ve japonyada kuruş sistemi yoktur. Yani senin yazdığın 2,5 milyon birim 25bin birime tekabül eder. |
BMW 50k değil o ayrı bir konu ama hesabı sizin rakamlarınızla yapalım.
Alman: 50.000/1500 = 33,3 maaşıyla alabilir yani. Türk: 330.000/2000 = 165 maaşıyla alabilir. Yani neymiş Adamın hiç yemese yaklaşık 3 yılda aldığı aracı sen yaklaşık 14 senede alabiliyorsun. Anlaşılan kafa içerisinde sıkıntı büyük. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnce 1 Çizgi -- 14 Temmuz 2019; 9:42:51 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 7 Temmuz 2019; 19:33:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|