Şimdi Ara

2019 BMW X7'nin ilk teaser görüntüsü yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BMW, bu ay içerisinde tanıtılması beklenen 2019 BMW X7 SUV modelinin ilk teaser görselini yayınladı. Alman otomobil devi tarafından paylaşılan görüntü X7'nin ön tarafını ve büyük böbrek ızgarasını gözler önüne seriyor.

Ayrıca Bkz.Akıllı telefonunuz işe gidip gelmenizi daha az stresli hale getirebilir
    BMW'nin X7'yi ucundan da olsa göstermesi sevindirici ancak yeni görsel araç hakkında bilinen detaylardan fazlasını sunmuyor. Daha önce otomobilin dış görünüşünü açığa çıkaran patent görselleri sızdırılmıştı. Geçtiğimiz ay ise iç mekanını tamamen gözler önüne seren casus fotoğrafları yayınlandı.

Otomobilin örtüsü bu ay kaldırılacak

2019 BMW X7'nin 4.4 litrelik çift turbolu V8 ve 3.0 litrelik dizel dahil olmak üzere çeşitli motor seçeneklerine sahip olması bekleniyor. Alman otomobil devinin yeni SUV aracı Güney Karolina'nın Spartanburg kentinde yer alan BMW fabrikasında üretilecek.

• Bence BMW iç ve dış tasarım da audi den mercedes den geri kalmaya başladı.

• Olmamış çok itici duruyor

• BMW SUV isini biraksin o panjur ne ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw gitgide Böbrek, dalak, ciğer derken dört çeker biyoloji dersi verecek bu gidişle.

• elinde tesbih, cebinde zippo, 40 lı yaşlarında göbekli müteahit gibi görünüyor
    yakıştıramadım bmw. nerede o eski e39 lar...

• Bence Volvo xc90 benzetmişler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Basıma bir şey gelmeyecekse ben beğendim. Çok heybetli duruyor.

• Bence böbrekler heybetli durmuş da farlar o heybete uyum sağlayamamış gibi, tasarım açısından xc90 la benzerlikleri var keşke far yapısında da aynı benzeyiş devam etseymiş.

• Fx35 gördüm bir an

• Yol gemisi.

• Böyle giderse iki jenerasyon sonra far diye bişey kalmayacak

• Çok beğendim. Şu ana kadar gördüğüm en iyi tasarımlı SUV bence. Çekemeyen FANBOY'lar doluşmuş konuya.

• Ön ızgara bir tuhaf olmuş gerçekten :(

• Yeni X1 kullanıcısı olarak çok heybetli ama ön hatlar biraz daha yumuşatılabilirdi. Bugs Bunny'e benzettim bir an...

• Bildiğin volvo.

• O izgarayi mecburen oyle buyuk koyuyorlar dolduramiyorlar cunku baska turlu, sedan aracin ön kismini dikey yönde yukari asagi cektiginizi dusunun sonuc boyle cikiyor iste napsinlar

• Anca fotoğraflarıyla yetiniriz biz.. :)

• Bide herkeste x5 x6 fln varmış gibi beğenmiyorlar yok o böbrek ne o ciğer ne altınıza verseler aracı binmeye kıyamazsınız bide bmw ye laf atıyosunuz sizi esefle kınıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.