|
Bildirim
Türkiye şartlarında nasıl iyi anlamıyorum.
Corolla derseniz Hybrit olmayan modelin yakıt tüketimi acaip yüksek , hybrit modelde ise o fiyat farkını vermek yerine farkı bankaya yatırsanız benzin bedavaya gelir. 1.8 motor mu olur yıl 2020 ? Vasat motor vasat performans. Diğer tarafta C-HR deseniz fiyatı almış yürümüş , küçük daracık bir B-SUV. Dünya'nın geri kalanı için konuşmuyorum Türkiye'nin aksine diğer ülkeler motor hacmine göre değil emisyon değerine göre vergilendirme yapıyor , Türkiyede'de böyle olsa bizde'de mantıklı bir seçim olabilirdi malesef değil. |
Amerika'da
en çok satan sedan Toyota Camry 2.5 Hybrid en çok satan SUV Toyota Rav 4 2.5 Hybrid Bizim motor hacmine göre saçma sapan vergilendirmemizden dolayı bizdeki fiyatları aşırı yüksek. Amerika'daki başlangıç fiyatı 28.430$, yani 170.000TL. Bizdeki fiyatı ise 470.000TL cik. Biz de almak isterdik ama bizim vergilerimiz yüzünden araç almak kabus haline dönüşüyor. |
bizim alamancılar ve yumuşak plastikçiler anlıyor ama dünya anlamıyor otomobilden.
|
Toyota iyi arabadır. Japon kralı.
|
1 senedir 2008 model toyota corolla sahibiyim, bu zamana kadar neden toyota almamışım diyorum, ilerde bütçem arttığında chr yada corolla hybrid almayı düşünüyorum.
|
Otomobil bilginiz biraz düşük anlaşılan.
Chr b değil, c segment Corolla da benzinli model sınıfındaki araçlarla benzer yakıyor. Az yakan benzinli model yok. Lpg uyumlu olması ülkemiz için avantaj. 1.8 olması mtv açısından dezavantaj. Toyotanın değil devletin ayıbı. Yine de fiyatı aşırı yüksek değil. Dizel araçlardan daha uygun ve daha ekonomik. Bu açıdan mantıklı bir seçenek. |
2012'den beri Toyota kullanıyorum.
Büyük konuşmayayim ama bu saatten sonra Toyota'dan başka araba alacağımı sanmıyorum. |
Toyta baya zamandır lider zaten.Arada Volkswagen giriyor yanılmıyorsam ama genelde Toyota domine ediyor pazarı.
|
Yeni kasa Hybrid Camry'i çok beğeniyorum ama 480.000 TL lere çıkabilsem bile o zaman da; ikinci el, çok az km de hatasız BMW G30, Mercedes E serisi , Volvo S90 hatta Lexus GS ve ES gibi modeller radarıma giriyor.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom.X -- 3 Şubat 2020; 13:27:57 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|