Şimdi Ara

2019 DH'de düşüş sürüyor. [SS]li (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
9
Favori
51.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
239 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zamanında ****.com'da böyleydi, asla aldırış etmezdi bu tip konulara, sonuçta artık sinek avlama durumuna geldiler. Benim maddelerim;

1-Konu dışını ergenlerin, konu dışı ülke ve dünya gündemini aktrollerin işgal etmesi, bunlara sal verilirken karşı tarafı sürekli kışkırtmaları sonucu verilen ağır cezalar.

2- spor bölümünde hakaret dahi içermeyen mesajlarda "niyet okuyarak " ceza kesilmesi, bölümden süresiz uzaklaştırma gibi ağır cezalar varken, öte yandan küfür edene 1 hafta verilmesi.

3- ağır marka savunucularına salık verilmesi, hemen hemen hergün intel amd kavgası görmekten bıktım. spor bölümündeki üyelerle uğraştıkları kadar , bunlarla uğraşıılmıyor

4- teknoloji incelemelerin yetersiz oluşu, aylar öncesinden önerdiğim ilgi çekici içerikler(tozlu raflar benzeri) şeylerin hazırlanmaması , kurulu düzen gitmesi.

5- Berbat tasarım anlayışı ve "sık sık göçen haber sitesi" olması. Yahu şu siteden ekmek yiyorsunuz azıcık ilgilnenin, bu kadar kaput sunucularla daha fazla gidemezsiniz. tasarımda başta olmak üzere tepeden tırnağa yenilenmeli, hala 2006 tasarımı taban alınıyor .100 yıllık kulüper logo değiştiriyor şu geleneksel anlayışı terkedilmelidir.

benim çözüm önerim, kuralların tekrar elden geçirilmesi, dh özüne ağırlık verilmesi, teknoloji bölümünün ayaklandırılması, hatta ücretsiz kodlama eğitimleri dahi verilmesi, birkere mahsus olmak üzere genel bir af çıkartılara banlanan üyelerin affedilmesi, ülke ve dünya gündemi ve spor bölümüne çeki düzen verilmesi dh belini doğrultur

• Bizim bir şey yapmamıza gerek yok forumun bize ihtiyacı var .Biraz akıllı olup adminler müdahale edilmesi gerekenlere gerekli önemi verselerdi ve bazı konularda taraflı olmasalardı forum bu hale gelmezdi .Ayrıca kitle değişiyor artık yeni nesilin mizah anlayışı farklı beni sarmıyor neden gireyim ki.
  • Bende forumda 10 seneyi devirdim. Eskiden çok daha eğlenceli bir ortamdı. 2010-2013 arası konu dışından çıkmazdım. Muhakkak komik ve eğlenceli bir konu olurdu. Şimdi yıkıkların ağlama duvarı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 3 Ocak 2020; 16:19:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca telefonda girerken reklam olayı aşırı canımı sıkmıştı yani komple sayfayı reklam yapın kurtulun.
  • Kalite düşer tabi adamın açtığı konu başlığı şöyle ; "Arka tıpa su tutmuyor şiddetli ishal oldum " Yani hade bu cümle başlık altındaki yorumlarda olsa bir şey demeyeceğim ama başlık bu. Buna müdahale etmeyen adminler forumun düşüşünü onleyemez. Daha bunun gibi ne başlıklar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum kültürünün düşüşte olması
    teknolojinin değişmesiyle beraber insanların ilgi alanları değişti
    diğer forumların durumu daha kötü artık daha az vakit geçiriyorlar
    reklam politikanız biraz ağır burada forum yönetimi seçim yapmış özgün içerik vs sponsor reklam
    sponsor reklam gelirlerini seçerek sponsorların istediğine göre mesajlar siliniyor insanlara ceza veriyorsunuz herkezin önünde
    insanlar salak değil herşeyi görüyorlar paraya kendini satan bir yönetime en doğru olanı yapıyorlar girmiyorlar girsede okuyucu modundalar buda bir işe yaramıyor olsa gerek
  • spor bölümünden aşırı soğudum. en ufak birşeyde 7 gün yapıştırıyorlar. itiraz edince 15 gün daha yiyorsun. yemin ediyorum aşırı derecede soğudum forumdan. desteğe hesabımı silin diye yazdım cevap gelmedi. üyeliğim 2009 yılında alındı fakat ben 2002 den beri hergün aktif olarak kullanıyorum forumu. üyelerin kalitesi gibi yoneticilerin de kalitesi yerlerde..
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Liked

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-530508BB2

İyi de siyaset bölümü diye bir bölüm yok ki?

Ülke ve dünya gündemi diye bir bölüm var. Siz orayı siyaset sanıyorsunuz bu mesajınızdan da belli oluyor.

Ülke ve dünya gündemi içine girip 5 yıllık 8 yıllık 15 yıllık meselelerinin konusunu açarsanız tabii ki silinir.

İdeolojik propaganda da ülke ve dünya gündemine girmiyor. Siyaset bölümü diye bir bölüm olmadığı için problem yaşıyorsunuz.

Hani siz dediniz ben mi bilmiyorum diye baktım forumlara siyaset yok gene. Ana sayfaya CTRL+F yapıp siyaset yazdım gene yok. Siyaset bölümü yoksa DH Premium üyelerine mi özel.

Alıntıları Göster
    yok yok ne 5 - 8 - 15 yıllık konuları

imamoğlu konusu güncel onları bile siliyorlar

• Çok normal. adminler ota boka adam banlıyor ceza yağdırıyor. ondan sonra kullanıcılar başlarım böyle işe diyip çekip gidiyolar
  • saçma sapan ban atan adminler olduğu sürece iyi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

spor bölümünden aşırı soğudum. en ufak birşeyde 7 gün yapıştırıyorlar. itiraz edince 15 gün daha yiyorsun. yemin ediyorum aşırı derecede soğudum forumdan. desteğe hesabımı silin diye yazdım cevap gelmedi. üyeliğim 2009 yılında alındı fakat ben 2002 den beri hergün aktif olarak kullanıyorum forumu. üyelerin kalitesi gibi yoneticilerin de kalitesi yerlerde..
    +100000000

Adam maç sonu gelip ortaya bombayı bırakıyor. Foto olur mesaj olur. Cevap veriyorsun yahu sadece cevap, küfür yok tahrik yok. Noluyor baaaaaam 2 kişiyede 15 gün.

Bir de en ayar olduğum konu; rakip rakımla ilgili mizahi bir fotoğrafı kimseyi alıntılamadan kimseye cevap vermeden kendi ana konuna atıyorsun. Güüüüüm ban.

Allah aşkına şu fotoğrafı bjk forumuna attım. Gidip Gs-Fb vb konusuna atsam ağır tahrik deseler vallahi kabulleneceğim. Eğeniyoruz cart curt. Sonra ne mi oldu aynı fotodan 2 defa ban yedim. Bak 2 defa diyorum. Bir allahın kulu açıklamadı sebebini. Onlarca kişi bıraktı onlarca kişi twitter'a geçti. Ve bu böyle devam edecek forum yönetimi bundan emin olabilir.

2019 DH'de düşüş sürüyor. [SS]li

CM @Jeolog okuyorsan burayı, kesinlikle takım seçmeden konuya giriş izni verilmemeli. TS'li adam Gs konusuna girebilse bile + verme ve mesaj yazma hakkı olmamalı.Ayarlardan güncel takımlar ve diğer ya da tarafsız seçme özelliği gelmeli. Derbi sonu adam ayarları değiştirip konuya girip ortalığı karıştırmamalı. Bunun önüne ise "30 gün arayla takım değiştiremezsiniz" tarzı bir sistemle geçilebilir.

Gel gelelim 2.konuya
    Ben sanırım 7 yıllık üyeyim, öncesinde 2-3 yıl da dayı oğlunun hesabını kullanmıştım.Ben bildim bileli sıcak fırsatların misafir üyeliklere link gösterilmemesi isteniyor. İnanılmaz tık alıyor fakat bu istek ya da her istek diyeyim ciddiye alınmazsa, sadece para odaklı bakılırsa. O grafik çok daha geriye gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 3 Ocak 2020; 17:59:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: deresay

+100000000

Adam maç sonu gelip ortaya bombayı bırakıyor. Foto olur mesaj olur. Cevap veriyorsun yahu sadece cevap, küfür yok tahrik yok. Noluyor baaaaaam 2 kişiyede 15 gün.

Bir de en ayar olduğum konu; rakip rakımla ilgili mizahi bir fotoğrafı kimseyi alıntılamadan kimseye cevap vermeden kendi ana konuna atıyorsun. Güüüüüm ban.

Allah aşkına şu fotoğrafı bjk forumuna attım. Gidip Gs-Fb vb konusuna atsam ağır tahrik deseler vallahi kabulleneceğim. Eğeniyoruz cart curt. Sonra ne mi oldu aynı fotodan 2 defa ban yedim. Bak 2 defa diyorum. Bir allahın kulu açıklamadı sebebini. Onlarca kişi bıraktı onlarca kişi twitter'a geçti. Ve bu böyle devam edecek forum yönetimi bundan emin olabilir.

CM @Jeolog okuyorsan burayı, kesinlikle takım seçmeden konuya giriş izni verilmemeli. TS'li adam Gs konusuna girebilse bile + verme ve mesaj yazma hakkı olmamalı.Ayarlardan güncel takımlar ve diğer ya da tarafsız seçme özelliği gelmeli. Derbi sonu adam ayarları değiştirip konuya girip ortalığı karıştırmamalı. Bunun önüne ise "30 gün arayla takım değiştiremezsiniz" tarzı bir sistemle geçilebilir.

Gel gelelim 2.konuya
    Ben sanırım 7 yıllık üyeyim, öncesinde 2-3 yıl da dayı oğlunun hesabını kullanmıştım.Ben bildim bileli sıcak fırsatların misafir üyeliklere link gösterilmemesi isteniyor. İnanılmaz tık alıyor fakat bu istek ya da her istek diyeyim ciddiye alınmazsa, sadece para odaklı bakılırsa. O grafik çok daha geriye gider.

Alıntıları Göster
    hocam hangi takım oldugu farketmez. bazı tabular vardır onlara dokununca veya fikir beyan edince yapıştırıyorlar 1 hafa cezayı.
    bende sizin gibi 2007'den bu yana takip ederim donanım haberi. Son 3 yıldır inanılmaz kötü durumda spor bölümü. AYnı şeyleri önerdim" Özgürlükelr kısıtlanamaz" dediler. Ulan özgürlük diye caka satıyorsunuz, fikir belirtince banlıyorsunuz ne ayak ?

mesela ben Galatasaraylıyım, FT eleştirirsem , ve bu eleştiriye cevap verirsem "münakaşa yada hakaret" deyip yapıştırıyorlar 1 hafta cezayı.
    Son bir yılda ordan o kadar ceza yedim ki en son bölümden süresiz ban attılar.
    Desteğe yazdım , küfür ve hakaret olmayınca cezayı kaldırdılar, o günden beri kendi takımımın bölümünde yazmıyorum.

benim gibi onlarca insanda artık yazmıyor. tamamen Fatih terim evlatları orada "babamız" diye birbirini gazlıyorlar. "babaları" futbolun terk ettiği, normal şartlarda hastane ruhsatsız silah ile ateş edip hastane basmaktan ceza alması gereken Arda Turan denen şahsı takıma katmak üzere.. bu onurda onlara yeter

neyse yazacak çok şey var. ben saldım artık , bölüm adminleri kendileri çalıp, kendileri oynasın

• @Bualix

Selamlar, evet fırsat buldukça konuyu okuyorum. Seçtiğiniz takımın forumundaki konularda bulunan mesajları beğenebiliyordunuz normalde, o sistem patlamış. Siz söyleyince kontrol ettim. Düzelttirelim. Takım değiştirmek için de admin onayı gerekiyor hali hazırda. Ama gs'yi seçenler fb forumlarına mesaj atamasın demek forum mantığına uymuyor hocam.

• Bence en büyük sorun dh yönetimininde dahil oldugunu düşümdüğüm Akp karşıtlığı. Daha 2 gün önce Rte lehine açılan bir konu hemen silindi. nedir adam tayyibe reis demiş iyiki varsın demiş. Kardeşim neyini siliyosun. düşmanlıgın kime bahsi geçen bu Türkiye halkının yetkisini almış en üst makamına sahip cumhurbaşkanı.
    Siz böyle yaparak sadece akp karşıtlarının söylemlerini desteklerseniz. Burada sadece sizin düşüncelerinizdeki insanlar kalır.
    Politika haberlerinde hep hukumet karsıtı mesajlar. Hukumet yanlısı kimse kalmamış ki karsısına geçip tartışma olsun. mesajlar yazılsın. Adam bu siyahtır diyo diğerleride aynı kafada tamam siyahtır bitti. Ama karsı düşünceyide burda barındırsaydınız o zaman yok bu siyah degil beyaz diyenler olur açılan konulara uzunca yorumlar yazılırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

@Bualix

Selamlar, evet fırsat buldukça konuyu okuyorum. Seçtiğiniz takımın forumundaki konularda bulunan mesajları beğenebiliyordunuz normalde, o sistem patlamış. Siz söyleyince kontrol ettim. Düzelttirelim. Takım değiştirmek için de admin onayı gerekiyor hali hazırda. Ama gs'yi seçenler fb forumlarına mesaj atamasın demek forum mantığına uymuyor hocam.

Forumda önceden bu sistem vardı ama vazgeçildi. Tamamen bölüm bölüm ayırmak yerine taraftarlara ait ana konular sadece o takımın taraftarına açık olmalı. Maç sırasında veya transfer dönemlerinde insanlar kendi takımdaşlarıyla sohbet etmek istiyor ve her zaman araya başka takımdan gelip laf sokup gidenler oluyor. İnsanlar sinirinin gerildiği, tahrik edildiği yerde durmaz. Özel taraftar sitelerine ya da twittera gidiyor. Bu öneriyi kaçıncıya yapıyorum konu bazında taraftar özeli şart o bölüme.

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajı çöp kutusundan buldum ve arşivledim ama arkadaş zaten 43 gün uzaklaştırılmış. Nereden şikayet ediliyor bu PM ler gösterir misiniz? Bir daha olursa şikayet edelim de. (Edit:Buldum ve şikayet ettim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E68E7D09F -- 4 Ocak 2020; 12:43:36 >
  • farkeyledim F kullanıcısına yanıt
    Evet doğru eskieşhirde suya zam konusu da silindi

• Üyelerde düzenleme yapilmalı.

Fotograflı .. cep telefonu onaylı ve 18 yaş uzeri ( cinsellik akla gelmesin hemen ) uyelere ozel bir bolum olmalı.

Misal , Vatandas bir konunun uzmani birsey yaziyor.. 10 yasindaki velet acayip emoji ler ile saçma sapan bilgic cevaplar veriyor. İnsanlari forumdan sogutuyor.

Boyle devam ederse Forum ipe sapa gelmez bir hal aliyor.

• Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Forumun geleceği için yaptığınız yorumlar önem arzetmekte.
    Konudaki tüm mesajları göz önüne alarak sebepler hakkında şöyle bir özet yapmak istedim:

1- Kalitenin düşmesi (üye alırken seçici davranmamak, çaylaklık yada yaş sınırı uygulaması vb.)
    2- Forumdaki teknik sorunlar
    3- Reklamların çokluğu
    4- Yöneticilerin adil davranmaması (bu kısım biraz subjektif)
    5- Sosyal medyanın yükselişi (ki bence forumların yerini hiçbirşey alamaz)
    6- Eski üyelerin artık forumu bırakması

Umarım bu ana başlıkları dikkate alarak bir dizi yenilik yapılır ve forumumuz tekrar yükselişe geçer.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.