|
Bildirim
Hiç bir zaman ulaşamayacağımı, hatta ön koltuğuna dahi oturamayacağımı bildiğim hayalimdeki araç...
Yanlış ülke, yanlış zaman. |
Amerikalı ergenlerin şahini tofaşı bu arabalar. O kadar ucuz bu arabaların 2. Eli, okula giden gençler alıyorlar kullanıyorlar. :(
|
Kanada ve Amerika’da bulundum. Sokakta o kadar cok mustang,camaro ve 350z vardiki icimden dedimki bunlari belediye dagitiyor heralde. Gitmemis gormemis insanlar da laf sokuyor yukardaki kardes gibi.
|
5.2 lt 700 hp aracı ne yapacaksınız? Dinazor yakacKsiniz başka bir şey değil...
|
Doğduğum günden beri çalışıyorum. Şuan Bilgisayar mühendisiyim ve çocukluğumdan beri motor almayı hayal ediyordum 24 yaşımda ancak kısmet oldu!
Böyle bir araba TR'de 1 milyon TL ++ Benzin vs üzerine eklediğin zaman hayal oluyor arkadaşım... Millet benimle aynı işte çalışıp ev+araba+hayat+çoluk+çocuk yaşayabiliyor. Ulan ben daha götümü sokacak ev alamıyorum.... Hadi bırak evi bilgisayarım eskidi yeni bilgisayar topladım geçen gün 12 bin lira tuttu? Aynı pc'yi yabancı biri "şimdi size çok uygun fiyatlı sadece $2000'a sistem toplayacağız" diye video çekiyor anasını satim... Ve farkettim ki; Bilgisayar mühendisi olarak bilgisayar alamıyorum bu ülkede... Şimdi madem sen daha iyi biliyorsun bu işi ne var elinde söyle anlat bakalım? Biz neyi yanlış yapıyoruz? Ne kazandın bu ülkede yıllardır çalışarak? Fluence mi? |
Bir tane Shelby GT 500 bilirim o da bu... Eleanor
|
Arkadaşın dediğini anlamamış gibi davranmayın, o ülkede sıradan bir insanın aylık maaşı ile zorlanmadan alacağı bir aracın buradaki normal maaşlı bir insanın rüyasına bile giremeyeceğinden bahsediyor. Büyük şehirlerimizde sabah 5'te dışarı çıktığınızda işe gitmek için yola koyulan insan seli göreceksiniz. Bu insanların hiçbiri "yatmıyor". Hepsi de sabahtan akşama kadar suyu çıkana kadar çalışıyor. Ama hiçbiri bu arabaya binemez. Çalışmaktan kastınız gerekli fırsatları değerlendirip şanslı azınlığın içine girmekse, arkadaşın bahsettiği konuyu yine de anlamamışsınız demektir.
|
Bebek maması ve şalgamdaki ÖTV'yi sıfırladılar, bence sorun sende...
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 16 Ocak 2019; 0:39:45 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 16 Ocak 2019; 13:16:46 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |