Boşluk bıraktığım yerleri seçemedim. Ayrıca Seçtiğim kaynaklardan daha iyi olduğunu düşündüğünüz kaynaklar varsa belirtir misiniz?
tyt mat karekökten başka çözme
2019ayt
kullanıcısına yanıt
Neden ki karekök yeni tarz soruları hiç eklememiş ben hatta ek olarak okyanusun master kitabını da almayı düşünüyordum
emrecan1752E
kullanıcısına yanıt
efsaneler ölmez şekil değiştirir
2019ayt
kullanıcısına yanıt
Sana da öneririm Üç Dört Beş'i baya iyi dostum yeni kitabı
quote:
Orijinalden alıntı: 2019ayt
tyt mat karekökten başka çözme
Ne karekökü ya modası geçti onun devir 345 devri.
OnedaysO
kullanıcısına yanıt
Bence modası geçmedi sadece üç dört beş i çözersem kendimi hiç rahat hissetmem yani zor bir cebir sorusu geldiğinde bön bön bakarım o yüzden karekökte çözülmeli bence biri cebirde çok geliştirir diğeri sayısal mantıkta
2019ayt
kullanıcısına yanıt
şu forumdan bi defol git artık seneyede 1k giremezsin bu kafayla
quote:
Orijinalden alıntı: emrecan1752
Bence modası geçmedi sadece üç dört beş i çözersem kendimi hiç rahat hissetmem yani zor bir cebir sorusu geldiğinde bön bön bakarım o yüzden karekökte çözülmeli bence biri cebirde çok geliştirir diğeri sayısal mantıkta
TYT de gördük cebir sorularını. Bu adamlar problemlerden ve geometriden vuruyor bu belli bir şey.
Geometride TYT-AYT farketmiyor, o yüzden ayrı ayrı kitap almana gerek yok. Bu seneki gibi günlük hayata zorla benzettiren sorular için Açil Geometri'yi tavsiye ederim. TM sin ama hedefin yüksekse TYT feni de boşlama 1 er kitap fazlasıyla yeterli olur.
OnedaysO
kullanıcısına yanıt
Ösym yıllardır sorduğu soru tarzını değiştirdi ama herzaman öyle sorulacak diye garanti vermedi
newweapon32
kullanıcısına yanıt
Acil çok iyi diyorlar evet ama benim temelde sıkıntı var temeli halledersem klasik zor soru tarzlarını çözersem o tarz soruları mantık kullanarak yapabileceğimi düşünüyorum yine vakit kalırsa dönem içinde çözerim inşallah.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme