Şimdi Ara

2019+ KIA Ceed Xceed Ana Konu (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
12
Favori
33.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şehirlerarası nerdeyse full cruise control ile gidiyorum, bence o azaltıyor tüketimi, çünkü ayakla basınca ister istemez motora sürekli karışık sinyaller göndermiş oluyoruz.

• yakınlarda yıllık bakıma giden var mı? ne kadar tuttu

• ZeroDisquiet kullanıcısına yanıt

Ben gitmedim ama facebook sayfalarında 1200 civarı olduğunu okudum.

• ZeroDisquiet kullanıcısına yanıt

15 bin bakımına 1.400TL verdim yaz aylarının başında

• Şuan satılan 1.0 hibrit 120 bg motorlu araç yurt dışındaki pulse donanımmış. Baz donanımı 500 bin üzerinde iken yeni kore motoru 1.5 tgdi ve klasik 1.6 crdinin fiyatını hayal edemiyorum

• led ampul takan var mı?

arka kapağı değiştirmek gerkiyor mu?

ampulu sabitlemek için ilave aparat gerekiyor mu?

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt

Philips Ultinon alınca boyu kısa olanlardan, sabitleme aparatı ile arka kapağı kesme biçme olmadan takılabiliyor diye biliyorum. Ama denemek lazım. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 2019 Kia ceed 1.4 t-gdi 140 hp elegance otomatik benzinli modeli hakkında bilgi verebilecek arkadaş var mıdır? Tavsiye eder misiniz f/p yakıt vs. açısından

• Doc_tor kullanıcısına yanıt

bence her yönden tatmin edici bir paket, süspansiyon, fren, yol tutuş, performans, albeni vs işaretlemediği kutu yok.

ama tüketime çok önem veriyorsanız, yapılan testlerde örneğin 1.5 tsi'dan 0.5 litre kadar fazla yakıyor.

Öncelikle çok teşekkür ederim. Bugün biraz araştırıp bilenlere danışmaya çalıştım. Kia ceed in güzel bir araç olduğunu, alınmayacak bir araç olmadığını fakat şu şartlar altında lpg li bir araç almanın daha mantıklı olduğunu söylediler. Tavsiyeleri Honda Civic lpg li paketleri oldu ve ikinci elinin de daha kuvvetli olması da ihtiyaç halinde satışının kolay olmasını sağlar denildi.

Açıkçası Kia ceed hoşuma gitti ama Civic de güzel araba ikisini kıyaslamak doğru olur mu, kıyaslarsak hangisini seçmeli sizce verebileceğiniz bir ayrıntı veya püf nokta karar vermekte kolaylık sağlayabilir bana, teşekkür ederim.

• Doc_tor kullanıcısına yanıt

civic süspansiyon altyapısı, şasi, güvenlik, iç hacim vs olarak sınıfının belki de en iyi otomobil. Ceed'den izolasyon olarak geri kalır, frenleme gücü olark geri kalır bir de 1.4 turboya kıyasla tabii ki performans olarak (eski kasa 1.6 atmosferik civic olduğunu varsayıyorum) geride kalır.

ben 1.0 turbo ceed kullanıyorum, 1.0 turbo hb civic'e bir %10 fazla para verirdim dürüst olmak gerekirse. ama 1.4 turboya 1.6 atmosferik arasında kalsam kendi kullanım koşullarımda ceed'i seçerdim.

kendi kullanım koşullarınıza göre km yol yapılacak, lpg'nin avantajı ne kadar olacak, alırken aralarında ne kadar fiyat farkı var, satarken bunun ne kadarı geri alınır gibi parametreleri olan bir matematik hesap yapıp ona göre tercihte bulunmak gerek.

aynı paraya aynı kondisyonda civic bulunuyorsa tabii ki civic maddi olarak avantajlı olacaktır, litre bazında %30 fazla yaksa bile lpg benzinin yarı fiyatına çünkü.

bu arada artık kurumsal bi sürü şirket var, otomobil alım satımı yapan, hiç bir araç acil durumda nakde çevrilemeyecek durumda değil ama tabii ki civic avantajlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 10 Mart 2022; 18:44:26 >

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, işiniz rast gitsin, saygılar.

• Bugün bakım yaptırdım, hava filtresi ellerinde yokmuş o sebepten değiştiremediler. O hariç fiyat 1425 Tl tuttu. 1.0 Tgdi Manuel. Telefonda ısrarla 1900-2000 demişlerdi.

Araba yıkamadan geldikten sonra aldım çıktım, eve varınca sağını solunu bir döndüm tampon sağ köşede iki yerde boya atmış. Nasıl su tuttularsa. Geri gittim onu da garantiye yazdılar bakalım ne olacak.

• Hasan7 kullanıcısına yanıt

benim de 15 günüm kaldı.

fiyat fena değil bence her şeyin ateş pahası olduğu düşünülünce.

hangi servis bir de yağ viskozitesi ne kullanıyorlar acaba 0-30 mu?

Castrol edge oe 5w30 kullanmışlar. Normalde 0w30 mu kullanmaları lazım?

Merhaba, 

Bizimle aracınızın model ve yıl detayını paylaşırsanız, biz Castrol olarak size en doğru yağımızı önerebiliriz. 

İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. 

• Castrol Yağ Uzmanı kullanıcısına yanıt

2020 model Kia Ceed 1.0 Tgdi araç

0-30 tavsiye ediliyor, sanırım kaput içinde de 0-30 yazıyor.

Hangi servis bu? Ankarada mı?

2019+ KIA Ceed Xceed Ana Konu

Adana servisi burası.

Merhaba,

2020 Model Kia Ceed 1.0 T-GDi aracınız için Castrol GTX 5W-40 A3/B4 ürününün kullanılmasını tavsiye edebiliriz.

İlginiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.