Şimdi Ara

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.987
Cevap
27
Favori
104.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben varım hocam
    C9u Cx le değiştirdim pişmanım
    Gelen Cx de Ölü piksel vardı. Tekrar değişime girdi 2. Cx i getirdiler onda da tv yi kurmadan tv nin alt kısmında baloncuklanma vardı getirdikleri gibi geri götürdüler
    GX talep ettim müşteri memnuniyeti için servis merkeze mail attı bekliyorum şu an
    Ama c9 gibi tv yok
    DTS film indirdim sadece DTS ses codeği var film tükrkçe ama
    Cx de DTS olmadığı için açmıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • corcicorccik kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun tekrar :( ins GX gelir ve sorunsuz çıkar.
    Paneli değiştirip cx de kalmak ya olu piksel köşede rahatsiz etmiyor diye görmezden gelip beklemek daha iyi gibi.
    Para iadesi komik oluyor ayni seviye de TV alınmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dextermania kullanıcısına yanıt
    Valla ben Oled’leri kronik yanma problemli diye bilir ona göre önerir ve kullanırdım. Ancak gerek C9 gerekse de CX olsun, nispeten B9 ve sonradan temizleme ile başka kullanıcılarda ölen pikseller olsun, Oled’ler kronik yanma ve ölü piksel tehditi altında demek daha doğru olur.

Burada asıl sorun başlangıç ve orta seviye olarak lanse edilen modellerde Lg tarafından denetim ve kalite kontrolden uzak panel montajları ve beraberinde getirdiği mağdur ordusu.

Geçtiğimiz dönem sağlam kutu açan C9 kullanıcısına denk gelmedim ben. Hadi geleceğe bakalım diyoruz CX’lerde aynı alan geri yolluyor, sağlam diyen çıkmadı.

Bu nedir yani ne diyelim, ne yapalım bu rezalet karşısında?

İade desek para pul olmuş iyi bir şey almak için iade edilen taturın 1,5 katı ödeme yapmamız gerekiyor. Değişim çözüm olmuyor. Tamir için servislerin durumu ortada sıfır ürünü alıp çizik çarık geri getiriyorlar.

Ali’ye ayrı Veli’ye ayrı muamele uygulanıyor aynı firmanın müşterisi olmamıza rağmen. Nereden tutsan elinde kalıyor yani olay.

Rezalet başka bir şey değil!

• quote:

Orijinalden alıntı: corcicorccik

Ben varım hocam
    C9u Cx le değiştirdim pişmanım
    Gelen Cx de Ölü piksel vardı. Tekrar değişime girdi 2. Cx i getirdiler onda da tv yi kurmadan tv nin alt kısmında baloncuklanma vardı getirdikleri gibi geri götürdüler
    GX talep ettim müşteri memnuniyeti için servis merkeze mail attı bekliyorum şu an
    Ama c9 gibi tv yok
    DTS film indirdim sadece DTS ses codeği var film tükrkçe ama
    Cx de DTS olmadığı için açmıyor
    hocam son durum nedir - veriyorlarmı gx oledi ?
  • Ben değiştirmedim artık razıyım en üst satırda izlerken farkedilmeyen piksel hataları var sadece

C9 CX’den çok daha iyi bir TV

Kaldı ki CX de piksel hataları ile satılıyor

değiştirmeyi düşünmüyorum

• Arkadaşlar selam. Sizlere bir sorum var: benim televizyonda sihirli kumandayı Digiturk için evrensel kumanda olarak kullanırsam aynı numaraya iki kere basmama izin vermiyor. Örneğin 77. kanalı kumanda ile doğrudan açamıyorum, 76'ya gidip yukarı çıkmam gerekiyor. Kanal değiştirme için + ve - tuşları da çok hassas, saliselik basıp çekmeniz gerekiyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Benzer bir şey yazan birini şikayet varda gördüm sanki ama sonra bir daha bulamadım. LG'ye sorunca da Digiturk'u arayın diyorlar klasik. Digiturk sizin kumandanıza ne yapsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutercim -- 15 Ağustos 2020; 10:53:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen_Bradley

Ben değiştirmedim artık razıyım en üst satırda izlerken farkedilmeyen piksel hataları var sadece

C9 CX’den çok daha iyi bir TV

Kaldı ki CX de piksel hataları ile satılıyor

değiştirmeyi düşünmüyorum
    İnceleme puanlarına göre %0.1 daha iyi gözüküyor abartmakta üstünüze yok tebrikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

İnceleme puanlarına göre %0.1 daha iyi gözüküyor abartmakta üstünüze yok tebrikler.

Alıntıları Göster
    ben DTS video izlemek istiyorum dostum CX'de yok

ayrıca PS5 için aldım CX'de HDMI 2.1 band genişliği daha düşük, özellikle geleceğe yönelik olumsuz bir özellik

yeni model çıktığında eskisinden daha iyi olması lazım

bire bir aynı özelliklerde olması bile skandalken geriye gitmesi kabul edilemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen_Bradley

ben DTS video izlemek istiyorum dostum CX'de yok

ayrıca PS5 için aldım CX'de HDMI 2.1 band genişliği daha düşük, özellikle geleceğe yönelik olumsuz bir özellik

yeni model çıktığında eskisinden daha iyi olması lazım

bire bir aynı özelliklerde olması bile skandalken geriye gitmesi kabul edilemez

Alıntıları Göster
    DTS mi kaldı ya Dolby True HD ve Atmos varken? Zaten piyasa ölmüş film çıkmıyor DTS'in eksikliğini hiç çekmiyorum şuan. Ayrıca 2020 modellerdeki 40Gbit veri aktarım hızı 4K 10bit 4:4:4 için zaten yetiyor 48Gbit 12 bit de gerekli tv nin paneli zaten 10 bit kısacası bir eksikliğini görmeyeceğiz. İki tv arasında minimal farklar var kesinlikle dağlar gibi fark söz konusu değil. C9 ların TR deki modelleri alayı sorunlu ölü pikselli + üretimi durdu bile. Artık C9-CX kıyaslaması yapmanın bir anlamı kalmadığını düşünüyorum önümüze bakalım.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Yalnız Gx hesaba katılmadan konuşursak forumda sağlam Cx açan da yok. Bir arkadaş peş peşe iki ölü pikselli Cx açtı. Bir başka arkadaş da ilk ölü pikselli Cx’den sonra direk iade etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear_61

Yalnız Gx hesaba katılmadan konuşursak forumda sağlam Cx açan da yok. Bir arkadaş peş peşe iki ölü pikselli Cx açtı. Bir başka arkadaş da ilk ölü pikselli Cx’den sonra direk iade etti.
    sağlam lg oled tv bulana lg soundbar hediye ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear_61

Valla dostum 2020 modellerin hepsi Polanya üretimi buna rağmen ölü piksel çıkıyorsa LG'nin işi zor bu sene...

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Valla öyle tabi ama ne bileyim ben bu işi artık kalite kontrol mekanizmasına yoruyorum. Başka ihtimaller de geliyor tabi insanın aklına seçmece değişim cihazı gibi hayırlısı olsun artık bıktım usandım iade sürecini başlattım ben de Lg kazandı.

• Arkadaşlar yaklaşık 8 aydır bu televizyonu kullanıyorum. Bugün bu resimde işaretlediğim üst ve sağ çerçevelerin kenarında iç kısmında bu şekilde bir şey farkettim. bunlar nedir bilgisi olan var mı?
    2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ
    2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ

• ozgurum35 O kullanıcısına yanıt
    Paneli kasaya bağlayan parçalar kenarlarda ama böyle gözükmemesi lazım c9 mu tv niz
  • Evet c9

• quote:

Orijinalden alıntı: çetin169

Paneli kasaya bağlayan parçalar kenarlarda ama böyle gözükmemesi lazım c9 mu tv niz
    Servise göstersem mi ne dersiniz?
    Aradaki boşluk fazla gözüküyor sanki sonradan işlem görmüş gibi. Ölü piksel ,ışık sızması gibi başka sorunlarda varsa servis çağırın bence. Zaten ölü piksel olmayan c9 yok gibi
  • Başka bir sorun yok. Bu da çok dikkatli bakarsan görülüyor. Sonradan sıkıntı çıkarır mı?
    Sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum başka sorun yoksa kullanmaya devam edilebilir zaten garantisi devam ediyor
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.