|
2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (144. sayfa)
-
-
C9 u duvara monte ettim, eARC girişine HDMI takacağım ama duvardan dolayı sıkıntı. eARC destekli HDMI 2.1, 270” yani L şeklinde giriş olan kablo var mı?
Ne yapmak gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunu çözdüm.Görünen şeyler köpükmüş. Toplu iğneyle çıkardım.quote:
Orijinalden alıntı: çetin169
Aradaki boşluk fazla gözüküyor sanki sonradan işlem görmüş gibi. Ölü piksel ,ışık sızması gibi başka sorunlarda varsa servis çağırın bence. Zaten ölü piksel olmayan c9 yok gibi -
Selamlar,
B9 Oled tv im ile yaşamış olduğum bir sıkıntı hakkında sizleri de bilgilendireyim.
Tv nin 5Ghz kablosuz bağlantısı stabil değil ve özellikle router a bağlı Hdd den filmleri oynatırken çok takılıyordu. Benim Router Keenetic Ultra bilen bilir çok iyi bir router detaylı bilgiler verir bağlantı hakkında. Router arayüzünden cihaz listesini kontrol ettiğimde Lg Oled 5 GHZ Bandı üzerinden 40 - 50 Mbit/s ile bağlandığını farkettim.
Sorunu yurt dışı kaynaklar da araştırırken bu sıkıntıyı yaşayan çok fazla kişi olduğunu gördüm. Çözüm olarak Tv Ayarlar - Genel - Ek Ayarlar kısmından Hızlı Başlat ı kapatmak.
Ben bunu kapattıktan sonra Tv modeme 866 mbit/s ile bağlantı kurdu. Hdd den 4K filmleri oynatırken yaşanan takılma sıkıntısı da çözülmüş oldu. Bir çok kişinin Router ında bağlantı hızını gösterme gibi bir seçenek olmadığı için durumu fark etmediklerini düşünüyorum.
Sizlere tavsiyem hızlı başlat seçeneğini kapatmanız. Bu sıkıntı B9 serisine özgü değil tüm oledler de aynı sıkıntıyı yaşayan kişiler var. Google a LG OLED Low Wifi Speed yazarsanız konu ile ilgili detaylı bilgiler bulabilirsiniz.
-
c9 tv sinde panel değişim yapılan oldumu hiç ? -
Ben internetten aldım pazartesi gelecek, servisi de o gün çağıracağım. Servis geldiğinde ne tür testler yaptırmalıyım? Ölü piksel çıkarsa tutanak tutturayım mı yoksa 14 gün iadesini mi kullanayım?
-
Vatan'da hala C9'lar satılıyor. Sizce bunlar hala sıfır mı yoksa, tüketiciler tarafından iade edilen veya sorunlu paneller midir?
-
Televizyonumda 1tb taşınabilir hardidiskteki filmleri izleyebiliyorum.
5gb taşınabilir harddisk almak istiyorum. Fakat bu 5tb lık diskteki filmleri televizyonun görmediğinden bahsediliyor?
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: sagropaVatan'da hala C9'lar satılıyor. Sizce bunlar hala sıfır mı yoksa, tüketiciler tarafından iade edilen veya sorunlu paneller midir?
Stoga bakinca magaza diyor sitede . Teshir galiba
quote:
Orijinalden alıntı: serkan1216
c9 tv sinde panel değişim yapılan oldumu hiç ?Panel degisimine giden olmadimi hic
quote:
Orijinalden alıntı: barinbelkemigiBen internetten aldım pazartesi gelecek, servisi de o gün çağıracağım. Servis geldiğinde ne tür testler yaptırmalıyım? Ölü piksel çıkarsa tutanak tutturayım mı yoksa 14 gün iadesini mi kullanayım?
C9 sifir varmi nereden aldiniz internetten ?
B9 aldım ben o konu ölü gibiydi buraya yazdım, pardon
quote:
Orijinalden alıntı: barinbelkemigiB9 aldım ben o konu ölü gibiydi buraya yazdım, pardon
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
-
Arkadaşlar şu anda Netflix YouTube dahil uygulamalar açılmıyor
Netflix izlerken tv dondu kapadım açtım uzun süre Netflix yükleniyor yazdı sonra hdmi a geçti ver öyle kaldı
Şu anda hiçbir uygulamaya giremiyorum
Tv yazılım sürümünüz güncel mi hocam?
Ek olarak uygulamaların da güncellenmesi gerekiyor.
TV sürümünüzü bir kontrol etmenizde fayda var hocam
quote:
Orijinalden alıntı: s_g_m_sTv yazılım sürümünüz güncel mi hocam?
Ek olarak uygulamaların da güncellenmesi gerekiyor.
TV sürümünüzü bir kontrol etmenizde fayda var hocam
fabrika ayarlarına döndürmeden düzelmedi
yazılım günceldi, birden dondu kaldı işte bir daha da açılmadı uygulamalar
yeniden bütün ayarları yapmak sıkıntıydı
görüntü ayarları, ses ayarları, mobil cihaz tanıtımları, hızlı erişim ayarları vs derken baya bir ayar yapmak zorunda kalıyoruz.
Bu ayarları save edebileceğimiz bir yer yok mu arkadaşlar ?
NOT: iyi ki TV'nin kanal listesini TKGS default sıralamasını kullanıyorum yoksa bide onunla uğraşacaktık.
-
Kötü bir tecrübe yaşamışsınız hocam geçmiş olsun
Sorduğunuz soruyla ilgili bilgim yok ne yazık ki.
Eminim bilen biri hızlıca cevap verecektir
2.5 ay önce aldığım Lg Gx de ölü pixel testi yaparken kırmızı renk de 1 adet ölü pixel tespit ettim. ( mavi / yeşil vb. renklerde sorun yok )Daha önceden varmıydı yoksa yeni mi oldu bilmiyorum. Normal yayın izlerken fark edilmiyor. uniformty testleri falan gayet iyi panel güzel . Sizce ne yapıyım sonuçta az para vermiyoruz bu ürünlere, panel değişimi istiyim mi?
-
Bence cagirin ama yeni gelen urun daha kotu cikabilirquote:
Orijinalden alıntı: MarvelX2.5 ay önce aldığım Lg Gx de ölü pixel testi yaparken kırmızı renk de 1 adet ölü pixel tespit ettim. ( mavi / yeşil vb. renklerde sorun yok )Daha önceden varmıydı yoksa yeni mi oldu bilmiyorum. Normal yayın izlerken fark edilmiyor. uniformty testleri falan gayet iyi panel güzel . Sizce ne yapıyım sonuçta az para vermiyoruz bu ürünlere, panel değişimi istiyim mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
Bence cagirin ama yeni gelen urun daha kotu cikabilir
Alıntıları GösterBen bu tv ye 13k ya yakın para verdim, bu küçük sorun daha da büyümesinden korkuyorum ilerde. Yada bir süre daha kullanayım, bazen belli bir sürede pixel tekrar uyanıyormuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X