Şimdi Ara

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.987
Cevap
27
Favori
104.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet otomatik iade yapılırsa o konuda hukuki olarak ne yapılabilir ben de bilmiyorum. Thh başvurusu bedava başvurur seçimlik haklarımın ihlal edildiğini bildiririm sonrası ne karar çıkar inanın hiç bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nofear_61 kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünü ilk aldığımızda mail adresimize gelen sipariş onayı mailinde ön bilgilendirme formu ve mesafeli satış sözleşmesi var.Bu konularda açıklama var şimdi okuyorum.Mail duruyorsa sizde okuyun.

Orada konuyla ilgili şöyle iki ibare var;

4.9. SATICI, haklı bir nedenle so¨zles¸me konusu mal veya hizmetin tedarik edilemeyecegˆinin anlas¸ılması halinde ALICI’ yı bilgilendirip onay alarak, so¨zles¸meden dogˆan ifa yu¨ku¨mlu¨lu¨gˆu¨nu¨n su¨resi dolmadan ALICI'ya es¸it kalite ve fiyatta farklı bir u¨ru¨n tedarik edebilir. ALICI’nın haklı s¸ikayetlerine kars¸ı SATICI is¸bu so¨zles¸me hu¨ku¨mleri, 6502 sayılı Tu¨keticilerin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli So¨zles¸meler Yo¨netmeligˆi hu¨ku¨mleri c¸erc¸evesinde c¸o¨zu¨m u¨retecektir.

4.10. SATICI, siparis¸ konusu u¨ru¨n veya hizmetin yerine getirilmesinin imka^nsızlas¸ması halinde (tedarikc¸i firmadan u¨ru¨nu¨n hic¸bir s¸ekilde tedarik edilememesi durumu) so¨zles¸me konusu yu¨ku¨mlu¨lu¨klerini yerine getiremezse, bu durumu, so¨zles¸meden dogˆan ifa yu¨ku¨mlu¨lu¨gˆu¨nu¨n su¨resi dolmadan tu¨keticiye bildirir ve ALICI'ya es¸it kalite ve fiyatta farklı bir u¨ru¨n tedarik edebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• alsem A kullanıcısına yanıt
    Yine şöyle bir madde var.

4.13. SATICI mu¨cbir sebepler veya nakliyeyi engelleyen hava muhalefeti, ulas¸ımın kesilmesi gibi olagˆanu¨stu¨ durumlar nedeni ile so¨zles¸me konusu u¨ru¨nu¨ su¨resi ic¸inde teslim edemez ise, durumu ALICI' ya bildirmekle yu¨ku¨mlu¨du¨r. Bu takdirde ALICI siparis¸in iptal edilmesini, so¨zles¸me konusu u¨ru¨nu¨n varsa emsali ile degˆis¸tirilmesini ve/veya teslimat su¨resinin engelleyici durumun ortadan kalkmasına kadar ertelenmesi haklarından birini kullanabilir. ALICI' nın siparis¸i iptal etmesi halinde o¨dedigˆi tutar 10 gu¨n ic¸inde kendisine nakden ve defaten o¨denir.

Şimdi burada virüs olayını olağanüstüyü durum sayabilir.

Bu arada sözleşmeden kopyaşa yapıştır yapıyorum yazı karakterleri bozuk çıkıyor.

Sözleşmede geçen ürünün yasal teslim süresi 30 günmüş.Forumda bir arkadaş 30 günden fazladır değişim için yeni tv beklediğini yazmıştı.İşte buradada virüsü olağanüstü hal sayabilirler.

Ben bunlara yarın bir de mail atayım her ihtimale karşı. Muhtemel parayı iade edecekler elimde delil olsun. Tedarik edemezlerse valla acımam alırım cx9’u

Hocam keşke Cx verseler dicem ama sözleşmede aynı bedelde eşdeğer ürün diyor.Cx 14-15 binden aşağı gelmez ülkeye.Şu attığın mail adresi info@vatanbilgisayar.com olanmı.

Mesaj kısmından yazdım ben. Bu mail adresine yarın mail atacam hocam.

Evet bir mesaj kısmı var bir de bu mail adresi.Ben sipariş geç kalınca ikisinide yazmıştım.

Düzen şaka gibi gerçekten 17 gün önce ödeme yapmışım evde ürün yok olup olmayacağı da belli değil. Firma da hesapta kurumsal. (Vatan ta ta ta tan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear_61 -- 26 Nisan 2020; 1:52:14 >
  • Sağ olasın hocam. O halde sandığım kadar uzun zamanım yok. Artma var mı diye pikselleri ve Vatan’ın tutumunu takip etmeye devam edeceğim.

Umarım herkes istediği şekilde süreci sonuçlandırabilir.

Kesinlikle katılıyorum, birçok kullanıcı ölü pikselin ne olduğundan bile bihaber olabilir. Ben de sizin paylaştığınız uzun testler ile kontrol ettim.

Fabrikadan çıkmaması lazım kesinlikle ancak hadi diyelim oradan kaçtı. Servisler de -en azından benim karşılaştığım- “kuralım gidelim” tutumundan vazgeçip, ciddi bir şekilde her şeyi kontrol etseler ve hatalı durumlarda gerekeni yapsalar, çok fazla dönüş olacağından bu zincir fabrikadaki kalite kontrole kadar gider diye düşünmekteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alsem

Hocam keşke Cx verseler dicem ama sözleşmede aynı bedelde eşdeğer ürün diyor.Cx 14-15 binden aşağı gelmez ülkeye.Şu attığın mail adresi info@vatanbilgisayar.com olanmı.
    Ben bu adrese cok mail attim. Bir iki cevap geldi sonra cevap gelmedi. Hatta resme bakin asagida. Gondermeyecekseniz para iadesi yapin falan dedim cevap bile gelmedi. Son 1 haftadir buradan atilan maillere de cevap vermiyorlar. Sikayetvar'i acin okuyun millet iadeye degisim belgeli iphone telefon gondermis 2 hafta sonra ayni kargo adam geri gelmis. Anladigim kadariyla vatan su an sadece e-satis operasyon departmanini acik tutuyor. Satis sonrasinda insan calistirmiyorlar.
    2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 26 Nisan 2020; 4:13:5 >

• Bende bekliyorum Burak beyin güzel bir kampanya yapmasını, az bir stok değil 150 adet, bu kadar ürünü stoklara çekecek kapasitede bir firma, LG den uygunsa ürün çekip kampanyalı satabilecek kapasiteye de sahiptir. Bende 55q70r yi iade edip alacağım. Hatta onun iadesini dahi beklemeyeceğim. Zaten 40 gündür iade olacak hala sürüncemede.

• quote:

Orijinalden alıntı: orcun93

Sağ olasın hocam. O halde sandığım kadar uzun zamanım yok. Artma var mı diye pikselleri ve Vatan’ın tutumunu takip etmeye devam edeceğim.

Umarım herkes istediği şekilde süreci sonuçlandırabilir.
    Hocam pikselde artma olmaz ilk başta kaç tane cıkarsa öyle kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurullah390

Bende bekliyorum Burak beyin güzel bir kampanya yapmasını, az bir stok değil 150 adet, bu kadar ürünü stoklara çekecek kapasitede bir firma, LG den uygunsa ürün çekip kampanyalı satabilecek kapasiteye de sahiptir. Bende 55q70r yi iade edip alacağım. Hatta onun iadesini dahi beklemeyeceğim. Zaten 40 gündür iade olacak hala sürüncemede.
    Hocam siz ürünü nereden aldınız?
  • Vatan ta ta ta tan 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: nurullah390

Vatan ta ta ta tan 😁
  • Burak hocam bende kasımda aldım vatandan c9 2 tane ölü piksel çıktı çok yakından bakınca belli oluyor bu durumda ne yapılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: corcicorccik

Burak hocam bende kasımda aldım vatandan c9 2 tane ölü piksel çıktı çok yakından bakınca belli oluyor bu durumda ne yapılabilir
    Hocam yetkili servis talebinde bulunun değişim talep edin
  • Hocam pikseller artar diye biliyorum. Bu arada arkadaşlarda baya bir sorunlu panel çıkınca ben de ayrıntılı ölü piksel tesi yapayım dedim. Valla baya bir aradım ama sorun yok panelde

• quote:

Orijinalden alıntı: corcicorccik

Burak hocam bende kasımda aldım vatandan c9 2 tane ölü piksel çıktı çok yakından bakınca belli oluyor bu durumda ne yapılabilir
    Hocam servis bana ayni yerde 3 tane yada toplamda 5 tane demisti. Degisim konusunda yokus yapabilirler bilginiz olsun.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.