Şimdi Ara

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.987
Cevap
27
Favori
104.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lg servisinde servis kumandası nasıl olmuyor bu da ilginç.Bu şekilde de panel kullanım saatine baktırmadan tvyi kurdurup teslim alamazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsem -- 18 Nisan 2020; 17:3:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLes

Merhaba, arkadaşın paylaştıklarına ek olarak bende hep referans olarak aldığımız Rtings sitesinin bir videosunu eklemek istiyorum buraya. Bu video testleri nasıl yaptıklarını anlatan video serilerinden biri olan Motion on TVs serisinden bir video.
    Zamanınızı almamak adına zaman kodlu paylaşıyorum, tam burada Q80 sahibi arkadaşın sorusuna yanıt var. Videonun tamamında da izlerseniz genel çerçevede yararlı bilgiler var Tv almayı düşünenler için.
    https://www.youtube.com/watch?v=1AHDZqMuvgM&feature=youtu.be&t=186

Bir diğer konu da bende burada bir çoğunuz gibi Oled kullanıcısı olduğum için takip ediyor ve yorumlardan birşeyler öğreniyor, kullanıcıların deneyimlerini görüyorum. Çoğu TV konusunda da olduğu gibi burda da belli başlı tipler gelip, mesnetsiz ve terbiyesizce yorumlar yapıyor. Burda C9 ya da başka bir Oled kullanıcısı olarak kimse aldığı ürüne ya da markaya tapmıyor. Eksisini, artısını konuşuyoruz. Lütfen bu konular da kelimelerimizi biraz daha özenli seçelim.

Alıntıları Göster
    Hocam ağzınıza sağlık söylediklerinize katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: alsem

Hocam dana kessem daha iyi galiba😀😀😀

Lg servisinde servis kumandası nasıl olmuyor bu da ilginç.Bu şekilde de panel kullanım saatine baktırmadan tvyi kurdurup teslim alamazdım.
    Hocam hangi servis geldi özelden bilgilerini paylaşım yapın merkeze bildireyim bende
  • Herkese selamlar,

Vatan'daki indirim(9.999 TL) ile bu televizyonu almayı planlıyorum fakat 8.999 TL'ye düşer dediğiniz için kararsız kaldım hala beklemedeyim. Merak ettiğim bir konu; Vatan'dan aldığım zaman garantiyi, Vatan'ı araya sokmadan servis aracılığıyla uzatabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jarlaxle Baenre

Herkese selamlar,

Vatan'daki indirim(9.999 TL) ile bu televizyonu almayı planlıyorum fakat 8.999 TL'ye düşer dediğiniz için kararsız kaldım hala beklemedeyim. Merak ettiğim bir konu; Vatan'dan aldığım zaman garantiyi, Vatan'ı araya sokmadan servis aracılığıyla uzatabiliyor muyuz?
    Mayista yeni modeller gelecegi icin ben de beklemedeyim, fakat dolar 7ye dayanmisken ve abd'de fiyati 1500 dolar civariyken, 9'a inmesi pek mumkun gorunmuyor. Yine de belli olmaz bu isler, stok bitirmeye calisirlarsa 9000 altina da inebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 inc.ile.65 arasında.neden iki katı fiyat farkı var.. stoklarla alakali mi?.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jarlaxle Baenre

Herkese selamlar,

Hocam yetkili serviste uzatma yok ya, Vatan üzerinde yada LG SHOP mağzaları üzerinden uzatma yapabılıyorsunuz,
    LG SHOP mağzalarındaki uzatmayı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E0B8030F

55 inc.ile.65 arasında.neden iki katı fiyat farkı var.. stoklarla alakali mi?.
    Hocam 55 inç te şuan özel kampanya var onla alaklı bir olay 55 inç ilk cıktıgında, 17.999 dan satılıyordu şuan bu fiyat bu ürün için çok iyi fiyat
  • Bu hafata lgshop'ları dolaşacağım 65inç için nekadar fiyata alırsam şanslı olurum

• eto83 kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan hiçbir mağazada bulamazsınız bilginiz olsun.

• Sounda bu modelin de konusu acildi, sormak istedigim 1-2 konu var, hemen sorayim. :)

-Subat basinda ben de 55C9 aldim. Sizler de fark etmissinizdir, kapattiktan sonra tik diye bir kapanma sesi geliyor televizyondan ancak bu ses cogu zaman televizyonu kapattiktan hemen sonra degil, birkac dakika sonra geliyor. Bazen de televizyon kapanir kapanmaz geliyor. Ilk aldigimda boyle degildi diye hatirliyorum. Televizyona ilk gunden beri harici hard disk ve ps4 de bagli. Normal midir bu durum?

-Bir tane UPS alma niyetim var. Elektrikte dalgalanma ya da surekli kesilme olmuyor yasadigim yerde ama olur da basimiza gelirse diye televizyonu saglama almak istiyorum. Kullanan var mi aramizda?

-Son olarak da kumandada enterasan bir hassasiyet var. Ornegin Netflix'ten dizi izlerken durdurup bir cay alip geliyorum. Bardagi kumandanin oldugu sehpaya koydugumda dizi kendiliginden kaldigi yerden devam ediyor. Bu garip geliyor bana. Herkeste bu kadar hassas mi yoksa benim kumandada mi sikinti var?

• rapBiTT kullanıcısına yanıt
    Aynı sesi bende duyuyorum bazen sanırım kapattıktan sonra piksel düzeltici çalışıyor. Kumanda da bazen titreşimden dolayı etkinleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetin169 -- 19 Nisan 2020; 22:55:25 >
  • Tv yi alan arkadaşlar oled ışığını,parlaklığı,kontrastı kaçta kullanıyorsunuz.Birde logo parlaklık ayarını düşük mü yüksek mi yapıyorsunuz.

Birde %5 gri vertical banding testi var bu tam olarak ne oluyor.Yarın kuruluma gelecekler tam olarak servis hangi testleri yaptı youtube üzerinden.

• LGC9 55inc düşünüyorum şuanki fiyatı gayetde makul geliyor aslında. Diğer seçeneğim Sony55XG9505 idi. Ancak C9 da OLED te kimsenin net bir şekilde yanma vs şikayetinin olmayışı beni OLED e geri döndürdü. Bir sorun yaşayan oldumu aramızda? Bu arada kesinlikle ek garanti ile alıcam alıcak olursam kampanya bekliyorum 9000 tl den alabilenler olmuş sanırım.
    Bu arada BX yeni gelicek olan bir alt serinin fiyatı ne olur sizce? ve C9 la kıyaslanabilirmi? Eğer fiyatları yakın olursa BX i bekleyebilirim. Oled te ne kadar yeni teknoloji olursa o kadar içimin rahat olucağı düşüncesindeyim.
  • alsem A kullanıcısına yanıt
    Kontrast sıkıntı değil de parlaklık ve oled ışığı önemli bildiğim kadarıyla. Kontrast 90, parlaklık 50, oled ışığı 67 benim. Kontrast konusunda aydınlatacak arkadaşlar varsa dinlerim

• ismet3535 kullanıcısına yanıt
    B serisi bir alt seri hocam. BX C9 dan düşük olur tahminimce. Bir yılda B serisi C serisinin önüne geçmez. Yanılabilirim tabi. Rtingsi takip ediyordum puanlamalarda. Onlar da 4 mayısa kadar dükkanı kapatmışlar. Yanık ise ülkemiz açısından en azından daha yeni yeni C9 un kullanıcıları çoğaldı hocam. Bundan sonra çıkabilir bu tip şikayetler. Bundan sonrası önemli bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enessezgin -- 20 Nisan 2020; 11:50:33 >
  • 2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ

Türkiyedeki C9 ların arka girişleri azaltılmış

• Arkadaşlar merhaba. Tv kurulalı 1 hafta oluyor nerdeyse genel anlamda cok memnunum. Ufak birşey sorucam , TV açıp kaparken ufak bir patlama sesi geliyor arada sırada kolonlardan, her zaman tekrarlamıyor bazen acerken bazen kaparken başına böyle bir olay gelen varmı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rapBiTT

Sounda bu modelin de konusu acildi, sormak istedigim 1-2 konu var, hemen sorayim. :)

-Subat basinda ben de 55C9 aldim. Sizler de fark etmissinizdir, kapattiktan sonra tik diye bir kapanma sesi geliyor televizyondan ancak bu ses cogu zaman televizyonu kapattiktan hemen sonra degil, birkac dakika sonra geliyor. Bazen de televizyon kapanir kapanmaz geliyor. Ilk aldigimda boyle degildi diye hatirliyorum. Televizyona ilk gunden beri harici hard disk ve ps4 de bagli. Normal midir bu durum?

-Bir tane UPS alma niyetim var. Elektrikte dalgalanma ya da surekli kesilme olmuyor yasadigim yerde ama olur da basimiza gelirse diye televizyonu saglama almak istiyorum. Kullanan var mi aramizda?

-Son olarak da kumandada enterasan bir hassasiyet var. Ornegin Netflix'ten dizi izlerken durdurup bir cay alip geliyorum. Bardagi kumandanin oldugu sehpaya koydugumda dizi kendiliginden kaldigi yerden devam ediyor. Bu garip geliyor bana. Herkeste bu kadar hassas mi yoksa benim kumandada mi sikinti var?
    Hocam tv kapandığı zaman otomatik piksel temizleme yapıyor,piksel temizleme bittiği zaman tv tam olarak kapanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: çetin169

Türkiyedeki C9 ların arka girişleri azaltılmış
    Merhaba , girişler azaltılmış demişsiniz.. Benim uydu çanağını döndüren uydu alıcım var ..Çıkışı skart ve composite(sarı,kırmızı,beyaz) ..Bunlar için giriş yok mu C9 da..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.