Şimdi Ara

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.987
Cevap
27
Favori
104.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok malesef sağdaki resim vatan bilg. aldığım c9 un resmi girişlerden kısmışlar. Türkiyede üretilmiştir yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: çetin169

Yok malesef sağdaki resim vatan bilg. aldığım c9 un resmi girişlerden kısmışlar. Türkiyede üretilmiştir yazıyor
    Teşekkürler de.. sarı bir jak girişi var ..sanırım sarı kırmızı beyaz tos fişleri birleştiren bir aparat ile bağlantı kuruluyor. Çözdük olayı..
  • kemalege2000 K kullanıcısına yanıt
    sarı giriş yok bizimkilerde
  • çetin169 Ç kullanıcısına yanıt
    Bu yüzden fiatı uygun o zaman ..O sarı giriş çok işe yarıyacaktı .. En azından benim için..
    Başka nelerden kıstılar acaba? Hiç dürüst işimiz olmaz mı bizim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 20 Nisan 2020; 13:17:27 >
  • Televizyonu kullanan arkadaşlardan rica etsem C9'da ci modül girisi var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antidote kullanıcısına yanıt
    var
  • quote:

var
    Teşekkürler

• enessezgin E kullanıcısına yanıt
    Bende önünde olabileceğini pek sanmıyorum ama sonuçta yıl olarak daha yeni olacağı için teknoloji oled vs beni en yeni olanı almaya itiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: antidote

Televizyonu kullanan arkadaşlardan rica etsem C9'da ci modül girisi var mi?
    Hocam modül girişi LG de bütün tvlerde var
  • quote:

Türkiyedeki C9 ların arka girişleri azaltılmış
    Arkadaşlar Lg nin sitesinde ve hepsi burada daki LG oledc9 da soldaki girişler var.. Vatan daki LG 55oledc9 dada var ..Vatandan indirimli alan arkadaşın attığı sağdaki resimde component girişi yok.. Girişler değiştirilmiş sanki.. Hiç bir ürün daha kalitesiz olmadan daha ucuz olamaz mantığı bir kez daha doğrulanmış sanki..Şaka gibi bu .
    Component girişi son serilerde kalkmışsa bu hoş bir olay değil gerçekten.. Kimlerde bu giriş(sarı component) var ? yazabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalege2000

Arkadaşlar Lg nin sitesinde ve hepsi burada daki LG oledc9 da soldaki girişler var.. Vatan daki LG 55oledc9 dada var ..Vatandan indirimli alan arkadaşın attığı sağdaki resimde component girişi yok.. Girişler değiştirilmiş sanki.. Hiç bir ürün daha kalitesiz olmadan daha ucuz olamaz mantığı bir kez daha doğrulanmış sanki..Şaka gibi bu .
    Component girişi son serilerde kalkmışsa bu hoş bir olay değil gerçekten.. Kimlerde bu giriş(sarı component) var ? yazabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Hocam şuan TÜRKİYE de satılan ürün hepsi aynıdır birinde olup birinde olmama diye bişey yoktur,resim görsel farklı koymuş olabilir firmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalege2000

Alıntıları Göster
    şaka gibi değil hocam bu ülkede neler oluyor :) 2-3 sene öncede samsung 6 serisini burda 7 diye satıyordu içinden 6 seri anakart çıkıyordu artı olarak türkiyeye samsungda farklı tv ler yolluyor yurtdışındaki modellerle farklılık gösterebiliyor

yurdışındaki c9 pua koduyla satılan bu model
    DisplaySpecifications
    54.6" LG OLED55C9PUA - Specifications
    https://www.displayspecifications.com/en/model/8a79189a

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ

bizdeki c9 ise pla koduyla satılan bu model
    DisplaySpecifications
    54.6" LG OLED55C9PLA - Specifications
    https://www.displayspecifications.com/en/model/9b6c18b5

yalnız çıkışlar hariç resim işleme olarak bize gönderdikleri model daha dolu görünüyor eksik yazmamışlarsa q80dede durum öyleydi bize one connect olanlısı geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam şuan TÜRKİYE de satılan ürün hepsi aynıdır birinde olup birinde olmama diye bişey yoktur,resim görsel farklı koymuş olabilir firmalar.

Alıntıları Göster
    Üstad LG 55oledc9 İÇİN studder ve judder ile ilgili bilgi verİlecekti ama ..Bir görevli video çekiyor demiştiniz..
    hocam oledlerde stutter performansı aramayın yapısı gereği response time çok düşük dolasıyla kekeleme durumu ledlerden kötü ama motion performansı olarak daha iyi ayrıca bu soruları sorduğunuz arkadaş bu işlerden pek anlamıyor bilginiz olsun

• YENİ C9 OLED 4K 65 EKRAN TELEVİZYONUM - KULLANICI DENEYİMİ VE İNCELEME
    Hocam özelden telefon bilginizi paylaşın LG eğitim müdürü tarafından aranıp ayrıntılı bilgi verileçek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam özelden telefon bilginizi paylaşın LG eğitim müdürü tarafından aranıp ayrıntılı bilgi verileçek.
    Teşekkürler..Yeterince bilgilendik .. 24p filmlerde tepkime süresinden dolayı oluşan titreşimler farklı ayarlarla en aza indirilebiliyor.. Oyunlarda sıkıntı yokmuş.. Oled farklı bir teknoloji tabi.. Her tv gibi artıları ve eksileri olacak..
  • Burak hocam tv kuruldu.Panel kullanım saati sıfır çıktı.Youtube dan ölü pixel bir kaç test yaptılar ayak üstü,bir sorun göremedim detaylı bakacağım daha sonra.
    Tv de sadece akıllı kumanda var diğer normal kumanda çıkmadı,servis sadece akıllı kumanda çıkıyor dedi.
    Bir de tv nin arka üst bölümünde komple jelatin var bunu çıkarmaya gerek varmı.

Tv ocak 2020 üretimi.Bu arada benim tv nin arkasındada yukarda bahsedilen sarı giriş yok.Ne işe yaradığını da bilmiyorum ben.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de c9u vatandan aldım, şimdi bu ülkemizde üretilen cihazlar Avrupa'dan üretilenlerden çok farklı ise iade edeyim arkadaşlar. Sarın aldığımız Lg C9 bu modül girişleri farklılığı haricinde, donanımsal da farklılıklar da var mı? Ekran türünden işlemciye kadar aynı mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagropa -- 20 Nisan 2020; 19:29:44 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.