Şimdi Ara

2019 Ocak Dönemi MTV Kampanyaları (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
37
Favori
91.154
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200/20 kötü oldu. 88.50ye 20 için pusudaydım. Akbankta uyanmış işi 200e çıkarmış :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu neo 200/20 mtv kampanyasinda maddede sms ile bilgilendirilenler yaziyor sms gelmeden axess mobilden katilip ödeme yapan oldu mu ona gore yapayim ödemeyi

• akbank hayal kırıklığı yarattı

• quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

Bana da kod gelmedi, pazartesi günü yani ayın 7 sinde ödemiştim,şikayet kaydı oluşturmuştum bugün sonuçlanmış, kodu bana telefonda söylediler alışveriş yaptım indirim düştü. Çok garip. Ayın 5 inde yaptıysanız size hayli hayli vermeleri lazım. Site üzerinden kendiniz iletişim bölümünden tekrar bir şikayet kaydı gönderin bence.

Alıntıları Göster
    Kodun gecerlilik suresi ne kadar acaba? Hatirliyor musunuz?

• Ünlemeli Ü kullanıcısına yanıt
    Hocam ne zaman odeme yaptiniz cek ne zaman geldi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msunlu

Kodun gecerlilik suresi ne kadar acaba? Hatirliyor musunuz?

Alıntıları Göster
    Gelen mesajda bişey yazmıyor ama kampanya detaylarında 15 şubata kadar kullanılabilir diyor

• Denizbank e ticaret kampanyasına gib.gov.tr den ödenen MTV dahil olur mu acaba

Şöyle bir madde var

Ocak ayı içerisinde fatura ödemeleri, şans oyunları, kuyumcu harcamaları SGK ve vergi ödemeleri dışında internet üzerinden yapılacak alışverişler kampanyaya dahil olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

Denizbank e ticaret kampanyasına gib.gov.tr den ödenen MTV dahil olur mu acaba

Şöyle bir madde var

Ocak ayı içerisinde fatura ödemeleri, şans oyunları, kuyumcu harcamaları SGK ve vergi ödemeleri dışında internet üzerinden yapılacak alışverişler kampanyaya dahil olacaktır.

https://mobil.denizbank.com/paracard-e-ticaret-kampanyasi-detay.aspx
    Olmaz herhalde adı üstümde motorlu taşıtlar vergisi.

Maddelerde vergi ödemeleri hariç yazıyor

• Bu axess mobilden kampanyaya katılıp neo da başarılı olan oldu mu? Açıklamalarında mesaj gönderilen üyelere özel yazıyor ama o zaman kampanyaya katıl seçeneğini neden açmışlar anlamış değilim..

10-31 Ocak 2019 tarihleri arasında kampanyaya kayıt olduktan sonra Neo kartınız ile gib.gov.tr’den yaptığınız ilk 200 TL ve üzeri MTV ödemenizde 20 TL chip-para hediye edilecektir. Katılmak için VERGİ yazıp 4566'ya gönderin veya Axess Mobil'den "Hemen Katıl"a tıklayın.

Kampanya Koşulları

Kampanya 10-31 Ocak 2019 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanya kapsamında Neo ilewww.gib.gov.tr üzerinden yapılacak ilk 200 TL ve üzeri MTV ödemenize 20 TL chip-para hediye edilecektir.
    Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce VERGİ yazıp 4566'ya sms gönderek ya da Axess Mobil'den "Hemen Katıl"a tıklayarak kampanyaya kayıt olunması gerekmektedir. Axess Mobil ile katılımda, kampanyanın profil alanındaki "Kampanyalarınız" başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. SMS ile katılımlarda ise, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından 'kayıt oldunuz' bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.
    Axess Mobil veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Kampanyadan sadece hedef kitledeki, Akbank tarafından SMS ile doğrudan bilgilendirilen Neo sahipleri yararlanabilecektir. Diğer müşterilerimiz için kampanya geçerli değildir.
    Kampanyadan en fazla 20 TL chip-para kazanılabilir.
    ATM işlemleri, nakit işlemler, para transferleri, fon alım/satım, BES işlemleri, talimatlı-talimatsız fatura ödemeleri, chip-para kullanımları ve ticari kartlarla yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Kayıt olduktan sonraki işlemlerden ödül kazanılacaktır.
    Kampanya sadece bireysel müşterilere özeldir.
    Kampanyadan kazanılan chip-paralar 2 iş günü içinde Neo kartınıza yüklenecektir.
    Kullanmadığınız chip-para'lar 7 gün içerişinde geri alınacaktır.
    Kampanya kazanımı olan ödüllerin yükleme anında kart ve kartın bağlı olduğu hesabın açık olması gerekmektedir.
    Katılım için gönderilen SMS'ler; tüm operatörler tarafından KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL olarak ücretlendirilir.
    İptal ve iade işlemlerinde kazanılan ödül tutarı geri alınacaktır.
    Yalnızca alışveriş işlemleri kampanya kapsamındadır.
    Akbank T.A.Ş., kampanyayı durdurma değiştirme ve iptal hakkını her zaman saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 10 Ocak 2019; 20:21:11 >

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Axess mobilde çıktıysa zaten dahil olduğunuzdan çıkmıştır.

• gbriel G kullanıcısına yanıt
    Anladım sağolun, ben mesaj bekledim o sebeple. Herkese açık sanıyordum axess mobilde.
  • Ek bir sorum var, 2 ayrı taksit vergim. İlkini bir hesaptan ikincisini başka bir hesaptan ödesem her ikisine de geçerli olur mu(kısaca plaka bazlı mı kontrol)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 10 Ocak 2019; 21:14:25 >
  • MTV ile ilgili kampanya olduğunu bilmiyordum. Merak ettiğimden soruyorum, bugün kafamdan çıksın diye 1. taksidi yatırdım. Yatırdığım tutar için sonradan herhangi bir kampanyadan yararlanabiliyor muyuz?

2019 Ocak Dönemi MTV Kampanyaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 10 Ocak 2019; 21:17:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikaHakkinen

Arkadaşlar Vakıfbank'ın da bir kampanyası var. 250'ye 25 bankomat para diye. Dilerseniz onu da değerlendirebilirsiniz.
    hocam bu kişiye özel mi yoksa genel mi?
  • Enparadan ödedim bu ödeme taksitlendirilemez dedi girdi bana şimdi napcam?

Edit: ertesi gün denememde başarılı şekilde taksitlendirdim. Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 11 Ocak 2019; 11:10:1 >
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Nerden ödediniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tobey T kullanıcısına yanıt
    Bana bilgilendirme gelmedi ama attığım mesajda olumlu geri dönüş oldu. Denemekte fayda var diye düşünüyorum.
  • Kişiye özelmi bilmiyorum lakin bana neo kart ile 200tl ve üzeri mtv ye 20tl chip para kampanyası geldi.ayroca toplamda 100tl ve üzerine 10tl chip para geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Nerden ödediniz.
    Şimdi yapabildim. Sanırım işlem provizyonda falan kaldi diye yapmamışım.

Internet şubeden ödedim

• gibi.gov.tr den şifre almamız mı gerekiyor? Sadece araç kullanıcı ve araç bilgileriyle giriş yapıp ödüyordum. Şimdi ise şifreli bir bölüm karşıma çıkıyor. Yanlış yerden mi giriş yapıyorum yoksa site mi değişti?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.