Şimdi Ara

2019 SONY TV (ANA KONU) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
40
Favori
151.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 75inch xe9005 var okadar alistimki sanki 55 inch gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLTySoN -- 24 Şubat 2019; 18:43:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

75 inch tv olarak hangi marka ve o markanın hangi modelini kullanıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Sony 75xe9005

• mentalform M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun gayet iyi bir tv backlight bleeding ve blooming durumu ne düzeyde
  • quote:

Oled tv’lerinde yok doğru lakin Sony 8K tv’si olan ZG9 modelinde X-Motion Clarity mevcut.
    Resmi spec. resmi sayfalarda boş farklı resmi olmayan kaynakta gördüm motionflow olduğunu zaman ilerledikçe netleşecektir.

Tv'ler bir çıksın bakalım önceki modellerine göre farklılıkları nedir nedeğildir görmüş olacağız.
  • quote:

Hayırlı olsun gayet iyi bir tv backlight bleeding ve blooming durumu ne düzeyde
    Maşallah diyeyim :)

2019 SONY TV (ANA KONU)
    2019 SONY TV (ANA KONU)
    2019 SONY TV (ANA KONU)
    2019 SONY TV (ANA KONU)
    2019 SONY TV (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mentalform -- 24 Şubat 2019; 20:27:19 >

• Sony en iyisi ama fiyatlari cok yuksek😢

Herhangi gözle görülür bir falso yok siyah seviyesi iyi gözüküyor blooming beyaz objelerde gözükmüyor parlaklık gayet iyi bir seviyede
    renkler çok hoş ve doğal abartılı bir renk sıkılası yok.

Maşallah nazar değmesin güzel bir tv almışsınız iyi seyirler.
  • quote:

Herhangi gözle görülür bir falso yok siyah seviyesi iyi gözüküyor blooming beyaz objelerde gözükmüyor parlaklık gayet iyi bir seviyede
    renkler çok hoş ve doğal abartılı bir renk sıkılası yok.

Maşallah nazar değmesin güzel bir tv almışsınız iyi seyirler.
    Çok olmadı alalı ilk geldiği gün çekmiştim tamamen karanlık odada iyi bir kalibrasyon gerekiyor her tv de ne olursa olsun default ayarları yeterli bulmuyorum çünkü kalibrasyon sonrası bir kaç karşılaştırma gördüm ağzım açık kaldı açıkcası ama ücretli cihazdı. İyi bir kalibrasyon sonrası tekrar eklerim resimleri karşılaştırma için. Kalibrasyon açısından çok zayıf paylaşımlar buna eğilmemiz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mentalform -- 24 Şubat 2019; 23:14:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLTySoN

75inch xe9005 var okadar alistimki sanki 55 inch gibi geliyor.
    Çocukken odamdaki TV'yi 37 ekrandan 55 ekrana güncellemiştim, ilk günlerde pişman bile oldum fazla büyük diye, sonra alıştım. 82 ekranda da böyle oldu, 102 ekranda da, 140 ekran ve üzeri de olsa birşey değişmeyecek bence, kural hep aynı, önce büyük geliyor, sonra göz alışıyor.

Haklısınız forumda açılan konular Mesajlar daha çok tv’lerin uygulama içerikleriyle alakalı paylaşımlar yapılıyor
    asıl görüntü kalitesine katkı sağlayan kullanıcı deneyimleri olsa forum tv bölümü içerik olarak zengin bir kaynak
    olmuş olur herkes faydalanır.
  • TV'ler monitör gibi sadece görüntü yansıtsa kâfi, diğer özellikleri harici olarak satılanlar kadar başarılı değiller, boş yere maliyeti artırıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Özdentv

Hocam konu dışı ama 65xe9305 hakkında düşünce ve yorumlarınızı öğrenebilir miyim?tşk
    Merhaba

EX9305 bana göre HX920, ZD9'dan sonra gelmiş en iyi cihazdır. İnsanlar malesef Edge Led diye kıymetini çok bilmediler ama xe9005 ve xf9005 full led olmalarına rağmen 9305'in Bölgesel led sayısı onlardan fazlaydı.

Kısacası mükemmel bir cihazdı.

(Engelli olduğum için geç cevap verdim kusura bakmayın)
  • numberten_ank kullanıcısına yanıt
    İkisinide yanyana izledigimde xe9005 daha başarılı oldugunu görmüştüm özellikle siyahlarda, Bu arada af8 ve af9 da logo yapışması yanık izi rasladınız mı görmedim ve olmadıgı söyleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa yıldız ts

İkisinide yanyana izledigimde xe9005 daha başarılı oldugunu görmüştüm özellikle siyahlarda, Bu arada af8 ve af9 da logo yapışması yanık izi rasladınız mı görmedim ve olmadıgı söyleniyor
    2018 mart ayından beri teşhir de 55af8 ve 65af8 çalışmakta, geçenler de test programı indirip test ettim ve hiçbir şekilde logo yanması yok cihazların ikisinde de. lakin LG'nin aynı zamanda açılşan teşirlerine baktınığınız zaman farkı bariz şekilde görebilirsiniz.
  • numberten_ank kullanıcısına yanıt
    Sabit görüntü kalmadıgı icin hep hareketli demo kullanıyorlar sorun olucagını zannetmiyorum sattıgınız kişiler geri dönmediyse problem yoktur zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa yıldız ts

Sabit görüntü kalmadıgı icin hep hareketli demo kullanıyorlar sorun olucagını zannetmiyorum sattıgınız kişiler geri dönmediyse problem yoktur zaten
    ama hep aynı görüntü dönüyor, yani farklı markalarla aşağı yukarı aynı demo lakin sony'de yanma olmuyor. 2 tane video dönüyor sürekli olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir.Eko

Siz nerede çalışıyorsunuz acaba?
    Ankara da Kentpark Sony Center'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numberten_ank -- 25 Şubat 2019; 12:16:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

65XF9005 fiyatları yurtdışında epey bir geriledi ama Türkiye fiyatı yerine sayıyor. Önümüzdeki dönemde indirim gelme durumu var mı? Bir de 65XG9505 ne kadara piyasaya girecek?

Alıntıları Göster
    Fiyatlar da daha fazla düşüş olacağını sanmıyorum, belki 65xf9005 10.000 bandına gerileyebilir onun haricinde pek bişey olacağını sanmıyorum.

65xg9505 ise 1 nisan itibari ile satışa çıkacağını duydum. benim tahminlerime göre fiyatı 13-15k bandında olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladicius

Hocam ben internette XG9500 yazıyorumda hiç bisey çıkmıyor model ismi farklı biseymi acaba?@numberten_ank
    Türkiye ve Avrupa kodu XG9505 amerika kodu X90G diye geçiyor. Ürün yeni olduğu için daha tam anlamıyla inceleme yapılmamıştır. o Yüzden bişeyler bulmanız zor ama sony.com.tr'de detaylı özellikleri mevcut daha da detaylısı
    DisplaySpecifications
    54.6" Sony KD-55XG9505 - Specifications
    https://www.displayspecifications.com/en/model/f66817ac
    burda var

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.