Şimdi Ara

2019 SONY TV (ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
40
Favori
151.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Light strip kullanmak için ama ek bazı parçalar da almak gerekiyor di mi?
    Bu arada kaç strip var burada ve odayı los yapmaya yeterli oluyor mu? Teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt
    Philips light strip plus iki adet kullanıyorum light strip plus 2m olarak satılıyor ek 1m kablo’da sonradan uzatma yapılabiliyor

Ben odamda Philips farklı aydınlatma ürünlerini kullanıyorum bunlar

Philips Hue 4 adet lamba
    Philips Hue Spot lamba
    Philips Hue GO
    Philips Hue 2 adet light strip plus
  • Philips Hue ışığın güç ayarı ve farklı renk seçenekleri ile istenen oda aydınlatması yapılabiliyor Philips Hue Ambiliğht tv’ler ilede senkronize edilebiliyor
  • joven kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Konuyu dagittik.
    Ben de güzel bir ambians yapmak istiyorum bakalım becerebilirsem.

Doğru bir aydınlatma hem seyir zevki hemde insan psikolejisine direk etki eden bir unsurdur bütçe noktasında durumu iyi olanlar bence oda aydınlatmasını
    tv tercihleri kadar önem vermeliler aradaki fark çok etkileyici Kırıkkale’de oturanlar var ise forumda buyursunlar gelsinler aradaki farkı görsünler
    Rica ederim.
  • Hallo Effect denen karın ağrısı moralimi bozdu, şu TV ülkemize gelirse tercih edebilirim. VA panel ve 2.1 HDMI güncellemesi alacak.

DisplaySpecifications
    58" Panasonic TX-58GX830E - Specifications
    https://www.displayspecifications.com/en/model/46b617f4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Sony Z9D tam dizilimli led aydınlatma yapabilmesi ve gerçek local dimming yapmasına karşın Özellikle arka aydınlatmada sıkıntılar mevcut

Kalitesi sorunlu bir panele bağlı münferit bir soruna benziyor zd9 incelemelerinde pek görmedim ancak bir incelemede dimming xe9405 de daha başarılıydı bırada da kullanılan panel markası ya da sorunlu üretim olma ihtimali artıyor.

Örneğin xe94 harika bir tv olmasına rağmen kullanılan (sanırım sharp) panel yavaş piksel tepkime hızı ile motion da büyük sorunlar yaşadı her modelinde var mıydı bilmiyorum ama sayı az değildi. Xe9005 in en büyük başarı sebeplerinden biri de çok kaliteli auo va paneller ile üretilmiş olması büyük kısmı bu panel ve bu panelin ansi kontrastı mükemmel tv alacak arkadaşlar kesinlikle xe serisi almalı bulabilirlerse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mentalform -- 23 Şubat 2019; 18:0:15 >

• mentalform M kullanıcısına yanıt
    Haklısınız panelden panele olası riskler varolabiliyor

gerçek local dimming yapan panellerde parlayan beyaz objelerde kısmende olsa parlama yapabiliyor mükemmel
    local dimming yapabilen panellerde bunun üstesinden gelebiliyorken bazı üretim modellerinde bu istenilen neticeyi veremeye biliyor
    panel alırken alınacak panel iyi bir inceleme ardından satın alınmalı panelden panele farklılıklar gözlemlenebiliyor
    Sizce Hallo Effect konusunda XG95'den umudu kesmeli miyiz tamamen?

• The Electro-Man kullanıcısına yanıt
    Affınıza sığınaraktan Hallo effect konusu nedir acaba?

• Vladicius kullanıcısına yanıt
    2019 SONY TV (ANA KONU)

• O zaman 55xf9005 mi alalım ? Beklemeye ve buna bağlı fazla para ödemeye değmez mi dersiniz?

• The Electro-Man kullanıcısına yanıt
    Bence çıkan tüm xg95’lerde bu sorun ciddi bir düzeyde değildir diye düşünüyorum belki bazılarında az bazılarında çok daha fazla olabilir
    tv’yi alırken yerinde inceleyip çok rahatsızlık vermiyorsa ona göre karar verilebilir tv bir çıksın bakalım nasıl olacak
  • XF9005 bu sorun kimi tv’lerde az yani görüntü kalitesini çok etkilemiyormuş ama bazılarında can sıkıcı bir düzeydeymiş biraz şans diyelim

benim Öner’im tv’yi mağzadan incelenip alınması
  • LCD tv led panel panel aydınlatmasını yani Local dimming led dizilimlerini bu resim çok iyi anlatıyor

2019 SONY TV (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 23 Şubat 2019; 23:14:7 >
  • Xg95 simdi full aray ilemi gecelecek z9 serisi gibi yoksa suan kullandigimiz xe9005 serisi gibimi gelecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLTySoN -- 23 Şubat 2019; 23:18:29 >
  • VoLTySoN V kullanıcısına yanıt
    Aslında full array, direct led ifadeleri biz tüketicilerin kafalarını karıştıran teknik açıklamalardır

işin Aslı Sony panellerinden full array ifadesi led dizilim sıralamasını ifade etmektedir
    burada dikkat edilmesi gereken X-tended Range Pro X? Contrast değeridir bu değer
    hem kontras hemde panelde kullanılan led sayısını belirtmektedir değer ne kadar yüksek
    olursa kontras değeri ve led saıyısı okadar yüksek sayıdadır

İnceleme siteleri Sony led sayılarını ve dizilimlerini incelemelerinde açıklıyorlar
    Sony Z9D X-tended Range Pro 20X 650 adet led
    Sony XE94 X-tended Range Pro X10 250 adet led
    Sony XF9005 X-tended Range Pro X6 60 adet led

Sony XG95 X-tended Range Pro X6 bu tabloya göre 60 adet led sayısına sahip olduğu çıkıyor
    Türk olmak ayricalik diyorlarda evet ayricalik herseyin en kötüsüne layık olmak mesela 1.6 motor’dan yukarı binemeyiz,bir ürünün özel serisi gelmez ornek z9 gibi,yabancıya bir birim paraysa bize 6 birim para gibi sayabilecegimiz daha cok sey gerçekten ayrıcalık türk olmak.

• VoLTySoN V kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede daha doğrusu ortadoğuda insan olmak çok zor. Yöneticilerinden çekiyoruz, cahillerinden çekiyoruz, faşistlerinden çekiyoruz, paraya doymayan aç gözlü insanlardan çekiyoruz. Yok arkadaş bu ülke iyi insanlara iyi gelmiyor. Kendi halinde yaşayamıyorsun, güzel Anadolumda. Çok ülke gezdim, az da olsa okudum da... Batı Avrupa'da yaşayan medeni insanlar gibisini görmedim. Dışardan öcü gibi gösterirler bizimkiler, haindirler onlar derler ama gidip yaşayın arkadaşlar. O zaman insan olduğunuzu anlıyorsunuz. Bu ülkede okumamışsan, yetiştirmemişsen kendini her kesim seni kandırır. Paranın alasını götürüyorlar arkadaşlar, başımızdakiler. Sadece a partisi yapmıyor bunu kim gelirse gelsin aynısı yapacak. Namuslu insan olmak bu ülkede en kutsal meslek...

Konu tv konusu ama düştüğümüz duruma bakın. Bir tv için kılı kırk yarıyoruz, vaktimizi, anımızı bunlara ayırıyoruz. Bir senedir tv alacağım ama alamıyorum. Çok mu tv izleyen biriyim, hayır. Sadece bazı zamanlarda teknolojinin getirdiği yenilikleri akıllı tv ile tatmak istiyorum. Gidersin evine 8 bin küsur tv alırsın her şeyinden kısarsın. Ailenden, sevdiklerinden... Hatta gider tv yi kredi ile alırsın 36 ay ile olur sana tv nin fiyatı 17 bin. Değer mi be... Kalite her sene git gide düşüyor.

Para yiyici takımına, distribitördekilere kısacası tüm yavşaklara (bkz. tdk) burdan onların anlayacağı dilde selam olsun...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.