Şimdi Ara

2019 SONY TV (ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
40
Favori
151.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam konu dışı ama 65xe9305 hakkında düşünce ve yorumlarınızı öğrenebilir miyim?tşk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZG 9 85 İNÇ NEDEN OLMASIN? GELİNCE FİYAT İSTİYORUM?
  • hxos plusyoutube
    Sony XG95 full array LED television | XG9505
    https://www.youtube.com/watch?v=iWjlk7QViFA

dün yayınlanmış xg95 serisi xf9005 almıştım aklım kalmıştı bu tv de gelmesi mayısı bulur diye bekleyemedim. kumanda bu sefer şık olmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_44 -- 22 Şubat 2019; 16:42:18 >

• hakan_44 H kullanıcısına yanıt
    O kumandanın boyu ne öyle Hayır yarısı da boş

• Hocam ben internette XG9500 yazıyorumda hiç bisey çıkmıyor model ismi farklı biseymi acaba?@numberten_ank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vladicius -- 22 Şubat 2019; 19:32:51 >
  • Tv kumandaları çözüm noktasında pek uzaktırlar hem yavaş hemde kullanışsızdır çözüm bütçe sorunu yaşamayanlar keyfine düşkün
    olanların bence tek adresi Logitech Elite Harmony
  • Yeni seriyi bekleyenler için bir resim yakaladım bir incelemeden tv den anlayanlar için xg95 den bu yıl ne bekleyip ne beklememek gerektiği ya da ne kadar farklı bir model olduğu konusunda çok kısa ama net bir sonuç verebilir :)

2019 SONY TV (ANA KONU)

• Halos effect sorunu var parlayan nesneler etrafındaki ışık yansımaları karşılaştırma yapmak için Sony geçmişte w805 ve w905 arasındaki
    karşılaştırma resmi aradaki farkı mağza aydınlatmasında bile çok net gösteriyor bu sorunu loş bir ortam hatta tam karanlık bir odada izlenince
    yaşanacak tablo pekte iç açıcı olmasa gerek

2019 SONY TV (ANA KONU)
  • Test etmeden mi piyasaya sürüyorlar anlamıyorum ki!

XE9305'lerde böyle bir sorun var mıydı?

• Yeni XG95 modelinde Sony'nin kendine has arka aydınlatma teknolojilerinden;Slim Backlight Drive +/Pro veya Backlight Master Drive teknolojilerini kullanmamışlar o yüzden ufak bir hayal kırıklığı yaratabilir.
    Fiyatlarsa;
    55'' 1400$
    65'' 2200$

Şöyle bir videoya dek geldim.
    2.28'deki sahne üzücü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BosnakBulut -- 23 Şubat 2019; 0:37:21 >

• BosnakBulut kullanıcısına yanıt
    Bu özellikleri en son hangi modelde kullandılar?

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Halos effect sorunu var parlayan nesneler etrafındaki ışık yansımaları karşılaştırma yapmak için Sony geçmişte w805 ve w905 arasındaki
    karşılaştırma resmi aradaki farkı mağza aydınlatmasında bile çok net gösteriyor bu sorunu loş bir ortam hatta tam karanlık bir odada izlenince
    yaşanacak tablo pekte iç açıcı olmasa gerek

İkiileri bir geri yaparak biraz da zihinlerin bir kaç yılda bir reset atma özelliğinden faydalanarak her yıl yeni bir şeyler umdurmayı başarıyorlar.

Aslında yapılan dolby vision, atmos, hdr vb gibi yazılımsal özelliklerle devam ediyorlar ve aslında panel kalitesi arka aydınlatma geçmişten bile kötü olabiliyor. Bu arada sony’ nin resim kalitesine motion becerisine laf etmem en iyisidir, hatta o kadar iyidir ki kötü paneli bile güzel resim sunar. Bir örnek vermem gerekirse lg den aldığı x8 serisi ips leri samsungun (kontrast ve dimming hariç) en üst serilerinden bile daha iyi resim verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mentalform -- 23 Şubat 2019; 0:30:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Electro-Man

Bu özellikleri en son hangi modelde kullandılar?
    Slim backlight drive+(XE93)
    Backlight Master Drive(Z9D)
  • BosnakBulut kullanıcısına yanıt
    Treni kaçırdık demek ki. Samsung ve LG'yle de işin olmaz, bakalım nolacak.

Tüplü TV günleri güzeldi cidden.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Electro-Man

Treni kaçırdık demek ki. Samsung ve LG'yle de işin olmaz, bakalım nolacak.

Tüplü TV günleri güzeldi cidden.
    İncelemeleri yakında gelir,daha net fikir sahibi oluruz.
    Ben model numarasını 95 görünce üst modellerde kullandıkları sistemi kullanırlar diye bekliyordum hatta slim backlight pro olarak birçok site lanse etmişti öyle olmadığını görünce şaşırdım açıkçası.

Sony'de sanırım stabilite sorunu var,adamlar 2016'da ürettiği Z9D modeline kendileri bile yarıştıracak rakip çıkartamıyor veya çıkartmıyor hala dünya üzerindeki en iyi LED TV'dir.
    Bir dönem oluyor efsane TV'ler üretiyolar,bir dönem oluyor sadece yeni seri olsun diye üretiyorlar.

''Tüplü TV günleri güzeldi cidden.'' Kesinlikle katılıyorum fazla bilgi huzur kaçıyor,cahillik mutluluktur demişler.Adamlar her şeyden bihaber sadece filmini izleyip keyfine bakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BosnakBulut -- 23 Şubat 2019; 1:40:11 >

• mentalform M kullanıcısına yanıt
    Haklısınız görüntü performansı çok başarılı renkler olabildiğince doğal Sony full HD panellerinde 720p görüntü performansında bile gayet tatmin
    edici ve çoğu kullanıcıyı memnun eder bir düzeydedir.

Forumda XF9005 kullanıcıları paylaşımlarında mesajımda vermiş olduğum gibi bir kaç kare resim paylaşırlarsa aradaki farkları merak edenler görmüş olurlar

Hatta ben W905 ile bu farkı çok net gösteren kendi tv görüntümü bir kez daha sizlerle paylaşayım EDGE bir panel aydınlatmasında bile arka aydınlatmanın
    görüntüye etkisinin nasıl olması gerektiği hususunda fikir sahibi olabilirler.

2019 SONY TV (ANA KONU)

• joven kullanıcısına yanıt
    Bu ambiyansı nasıl sağlıyorsunuz yahu :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony Z9D tam dizilimli led aydınlatma yapabilmesi ve gerçek local dimming yapmasına karşın Özellikle arka aydınlatmada sıkıntılar mevcut

2019 SONY TV (ANA KONU)2019 SONY TV (ANA KONU)2019 SONY TV (ANA KONU)

• bluemoon kullanıcısına yanıt
    Philips Hue light strip plus ile ışık gücü ve renk seçenekleri sayesinde
  • Bilerek yapıyorlar bence, LED TV muhteşem olsa yanıklı OLED'ini kime satacak ki.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.