Şimdi Ara

2019 SONY TV (ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
40
Favori
151.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: joven

Sony X1 Ultimate işlemcisi görüntü performans noktasında X1 Extreme kayde değer bir fark ortaya koyabilecekmi!

X-Wide Angel görüntü izleme açısı sadece 75XG9505 modelinde tercih edilmiş özellikle geniş odalarda ekran izleme açısı sorunu yaşayanlar için güzel bir gelişme denebilir
    Merhaba

Biliyorsunuz ki AF9'da da X1 ULTİMATE işlemci var, AF8'de ise X1 EXTREME işlemci.

İki cihazıda biliyorum. fark var aralarında. 11 yıldır Sony Center çalışanıyım,
    AF9'u teşire açtığımızdan ber koridordan geçen insanlar "vov" diyerek "Sony mükemmel iş çıkarmış" diyor.
    AF8 vitrindeyken bu kadar ilgi çekmiyordu !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: enessezgin

xg modeli 16-17 bin olacak hocam çıkışta. Ona göre karar verin
    O kadar yüksek olacağını sanmıyorum max.13-14k bandında olur...
  • numberten_ank kullanıcısına yanıt
    Her iki modeli deneyimleyip ona göre karar verip 75 inch bir panel almak istiyorum şimdileri W905 kullanıyorum gözle görülür bir falsolsu olmayan
    bir model bakalım yeni modellerde bu şansım yavver gidecekmi zaten mağzadan incelediğim tv’yi almak düşüncesindeyim yani kutu orada açılıp
    tarafımca incelenip ok dersem alacağım W905 mağzada açtırıp inceleyip almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

Her iki modeli deneyimleyip ona göre karar verip 75 inch bir panel almak istiyorum şimdileri W905 kullanıyorum gözle görülür bir falsolsu olmayan
    bir model bakalım yeni modellerde bu şansım yavver gidecekmi zaten mağzadan incelediğim tv’yi almak düşüncesindeyim yani kutu orada açılıp
    tarafımca incelenip ok dersem alacağım W905 mağzada açtırıp inceleyip almıştım.
    Aynı cihazın 40" 'ini bende kullanıyorum ve birde 55HX920 var evimde.

ikiside mükemmel cihazlar.

75xf9005 gözü kapalı ve aynı düzeyde memnun kalacağın bir ürün
    75xg9505 nasıl olur bilmiyorum ama daha iyi olacağı kesin :)))
  • 55xg9500 ve 55xg8500 fiyatlari ne olur acaba🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anteros24 kullanıcısına yanıt
    55XG8505 6-7 bin bandında olur
    55XG9505 8-9 bİN bandında olur

tahminlerime göre bu şekilde olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: numberten_ank

55XG8505 6-7 bin bandında olur
    55XG9505 8-9 bİN bandında olur

tahminlerime göre bu şekilde olur...
    Hocam siz 55xf9005 i ne kadara satıyorsunuz acaba? Almayı düşünüyorumda.

55XG95 8000 olursa muhteşem olur.

• Sony gercekten kaliteli ve ustun ama kusuru pahali olmasi

Cok pahali olurlarsa ve samsung 55ru8000 ile aralarinda ciddi fiyat farki olursa mecbur samsungu secicem

Sony HX920 modeli ile tam sıralı ,led dizilimi ile yüksek kontras derin siyahları Harika gölge detayları ve SVA panel yapısı ilede geniş
    görüş açıları VA panellerden ayıran bir paneldir.

Sony 75XG95 X-Wide Angel teknolejisi geniş izleme açıları ile geçmişte HX920 kullandığı SVA Panelimi tercih ettiğini akıllara getiriyor
    incelemelerde bu ortaya çıkar.
    Hocam inşallah haklı çıkarsınız ama hele çıkışta bu fiyatlar pek mümkün görünmüyor. Ben 55 inçi 11-12, 65 inçi ise 16-17 bandında bekliyorum. Bakalım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamifan

Hocam siz 55xf9005 i ne kadara satıyorsunuz acaba? Almayı düşünüyorumda.

Alıntıları Göster
    nakit olursa 6600'e kadar veriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anteros24

Sony gercekten kaliteli ve ustun ama kusuru pahali olmasi

Cok pahali olurlarsa ve samsung 55ru8000 ile aralarinda ciddi fiyat farki olursa mecbur samsungu secicem
    Aslına bakarsanız bence sony pahalı değil, aksine LG ve Samsung'dan daha ucuz.

Ürünüleri aynı klasmanda kıyaslarsanız gerçekten Sony ucuz.

Size bi kaç örnek vereyim,

55XF9005 (rtigs de 83 puan alıyor ) 7.000 bandında, bu ürünün karşılığı Samsung da 55q7fn (rtings de 82 puan) yada 55q8fn (rtings de 84 puan) fiyatları 9500-10.000 bandında (kıyaslamasını rtings den yapabilirsiniz)
    LG deki karşılığı da model numarası olarak KS9500 (rtings de 81 puan) fiyatı 10.000 bandında

hatta youtube kıyaslamaların da LG 55b7 den daha iyi görüntü veriyor.

XF9005'in bütün boyutları 55, 65, 75" için fiyatlamada sony hepsinde çok daha iyi

OLED lerde 55AF8 11.000 bandın da iken LG de karşılığı olan 55c8 13-14 bin bandında

Yine Sony 55xf7596 (fiyatı 5000 bandında) LG de karşılığı 55uk7550 (fiyatı 5300-5500 bandında) Samsung da karşılığı 55nu7400 ( fiyatı 5000 bandında)

55NU8000 (fiyat 5500-6000 civarı) demişsiniz, lakin bunun karşılığı da Sony de 55XF8505 (fiyatı 5750-6250 civarı), tamam sony de 55xf8505 de İPS panel kullanıyor ama iki cihazı yan yana kıyaslayın Sony'nin Siyah kalitesi, renkler deki doğallık ve detay çok daha iyi.

Yani doğru kıyaslama yaptığımız takdir de Sony'nin fiyatları gerçekten rakiplere göre çok iyi

Şuna emin olabilirsiniz Sony'nin X1 ve X1 extreme işlemcisi Triliminous teknolojisi ve X-reality Pro görüntü işlemcisi gerçekten harika işler çıkarıyor ve kendinin diğerleriden ayırıyor.

Keza arıza oranı da diğer ikisine bakarak yok denecek kadar az.

Malesef marketler tarafından ciddi şekilde Sony için karalama yapılıyor bu da kullanıcıları olumsuz etkiliyor, Adamlar (marketler) kazıkcı, 365 günün 10 günü indirim var ama kalan 355 gün geçirmasyon.

• quote:

Orijinalden alıntı: enessezgin

Hocam inşallah haklı çıkarsınız ama hele çıkışta bu fiyatlar pek mümkün görünmüyor. Ben 55 inçi 11-12, 65 inçi ise 16-17 bandında bekliyorum. Bakalım:)
    Sony Türkiye'nin daha önceki yönetimin de ki düşünce yeni çıkan ürünler de ilk başta bekleyen müşterilere pahalı şekilde iteliyelim derdinler di, lakin yeni yönetim öyle değil. Daha agresif giriyorlar piyasaya.

Yeni fiyatlandırma biraz da rakiplere göre belirlenecektir ama şöylede bir gerçek var şu anda nerdeyse 10.500'lere kadar 55AF8 satıyoruz, bu fiyat varken LED TV'ye 11-12 bandında giriş yaparlarsa cihaz kafadan patlak çıkar ve elde patlar çok kısa süre de fiyat benim dediğim seviyeye yine ulaşır.
    ama benim tahminim ilk etapta 9.999 yada 10.999 ERP (tavsiye edilen fiyat) belirlenir ve 9.000 10.000 arası bayiler de satılır.

Umarım siz yanılırsınız :))))

Bakalım yakında çıkar kokusu....

Umarım Agresif girerler de Korelileri patlatırlar.

Hocam yeni ürünler mağazalarda incelenmesi için teshir ürünleri varmı? Birde daha fiyat belli mi yoksa sadece görücüye mi çıktı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vladicius

Hocam yeni ürünler mağazalarda incelenmesi için teshir ürünleri varmı? Birde daha fiyat belli mi yoksa sadece görücüye mi çıktı?
    Henüz fiyatlar belli değil, Ürünler de gelmedi. Geldiğinde her ürün teşhirimiz de olacak. Fiyatlar da belli olduğunda burda paylaşırım.
    Siz nerede çalışıyorsunuz acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

nakit olursa 6600'e kadar veriyoruz.

Alıntıları Göster
    HOCAM Hangi mağazadasınız? Nerede tam olarak?

• quote:

Henüz fiyatlar belli değil, Ürünler de gelmedi. Geldiğinde her ürün teşhirimiz de olacak. Fiyatlar da belli olduğunda burda paylaşırım.

Alıntıları Göster
    65XF9005 fiyatları yurtdışında epey bir geriledi ama Türkiye fiyatı yerine sayıyor. Önümüzdeki dönemde indirim gelme durumu var mı? Bir de 65XG9505 ne kadara piyasaya girecek?
  • Barış26 kullanıcısına yanıt
    aynen bende bunu bekliyorum.su an satilan tv ler euro kur 7 - 8 lirayken geldi sanirim.bitip yeni parti gelirse duser.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.