Şimdi Ara

2019 SONY TV (ANA KONU) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.705
Cevap
40
Favori
151.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Royals11

Karıncalanma gibi rgb renkleri çıkıyor. 1 haftadır açık değildi tv. Daha öncede yapmıştı sonra düzeliyor.
    Geçmiş olsun hocam bizde de HX800 var 2011 senesinde almıştık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEKNOSA'da şu an 55XG9505 9672 TL...

İlgilenenlere duyurulur.

Not: Normal fiyat 10999 gibi görünüyor. sayfayı açınca sepette ekstra indirim diye 9672 TL'ye düşürüyorlar.
  • Nakit alımlarda güzel fiyatlar var, ilgilenenlere yardımcı olabilrim.

Bütün tv ler için....
  • Saint2 S kullanıcısına yanıt
    üzerine 1000 lira daha koyup q80r alınır hocam tam parlak ekran one connect geniş izleme açısı bir tık daha iyi renk performansı bölge sayısının fazla olması vs 1000 liraya daha iyi bi cihaz almış olunur
  • Arkadaşlar merhaba.
    Pc'de kullandığım oyuncu monitörümün karanlık sahnelerde color banding yaratmasından dolayı değiştirip 65" bir oled tv almak istiyorum.merak ettiğim konu oled tv lerde'de color banding sorunu varmıdır.
  • SerkanKaplan S kullanıcısına yanıt
    OLED TV 'ler de sabit bir görüntüde uzun süre kalınması durumunda '' burn in '' sorunu yaşarsınız.
    Input lagi düşük , siyahlar muhteşem ama burn in riski çok büyük.
    Örneğin PC de masa üstünde uzun süre kalması , futbol oyunlarında radar,skorbord gibi görsellerin uzun süre ekranda kalması vs vs
  • tw1s kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler.oledlerin burn in sorunundan haberim var.benim öğrenmek istediğim oled panellerde color banding sorunu varmı..

• sony 55xg9505
    lg 55sm9010
    hangisini tavsiye edersiniz neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkuberk

sony 55xg9505
    lg 55sm9010
    hangisini tavsiye edersiniz neden
    Motion, resim işleme daha iyi kontrast sebebi ile xg95, geniş açıda en az renk kontrast kaybı için için LG seçilebilir bu esaslara göre neler öncelikli ise ona göre seçiminizi yapabilirsiniz benim seçimim sony olurdu kesinlikle.

• utkuberk kullanıcısına yanıt
    Kullanım tarzınız nedir hocam ona göre yönlendirelim

• mühendis266 M kullanıcısına yanıt
    HakanBalta333 kullanıcısına yanıt
    SONY 55AG8 55" 139 => 14.000 TL

Hocam bunu almayı düşünüyoruz. 80 gb lik 4k filmler indirip izlemek önceliğimiz. Sizce nasıl güzel mi yada başka önereceğiniz bir tv var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lori2 -- 12 Eylül 2019; 17:23:36 >
  • lori2 kullanıcısına yanıt
    Hocam izleme mesafeniz nedir? 55ag8 12.500 civarina alabilirsiniz hocam ama 8 serisi 9 serisinin bir alti oluyor oledlerde. Bir de oledlerde yanma sorunu var. Bazi alanlar da renklerin asiri koyulugundan sikayetci oluyor zamanla. 55ag9 stokta bulunmasi biraz zor ama bulunursa 16.000 civarina bulunabiliyor ag8’in ust modeli. Ben xg9505 onerebilirim hocam eger izleme mesafenize 65 inc de oluyorsa 65 incini 11.000 gibi bir fiyata alabilirsiniz en ust led serisi sonynin bu yilki. İsterseniz magazaya yaninizda usb ile goruntu goturup karsilastirin hocam xg95 ve af8-9 serilerini. Ayarlarin duzgun ayarlandigindan emin olun acikta oldugu icin gelen giden ayarlari degistirebiliyor. Yukarda da yazdigim fiyatlara bakarsak oled fiyatlarinda kayda deger fiyat dususlerini gorebiliriz ilk ciktigi zamana gore. Bunun sebebi de insanlarin oled yerine led tercih etmesi. Cunku yanma problemi ve parlakligin dusuklugu hos degil. Bana gore hatali bir teknoloji bu acidan. Bence led modellere yonelin hocam ama yine de parlaklik sorun olmaz diyorsaniz siz bilirsiniz, ama ilerde televizyonda yanik olursa muhattap bulamazsiniz tv elinizde kalir.

• utkuberk kullanıcısına yanıt
    Sony i her zaman ilk sıraya yazın. Diğer markalardan kafanıza göre bir sıralama yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: lori2

SONY 55AG8 55" 139 => 14.000 TL

Hocam bunu almayı düşünüyoruz. 80 gb lik 4k filmler indirip izlemek önceliğimiz. Sizce nasıl güzel mi yada başka önereceğiniz bir tv var mı ?
    Çok iyi bir seçim bence 65 olanı bir iki bin farkla almanız çok daha mantıklı bir seçim olacaktır.
  • 65xg9505 i bu hafta 11500tl ye Vatan bilgisayardan aldım. Tv inanılmaz hızlı, şık, kaliteli ve renkli. Halo efect çok az var ama yok değil beni rahatsız etmiyor. Öneriyorum.

• crozwise C kullanıcısına yanıt
    Hocam karanlik sahnede parlak objenin etrafinda isik sizmasi oluyor ondan mi bahsediyorsunuz?

• Beyaz altyazının çevresinde çok az beyazlık oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.