Şimdi Ara

2019 SONY TV (ANA KONU) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
40
Favori
151.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony 65xg8096 ile samsung 65ru7400 arasında 600 tl fiyat farkı var, ben parlak ve canlı renkleri severim, tv de oyun oynamam, sadece normal uydu yayını ve netflix. Sizce hangisi? Bugün kısmetse alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası ben de bu hafta TV bakmaktayım, hem net den hem mağazadan yaptığım 3 günlük arama tarama sonrasında yine het yol SONY ye çıkıyor. XF ve XG serilerinden birini tercih edeceğim. 90 lı seriler yakın takibimde.
  • 49' 50' TV bakıyorum. Sony XG9005 mi, Samsung Q60R mi yoksa NU8000 mi daha iyidir? Temel kullanım amacım belgesel izleme ve usbden film dizi izlemek olacak.
  • N3v3N N kullanıcısına yanıt
    Bence Sony.

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    SAmsungda 7000 serilerinin görüntüsü çok da iyi olmuyor. Yurt dışında 6 serilerini ülkemizde 7 olarak satıyorlar.
  • arkadaşlar xf8505 hakkında bilgisi olan varmıdır alınır mı ?
  • husnu89 H kullanıcısına yanıt
    Güvenilir bir yerden bulup Apk yükle, ben öyle izliyorum. XE90 anakonusunda ilk mesajda mevcut anlatımı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Sony 65xg8096 ile samsung 65ru7400 arasında 600 tl fiyat farkı var, ben parlak ve canlı renkleri severim, tv de oyun oynamam, sadece normal uydu yayını ve netflix. Sizce hangisi? Bugün kısmetse alacağım.
    Parlak ve canlı renkleri seviyorsanız sony 65xf8096 da ips panel kullandığı için size daha uygun olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N3v3N

49' 50' TV bakıyorum. Sony XG9005 mi, Samsung Q60R mi yoksa NU8000 mi daha iyidir? Temel kullanım amacım belgesel izleme ve usbden film dizi izlemek olacak.
    49" de xg9005 Türkiye ye gelmiyor, bu sebepten yine 10 bit VA panelli 100 hz tarama hızı olan 49xg8396 içlerinde en iyisidir ama 55" koyacağın yere olabiliyorsa kesinlikle 55xf9005'i tercih edin. çünkü çok az fiyat farkı var.
  • 49 XG 8196 ile ilgili merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
  • 49xg8396 modelinde airplay desteği var mı yoksa hangi modellerinde var acaba

• arkadslar ps4 pro ıcın acıl tv modelı verrmeısnız androıd ve 3d olmıcak pıng degerı dusuk ve ozellıkle va panel olucak onlıne oynıcagım ıcın pıng degerı dusuk sadece smart olması kaydıyla xg mı xf mı
  • ali119 kullanıcısına yanıt
    HDMI 2.1 desteği var mı?

• serkanpro kullanıcısına yanıt
    İnput lag önemliyse Samsung ru7100 e bakmanı öneririm. Piyasadaki en düşük inputlag lardan biri.

• Selam beyler 65xg en son kaça düştü şu günlerde ?
  • Bulamadım destekleyip desteklemediğini.
  • Arkadaşlar merhaba. Gönlüm Sonyde fakat fiyatlar fazla. Bana rica etsem max. 4000 civarı bir 4k smart tv önerebilir misiniz? Kablonet ile izleyeceğim. Halihazırda mi box 3s 4k tv boxum var ve logitech bluetooth alıcısı ile ses sistemi de bağlayabilirim.
  • Arkadaşlar xf90 ı 6 ay önce ki sürümü ile kullanıyorum
    Son sürüm stabil oldu mu ? Çünkü aldığımda satıcı bile sakın update yapma yeni sürüm sorunlu diyordu
    Fakat gördüm ki yeni bir sürüm çıkmış
    Onu kurmamı tavsiye eder misiniz?

• Yurtdışından 55 xg9505 i toplamda 7200 tl civarına getirme olanağım var.Olumsuz tarafı uçakla İstanbul'a, oradan bulunduğum şehre gelecek. Yolda hasar alır mı sorusu var aklımda artı burada garantisi olmayacak.

55xf9005 6600 civarına satılıyor TR' de.Olumsuzluklarına rağmen yurtdışından getirtsem mi kararsız kaldım.Bu 2 seçenek arasında sizler ne önerirsiniz?

• www.vatanbilgisayar.com
    SONY 55XG8096 4K UHD Smart Televizyon Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/sony-55xg8096-55-139-cm-4k-uhd-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

An itibariyle 4590 TL. Sonrasında artarsa bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.