Şimdi Ara

2019 SONY TV (ANA KONU) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
40
Favori
151.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    55 XF9005 tavsiye edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: black knight

55 XF9005 tavsiye edermisiniz
    Kesinlikle ederim...
  • Merhabalar, XG8596 75'' hakkındaki düşünceleriniz nelerdir, almaya değer mi?
  • Sony kd-55xg7077 hakkında ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55XF9005’in oyun performansı nasıldır ? Yani bu konuda Samsung 55NU8000 kadar iyi midir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55xg8096 için kanal listesi olan var mıdır acaba?
  • 49 inç 4K tv almayı planlıyorum. Sony’nin 2019 model 2 ürünü uygun fiyatta. xg7096 ve xg8096 modelleri. Aralarındaki fark nedir? Samsung 49ru7100 modeline göre artıları nelerdir?

• 55 inçten sonra 65 inç düşüncem var
    acıkcası ps5 için ne kadar 120 hz densede oyunlarda en baba ekran kartıyla bile 4k 60 hz zorluyor onun için ps5 te 4k 60 üstünü verecegini düşünmüyorum
    SONY 65XG9505 65'' ile SAMSUNG QE 65Q60RA arasında kararsızım aralarında 3.000 tl gibi bi fark var ama yıl sonu kampanyalarla sony'nin fiyatı düşer diye umuyor ve bekliyorum acıkcası evdeki ses sistemi psta sony olunca marka bazında ortak kalması için kararım sony den yana yorum yapmak isteyen varsa dinlemek isterim
  • Gamer007_ kullanıcısına yanıt
    Ps5 için bence biraz daha bekleyip seneye çıkacak olan HDMI 2.1 destekli bir Sony almanızı öneririm. LG bu yıl bazı modellerinde HDMI 2.1 özelliğini getirdi. Sony de muhakkak seneye bazı modellerinde getirecektir.

• başkan aynen şuan askıya aldım bu işi önümüzdeki sene ikisini birden patlatcam kısmetse
  • Merhaba Televizyon almak istiyorum ama pek bir bilgim ve model takibim yok internette biraz araştırdım SONY KD-55XG8096 nasıl acaba artıları eksileri nelerdir ? Sizin tavsiye edebileceğiniz başka ürün var mı ? Teşekkür ederim iyi forumlar şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Onur~

Merhaba Televizyon almak istiyorum ama pek bir bilgim ve model takibim yok internette biraz araştırdım SONY KD-55XG8096 nasıl acaba artıları eksileri nelerdir ? Sizin tavsiye edebileceğiniz başka ürün var mı ? Teşekkür ederim iyi forumlar şimdiden
    Up
  • Merhabalar bu ay indirimlerden Sony tv almayı düşünüyoruz, tavsiyeleriniz benim için çok önemli, sizce hangi modeli almalıyız yada sizin önerileriniz nelerdir?

Sony KD-55XF7596 55"
    Sony KD-55XG7096 55"
    Sony KD-55XG8096 55"

Ayrıca bu modelde var Sony KD-55XF7096 55" ve KD-55XG7096 55 ile arasındaki fark nedir 300 & 500tl fiyat farkı var aralarında okadar kıyaslamalara rağmen pekte bir fark göremedim önerileriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giugiarro -- 9 Kasım 2019; 22:12:12 >
  • selam beyler aklımda ki televizyon xg9505 ama ben iki televizyonun arasında kaldım lg c9 oled ile xg9505 kimi oled bela diyo kimi can diyo kimi oled varken lcd alınır mı diyo kimi va panel film için bir numara oledde o performansı alamazsın diyo oled yanma yapıyor diyo kimi oled daha canlı diyo heeeelp
  • Giugiarro kullanıcısına yanıt
    8 serisinin altına inmemeye çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Msavaşusa

selam beyler aklımda ki televizyon xg9505 ama ben iki televizyonun arasında kaldım lg c9 oled ile xg9505 kimi oled bela diyo kimi can diyo kimi oled varken lcd alınır mı diyo kimi va panel film için bir numara oledde o performansı alamazsın diyo oled yanma yapıyor diyo kimi oled daha canlı diyo heeeelp
    LG C9 Oled + uzatılmış yetkili servis garantisi

tercihimi bu şekilde yapardım. geçen sene c8 ile xf9005 arasında kalmıştım. terchimi xf9005 den yana kullandım, içimde biraz burukluk oldu. Şimdi olsa kesinlikle C9 tercih ederim

• payda P kullanıcısına yanıt
    kalmasın bence herşey için ksımet demek gerek, ama dostum diyorlar ki servis sıkıntı çıkartıyormuş ekran yanığı konusunda oledler de binlerce şikayet var servisler kullanıcı hatası diyormuş birde performans yani görüntü kalitesi zamanla düşebiliyormuş tabi 2bin saat sonra felan bilmiyorum ama bi tvye 15k veriyorsam en az 7-10 yıl rahat kullanmak isterim, bu arada sen xf9005den memnun musun xg çıkmadan önce oda benm radarımdaydı şimdi xg9505 de kafam
  • Beyler 55xg8096 aldık. Buna marketten uygun bir tarayıcı bulamadım böylr standart her linki açacak bir tarayıcı lazım.

Android TV güya, markette Chrome falan yok. Nasıl yaparız bu mevzuyu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Msavaşusa

kalmasın bence herşey için ksımet demek gerek, ama dostum diyorlar ki servis sıkıntı çıkartıyormuş ekran yanığı konusunda oledler de binlerce şikayet var servisler kullanıcı hatası diyormuş birde performans yani görüntü kalitesi zamanla düşebiliyormuş tabi 2bin saat sonra felan bilmiyorum ama bi tvye 15k veriyorsam en az 7-10 yıl rahat kullanmak isterim, bu arada sen xf9005den memnun musun xg çıkmadan önce oda benm radarımdaydı şimdi xg9505 de kafam
    ben memnunum xf9005 den öncesinde LG C6 Oled kullanıyordum anakartı arızalanınca para iadesi yaptılar. Gözüm Oled tvlere alışmıştı belki ondandır.

• ali119 kullanıcısına yanıt
    Evet anlıyorum peki neden 8 serisinin altına inmemekte fayda vardır, eksi yönleri nelerdir acaba? kd-55xf7096 ve kd-55xg7096 modelleri n11 fırsatı ve kuponlarla cok uygun fiyata geliyor ne dersiniz düşünceleriniz benim için çok önemli?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.