Şimdi Ara

2019 TOYOTA COROLLA SEDAN (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.884
Cevap
122
Favori
768.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet sonradan kendim yüklemiştim. Facebook grubunda bi linkten indirmiştik, usb bellek ile direkt yükledi araca. Bi deneyeyim bakalım

• Arkadaşlar periyodik bakımı ilk 1000 bakımdan sonraki 1 yıl yada 10.000 km de mi olacak yoksa arabayı aldığımız tarihe mi göre olacak? Toyota iletişim merkezi aradı aldığınız tarihe göre öneriyoruz dedi.

• aldığınız tarihten 1 sene sonrası tabiki. veya 10 bin km.

• Ahcebre A kullanıcısına yanıt

Anladım hocam, 1000 km bakımında servisin verdiği kağıtta bir sonraki bakım 1 yıl sonra yada 10.000 km yazıyor, o zaman yanlış yazmış servis.

• hocam zaten 1000 bakımında herhangi bir şey yapılmıyor sadece kontrol. yağ değişimi 10 binde bir olduğu için satın alınma tarihi veya 10 bin km ye göre ilk bakıma gitmesi gerekir.

• Ahcebre A kullanıcısına yanıt

boşa aramıyolarmış :) teşekkürler,sağolun.

• arkadaşlar kur inişi ile beraber sizce bayilerde araç bulabilir miyiz?

• altitute1 A kullanıcısına yanıt

Kur düşme eğiliminde olursa ve stabil hale gelirse fiyatlar aşağıya gelecektir.

Bayi fiyatları düştükçe ikinci el fiyatları da düşecektir, bayide bulamasanız da ikinci el sıfırlarda daha mantıklı fiyatlar oluşabilir.

Fiyatların sürekli artması, araç kalmayacak, daha pahalıya alacağız endişesi, üzerine de al-satçılar yüzünden saçma bir talep oluşmuştu, bu durumlar ortadan kalkarsa bayilerde araç bulmak mümkün olabilir diye düşünüyorum.

Döviz kurlarının stabil veya aşağı yönlü olduğu duruma göre bu olasılıklar değerlendirilebilir.

Saygılar.

• şöyle diyeyim ben bayide araç buldum ancak bu fiyatların düşmesini beklerim o sebepten alıp almama konusunda kararsızım

• Toyota hep geç zam yapar ,o yüzden indirim geleceğini düşünmüyorum. Zaten rakiplerine göre şu anda bile daha ucuz. O yüzden ben almanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 24 Aralık 2021; 16:28:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 10.000 den sonraki bakım ne zaman?

• recak R kullanıcısına yanıt
    Her 10.000 km yada yılda 1 defa hangisi önce gelirse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt

benzinli araçlarda 15.000 km de bir değil mi?

• recak R kullanıcısına yanıt

toyota da 10. renoda sanırım 15 bin

• Corolla hybrit aracım normal modda 6 litre sehiriçi yakıt tuketiyor. (ankara) Bu tüketim değeri normal mi. Aracda kıs lastiği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deleteextra -- 29 Aralık 2021; 12:16:18 >
  • deleteextra D kullanıcısına yanıt

Merhaba, İstanbul da her gün yoğun köprü trafiğinde (günde total 80km, 3 saatim trafikte geçiyor) kullanıyorum. Ortalama hızım 25-28km arasında çıkıyor. Genelde ortalamam 4,5-5lt/100km. Geçen hafta havalar çok soğukken(kış lastiği var) 5,2lt/100km lere çıktım. 6 sanki yüksek gibi. Kot değişken, inişli çıkışlı bir bölge ise olabilir. Örneğin Bodrum gibi sürekli inişli çıkışlı yerlerde ortalama tüketim çok artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastx7 -- 29 Aralık 2021; 12:45:59 >
    Hibrit için 6 litre fazla 4 - 4.5 arası olması lazım hadi kış mevsimi 5 olsun. Benim benzinli aracım şuan 8.1 yakıyor zaten

batarya doluluğu ne durumda dikkat ettiniz mi?

• Merhabalar, 2021 Model Toyota Corolla aracın yerden yüksekliği kaç cm acaba ? dışarıdan bakınca sanki yere çok yakın gibi gözüküyor. Şu an 2014 Model Skoda Octavia araç sahibiyim, aracım 48.800 Km'de 1.6 dizel düz viteslidir, esasen aracımdan memnun olmama rağmen debriyaj mevzusu artık beni yorduğundan dolayı aracımı satmayı düşünmekteyim, 2014 Model Octavia'dan sonra 2021 Model Corolla satın alırsam çok pişman olur muyum ? Bir diğer sorum ise henüz Corolla aracı içerisine oturup inceleme fırsatım olmadı, aracın sürücü koltuğu ve çevresi dışarıdan biraz dar gibi gözüküyor, 110 kg ağırlığında birisi çok rahatsız olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperV -- 30 Aralık 2021; 11:55:23 >
  • HyperV H kullanıcısına yanıt
    Benzinli olanı yere yakın ama hibrit olanı bayağı yüksek yol tutuş olarak ben çok beğendim benzinliyi. Hibrit kullanmadım yorum yapamayacağım.

2019 TOYOTA COROLLA SEDAN

• 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.