Şimdi Ara

2019 TOYOTA COROLLA SEDAN (323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.884
Cevap
122
Favori
768.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bilgilendirme amacli yaziyorum, ben servisleri arayarak sorarak biraz ugrastim siz ugrasmayin. Araca ikinci el 16 inc avensis sensorlu celik jant taktim, orjinali 17 idi. Taktirmadan once servisi aradim sensorleri nasil tanitacagiz filan diye. Once bi tanimlayacagiz dediler 8 e kadar tanimlaniyor dediler, aradan zaman gecti taktirmaya gitcem tekrar aradim aracinizla sensor modeli ayni yil olmasi lazim deddiler bende kizdim lastikciye gidip taktirdim jant ve lastigi isik yanarsa yansin dedi. Takildiktan sonra sensor uyarisi vermedi, nasil oldu anlamadim ama isik yanmadi. Bosa gidip servisle tanitcam diye ugrasmayin bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HyperV H kullanıcısına yanıt
    2014 model araçtan corollaya geçince çok daha konforlu ve yeni bir araç olur. En basitinden ekran i bile fark yaratıyor. Ama üzüleceğiniz yerler olacak. Özellikle dizel araçtan sonra yakıt üzer. Vergi de üzer. Perofmans da biraz üzer ama çok değil. İlla otomatik şart ise mecbur geçilecek. Adac alçak görünüyor ama henüz bir sıkıntı yaşamadım. Tabi dağ yollarına girmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni fiyatlar.

2019 TOYOTA COROLLA SEDAN
    2019 TOYOTA COROLLA SEDAN

• biuu kullanıcısına yanıt
    Yine piyasaya göre bakıldığında insaflı davranmış Toyota

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biuu kullanıcısına yanıt

Geçen sene ben hibrit alırken benzinli ile arasında 20 bin gibi bir fark vardı, fark bayağı açılmış.

• harbidenmi H kullanıcısına yanıt

Sormayın hep üzülüyorum ona. Keşke az daha kredi çekseymişim diye. Gerçi hibrilerin mtv si fena.

• İşte şimdi Corolla bu piyasadaki gerçek fiyatını buldu uzun süredir takip ediyordum en ucuz c sınıf otomatik araç corollaydi ama muadili focus ve megana gire çok çok ucuzdu hatta ucuz diye bazı araçtan anlamayan eski kafalar niye ucuz kalitesiz falan geveliyorlardi şimdi hala focusa göre megana gore ucuz şimdi ucuz diye almaya lar fazla para bayilsinlar bakalım bizim milletin çok para vermek hoşuna gidiyor malesef ...

• Haklısınız bir ara egea ile kıyaslayıp daha iyi diyenler bile çıktı piyasaya.
    Hem megane hem Toyota sahibiyim megane motor olarak çok iyi olmasına rağmen konfor ve kalite olarak Toyota’nın çok gerisinde maalesef.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • üçboyutsuz kullanıcısına yanıt
    Güvenlik testinden 3 yıldız alan peynir tenekesi egea ile bu arabayı kıyaslamak için beyin yoksunu olmak lazım.

• mcroses kullanıcısına yanıt

Benim de aynı sorunum var ve çözemiyorum. Siz bir çözüm bulabildiniz mi?

• Fiyatlar uçmuş bir türlü fırsat bulup alamadım

www.photononline.net
    Photon Milestone HIR2 9012 12000 Lumens Commander Edition Led Xenon +4 Plus - Photon Online
    https://www.photononline.net/urun/photon-milestone-hir2-90012

• kasım indirimlerinde 490 tl ye almıştım :/

• Ahcebre A kullanıcısına yanıt
    Bu ürünü kullanan var mı acaba çok övgü almış

m.trendyol.com
    Inwells X-treme Plus Csp Led Xenon (zenon) 9012 Hır2 15000 Lümen Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://m.trendyol.com/inwells/x-treme-plus-csp-led-xenon-zenon-9012-hir2-15000-lumen-p-97720496

• canlee89 kullanıcısına yanıt

ben photon kullanıyorum diğerleri hakkında bilgim yok malesef

• Alın aldırın link paylaşmıyorum

n11.com’dan Yeni Corolla (2019-2020-2021-2022) Kapı Kilitleme Modulü

• NİKEN LED XENON FAR AMPUL HB4 seçtim! Deneyin derim ,çok parada vermemiş olursunuz.

• Yeni Toyota Corolla Kromlu Cam Rüzgarlığı 2019 Sonrası 4,Lü Niken Marka tercih edebilirsiniz.

• Ahcebre A kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ürünü mü kullanıyorsunuz nasıl aydınlatması ?

www.maveraotomotiv.com
    Photon Milestone HIR2 9012 Commander Edition
    https://www.maveraotomotiv.com/urun/photon-milestone-hir2-9012-commander-edition

• serdarin S kullanıcısına yanıt

Ürün güzelmiş, sadece takmak yeterli sanırım. Modül girişi nerede? Vites önünde mi oluyor?

• Persembe gunu 0 hybrid flame x pack aldim.On tampon lipi, marspiyel,spoiler ve disklere kaliper yaptirmak istiyorum.Onerebileceginiz yerler var mi Kocaeli-Sakarya bölgesinde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erman_oktay -- 9 Ocak 2022; 11:44:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.