< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2019 TOYOTA COROLLA SEDAN (325. sayfa)
-
-
Bu arada şunu da eklemek isterim primacy 4 ile yol sesi azalmasa da bozuk yollarda, küçük çukurlarda konfor net arttı. Primacy 4 yumuşak hamurlu bir model. Enasave sert bir lastikti.
-
Daha önce pilot sport 4 kullandım araçlarımda. Ama bu araç için gerek yok performans aracı değil sonuçta. PS4 bile yumuşaktı. Primacy 4 de aynı şekildedir diye düşünüyorum. Dunlop desibel olarak daha yüksek belki bir miktar azalma olur primacy4 e geçince
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dream paket ile aranıza katıldım, bayide beyaz led farlar, kablosuz şarj, cam filmi gibi şeyler eklendi. Bağaj havuzu vs. verdiler.
Bunun dışında önerdiğiniz iç dış aksesuar varmıdır.
-
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız bir kullanım dilerim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.
İyi günlerde kullanın. Kaça anlaştınız merak ettim.
Aksesuar olarak önceki mesajlarda paylaşıldığı üzere otomatik kapı kilitleme modülü ile kapı kolçak vb içini kaplayan konfor setleri var. Eğer karter koruma taktırmadıysanız onu tavsiye ederim. Malum biraz yere yakın araç, gerektiğinde hayat kurtarır.
Kablosuz şarj olayını çok merak ettim. Kablosuz şarj ve kablosuz apple car playim olsun çok isterdim. Kaça geldi bu modül?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 10 Şubat 2022; 12:15:35 >
bayide takılan beyaz led farı çıkarın. yukarıda tavsiye edilen bir model takın. zira o farlar ile özellikle yağışta görüş çok zor
-
Photon taktım çok memnunum farlar inanılmaz güçlü aydınlatıyor.
Tesekkurler, 2021 model aldim, sifir olarak, 400 u buldu ivir zivirla. Sanirim karter korumada yaptilar. Aslinda onemli, cunku ben garaja girerken surtuyor, cok yavas girmem lazim. Ozaman anladim, aracin yere yakin oldugunu, diger aracimda corolla onla paldir kuldur giriyorum banamisin demiyor. Otomatik kitleme modulu, arac giderken kapilarin kitlenmesiyse, sanirim o var. Kablosuz sarjda klimanin altinda bir yere monte edilmis, cok bir espirisi yok. Kablosuz car play apple kullanmiyorum, android ise yok sanirim. Ben kablo ile bagladim, ucu isikli 0.5 metre buseus kablo aldim. Andorid auto ile uyumlu, ses kalitesi baya iyi oluyor kablo ile.
Kesinlikle haklısınız. Valla serviste taktırdığıma çok pişmanım. Tek yağış değil, ne akşamüstü, ne gece hiç güven vermiyor.
Ara sokaktan çıkanlarda falan selektör yapıyorsun hiç belli olmuyor. Çok tehlikeli çok.
Yeni set almaya gücüm yok, eski halojenleri de takasım yok, saatli bomba ile kullanıyoruz işte.
Şu lansman fiyatlarına bakalım da ne kadar fakirleşmişiz hatırlayalım
Ben photon taktım resmen arabanın farları lüks araçlardaki matrix farlar gibi aydınlatıyor. Bu kadar fark olacağını tahmin etmiyordum.
Peki bu reels’teki olay ne? Sarı olan park mı? Ve şimşek gibi çakan uzun kısa ampul mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 20 Şubat 2022; 18:31:59 >
Sarı olan sinyaller sürekli yakmış Amerikan park modülü gibi düşün.
Sellektor yaptığıda normal uzun kısa led
Merhabalar 2020 model 17 bin km'de bir flame x-pack alarak aranıza katıldım. Araçla ilgili daha önce Auris kullandığım için biraz bilgiye sahip olsam da sizlerin tavsiyelerine de açığım. Saygılarımla.
-
Hayırlı olsun. Bende aynı paketi kullanıyorum aracımda ekstra olarak photon led, ön yan camlarda 1 numara film var. Ve ekstra 2 yıl garanti uzatma yaptım. Bakımlarda ekstra ücretini verip 0-20 yağ koyduruyorum.
kolay gelsin 2020 dream mds kullanıyorum. yol sesinden şikayetçiyim. bazı yetkili bayilerin yalıtım yaptıgını ogrendım. konya otojen yapmadıgını soyledı. mersındeki yetkılı servıs yaptıgını soyledı. afyon yaptıgını soyledi. 5 bin fıyat istedi. dunlop lastıklerı degıstırmek mı yalıtım yaptırmak mı arada kaldım.
silver paket adı altında yapılıyormus yaptıran memnun olan varmı.
-
Merhaba. Ses yapmayan tavsiye edeceğiniz 70x35 silecek varmı ?
Lastik ile ciddi anlamda ses düşmez. Yalıtım yaptırın sonra lastik değişim zamanı desibeli düşük bir markaya geçersiniz ben primacy 4 e geçmeyi düşünüyorum bundan sonraki lastik değişiminde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 3 Mart 2022; 13:49:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X