< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2019 TOYOTA COROLLA SEDAN (327. sayfa)
-
-
Cevaplar için teşekkür ederim.
Anahtarın pilini değiştirdikten sonra bir sürede yedek olanı kullanırım. Böylece yedeğin pili de bayatlamaz. Dönüşümlü devam ederim.
-
a101 de 3lü paket pil 30 lira.
-
13 bin kmde 21 model corolla aldım. 15 bin kmyi geçti. Bu aracın bakımları yapıldı mı nasıl öğrenebilirim ? Bir de ilk bakım 10 bin kmde mi 15 bin km de mi yapılıyor ? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
10 binde yapılıyor. En yakın toyota servisi arayın. Yapıldıysa sistemden görürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankaradakilere ulaşamadım. Yönlendiriyorlar sonra kapanıyor. Başka ildekileri arayacağım yarım. Sağol cevabın için.
-
Aranıza yeni katıldım öncelikle herkese hayırlı yolculuklar, iyi ramazanlar. 30 Binde dream paket otomatik aracımda gördüğüm genel sorunlar sol kapıdan gelen tıkırtı sesi, cam sıyırıcılardaki renk değişikliği ve en son başıma gelen benzin göstergesindeki yükselip alçalma sorunu. Hepsi için yakın zamanda servise gideceğim bu sorunları yaşayan tecrübelerini aktarabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim.
-
iyi günler 2020 dream mds kullanıyorum bende. LPG li kullanıyorsanız benzin ibresi lpg de olsanız bile hala benzinde kullandıgınızı dusunup ibreyi düşürüyor. tekerden alıyormus verıyı. depodan alsana mubarek şamandıra yukseklıgıne gore.
Savas CaglaayoutubeToyota corolla lpg sonrası benzin gösterge sorununun çözümü!!https://www.youtube.com/watch?v=ijo_LjDvVOAboyle bır cozumu var.
-
sol onden camdan mı yoksa on konsoldan mı geldıgını anlamadıgım trim sesi basladı 17 bin km de stabilize yolda aşırı rahatsız ediyor.
yol sesi de maşallah evlere şenlik. 2016 model leondan corollaya geçtim. yol sesi en büyük şikayetim. bulundugum şehirde yalıtımcı bulamadım konyada servis yapmıyor. mersinde ve afyonda servis yapıyormus ne kadar etkili olur bilemedim. en son otomobil günlüklerim youtube kanalında kayseride yaptılar yalıtım işini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musait42 -- 18 Nisan 2022; 9:59:35 > -
öncelikle teşekkürler, benim sorunum gösterge yakın zamanda hem alçalıp hem düşüyordu. Serviste sıfırladılar ancak gaz dolumu yapıldığında sizinde belirttiğiniz gibi tekrarlayacağını söylediler. Sorunun çözümü için bir kit yada modül tarzı bir şey takılıyor mu bilmiyorum ? Sizden gelen ses benzeri serviste bir arkadaşta bahsetmişti onun sorunu solda cam önünde yer alan hoparlörden geldiğindendi. Serviste çözdüler.
-
Tekerden alıyor olması mantıksız geldi, şamandıra yada depoda benzin seviyesini ölçen birşey yoksa, benim depoya ne kadar yakıt koyduğumu nerden bilecek. Sonuçta herkes fulleyip gitmiyor. Ayrıca teker verileri yanıltır gibime geliyor, çünkü havanın soğuk sıcak, yokuş yukarı yada aşağı olması gibi bir çok etken yakıtı etkiler.
-
2019 Corolla sahibiyim LPG'li araç benzinde sanip benzin ibresini düşürüyor evet ama şöyle de bir durum var benzin yarım deponun üzerindeyse arada bir benzin ibresi olması gereken yere kendiliğinden geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ses yalıtımı için en iyi yer İstanbul'daki Subigarage. Ben de oraya götüreceğim.
-
Arkadaşlar,
Yakın zamanda Corolla almayı düşünüyorum.Ancak alçak olduğu ve dolu iken sık sık yere vurduğu yorumları var.Kullanan arkadaşlar bu konuda yorum yaparsa sevinirim.Gerçekten çok sorun yaratan bir durum mu?Teşekkürler
-
Çok benzer bir trim sesi benim araçta da mevcuttu, sorunu bakımda servise ilettim, ön tweeter hoparlörlere yalıtım yaptıklarını söylediler, sorun çözüldü ama nasıl bir işlem yaptıklarını bilmiyorum @musait42
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiçbir şekilde altını vurmadım şuana kadar kasislerden bazen sert geçtiğim oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu uygulamayı kendim yaptım sağ ön hoparlörden plastik ayakları yüzünden trim sesi yapıyordu şuan hiç ses yok.
https://www.youtube.com/watch?v=EiMzYAlKhiM&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapalı otoparklara girerken giriş rampası biraz dikse ön tamponun altı sürtebiliyor bazen hızlı girerseniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X