Şimdi Ara

2019 TOYOTA COROLLA SEDAN (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
6.884
Cevap
122
Favori
768.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ikinizde çok dogru söylüyorsunuz çok haklısınız. Corolla memur işi masrafsız aile arabası. Şunu söylemek istedim. Geçen yıl 250ye efe plazadan flame x pack alırken şunlar arasında çok git gel yaptim.

231e yeni kasa leon fr, kamip premium 245e, dizel megane touch paket 235e, civic eco elegance 242ye hepsinden son anda vazgeçtim. Şuan hepsinin benim arabadan çok yüksek piyasası var. Satıp baska bir model almak istesem fark iyice açıldı. Yani yılların markası olan bir araba şunlardan asla ucuz olmamalıydı. Alacaklar icin tabiki iyi bir firsat ama benim gibiler icin büyük bir dezavantaj. Bencillik degil bence keşke hepsi ucuz olsa herkes en iyisine binsin ama şuan polo fiyatında olması sinir bozucu. Ve bana herkesin alsatçı demesi, 2 3kat kazanma hırsında demesi çok üzücü oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bir şirket politikası olamaz mı peki? Eski Corolla'nı sat yenisini al, Toyota'dan devam et. Her firmanın politikası farklıdır. Para kazanma hırsı ayrıca herkesin ruhunda vardır, yoksa bir gariplik vardır. Eğer al-sat ile bu mümkün oluyor ise insanlar bu boşluğu doldurur. Sen yapmazsan başkası yapar, al-sat sebep değil ekonominin sonucudur.

Bugün ederi normalde 500 bin TL olan daire 1 milyon oldu, sen 500 bine satsan ne olacak senden alan yine 1 milyona satacak üstüne enayiden ucuza aldım diyecek. Tek başına dünya sistemi ile mücadele edemezsin, elbette böyle diye sen de vahşi kapitalizmin değirmenine su taşımazsın, biraz daha ucuza, biraz daha mantıklı ve insaflı satış yapabilirsin ama günün sonunda yine piyasada 1 milyona işlem gören bir daire 500 bine satılmaz, ederinin bu olmadığını düşünsen bile.

@road warrior

• tenekekutu kullanıcısına yanıt

Hocam haklısınız ama benim anlatmak istediğim daha farklıydı da neyse yapacak birsey yok artık. Turkiye gibi enflasyonun her yıl uçtuğu gelir seviyesinin düştüğü bir ülkede doğru mantıklı tercihler gerek. Corolla güzel hoş araba ama fiyat politikası bana hitap etmiyor. Ben cebimden çıkan paraya bakarım hocam. Memur maaşıyla zaten geçim zor ayrıca seneye arabayı değiştireceğim zaman daha fazla para koyacak durumum yok. Avrupa devletleri gibi olsaydık tabi bende keyfime bakardım. Adam almış polo leon civic vs sırtını yaslamış arkaya arabası her ay üzerine koyuyor bizim araba sanki kötü bir araba gibi 5 aydır yerinde sayıyor. Satayım diyorum full araba serit takip adaptif hiza kadar dolu arabaya 2013 golf parası veriyor. Olmaz hocam böyle birşey. Neyse uzuyor yine kusura bakmayın. Sağlık olsun diyorum yapacak çokta birsey yok

• Aldığınız markayı araştırmamışsınız demek ki bunun içinde markayı suçlayamazsınız çünkü hep böyle idi. Basit bir örnek vereyim 2018 yılı sonunda 90 bin TL civarında boş paket Corolla, 120 bin TL civarında da otomatik vites dolu pakete yakın Corolla yılın son 2 ayına girerken fiyatlandırması idi üstüne çok ciddi bir de kredi kampanyası vardı.

Araç kasa değiştirecek ve bu fiyatları bırakın bunların üstüne en az 20 bin TL koysanız yine satardınız ama koymadılar. Sonuç 4 ayda satılacak araç sadece 1 hafta içinde satıldı, Şubat ayına kadar bayilerde araç bile yoktu. Kısacası Toyota hep bu şekilde idi, siz araştırmadan araç alınca fiyat olarak fazla bir beklentiye girmişsiniz.

@road warrior

• Arkadaşlar corolla 1.6 otomatik dream paket var 2020 model Bluetooth ile bağlanmada sorun yaşıyorum sıcak yada soğuk hava fark etmiyor bazen ilk çalıştırmada kesinlikle bulamıyor aracın Bluetooth unu eski sürüm yeni sürüm tüm telefonlarda denedim acaba sorunu nedir?

• Mayıs fiyatları açıklandı.

2019 TOYOTA COROLLA SEDAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 1 Mayıs 2022; 11:0:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dadas2558 kullanıcısına yanıt
    Servise gittiğinizde bir baktırın belki yazılım güncellemesi yaparak sorunu çözebilirler.

• dadas2558 kullanıcısına yanıt

benim de 2020 1,6 dream hiç problem yaşamadım. hemen bağlanıyor. ben arattırmıyorum bile telefonda.

• crocodile_42 C kullanıcısına yanıt

anlamadım hocam sabahları imkanı yok bağlanmıyor.Hava ısındı mı tak diye bağlanıyor ama soğuk havada yok arkadaş ne etsem olmadı. 20bin bakıma gideceğim o zaman bakalım neler olacak...

• Yakın zamanda servise giden var mı? 20bin geldi geliyor?

• road warrior kullanıcısına yanıt
    Aracı 430 a sattınız mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 15 Mayıs 2022; 14:24:7 >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt

Hayır hocam duruyor. Yerine birsey alamıyorum ki. En az 200bin eklemek lazım ki c segmenti golf octavia leon focus alabileyim. Vazgeçtim bende. Corolla ile devam

İyiki satmamışsın benim arabaya dün 530 verdiler vermedim. Bende bütçe ayarlayana kadar Corolla ile devam sonra formentor a geçmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 15 Mayıs 2022; 17:30:24 >

Son zamanlarda corolla birazda olsun ikinci elde toparlamış görünüyor. Şimdilik binerim ama uzun süreli corolla ile devam etmeyecem kredim az kaldı bitince vw grubuna geçerim. 1.5 golf style hoşuma gidiyor. 3 aya 1milyonu geçmeseydi

Bendede 2020 flame x pack var 17binde o fiyatlara gider mi acaba.

Formentor çok güzel ama fiyatta heralde şuan 1milyon vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road warrior -- 15 Mayıs 2022; 17:46:22 >
    Benim araç 2020 Kasım çıkışlı 8500 km de Flame x pack
    Formentor 915.000 TL ama opsiyonlu geliyor araçlar 945 fiyat aldım. Sahibindende 1 milyona satıyorlar şuan

Aslında bir an önce almak lazım her geçen gün almak dahada zorlaşıyor. Ama çok güzel araba. Insallah nasip olur hocam.

• biuu kullanıcısına yanıt

Bir kaç gün içinde detayları ve görselleri atacağım

• Merhabalar öncekikle
    1.5 kullanıcıları bakım yaptırdıysanız hangi yağ kullanıyorsunuz acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet arkadaşlar 20.000 bakımımızı tamamladık. Öncelikle arkadaşlar garanti kapsamında aracın devam etmesi önemli olan yağ bakımının yağ filtresinin serviste yaptırılması yeterliymiş. Servisten ayrılan arkadaşımın verdiği bilgiye istinaden.

Aracı servise götürünce arkadaşlar enjektör temizleyici yakıt katkısı cart curt ekletmeye çalışırlarsa istemiyorum deyiniz. Sizin onayınız olmadan bir civata dahi ekleyemezler.

Dışarıda polen ve hava filtrelerini değiştirdim işçilik dahil 250₺ tuttu.

Aşağıda eklediğim fotoğraflardan fiyat artışlarını görebilirsiniz.

Bu arada Bluetooth ile ilgili yaşadığım sorunu yazılım güncellemesi yaptıklarını sorun kalmadığını söylediler. Aksi halde getirin yenisiyle yardımcı olalım dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadas2558 -- 17 Mayıs 2022; 10:40:38 >

• 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.