Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.710
Cevap
91
Favori
449.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Polestar191

Esamesi okumayacak zaten Peugeot ne zaman dört dörtlük araba yapmış ki d segmentinde konforlu olsa tasarımı güzel olsa performans iyi olsa sorunlu oluyor görece sorun olsa bir noktası noksan kalıyor Burada şimdi gelip Peugeot fanboyları beni eleştirecek ler fakat açıp baksınlar listeleri var en çok sorun çıkartan arabalar listesinde peugeot-citroen grubu en başları oynadı Öyle olunca marka algısı yerlerde insanlar hiçbir zaman Peugeot ya citroene Mercedes BMW den fazla para vermeyecekler bu Avrupa'daki müşteri potansiyeli için de geçerli

Alıntıları Göster
    O listeyi bir paylaşır mısın?

En çok sorun çıkartan araçlar listesini ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzinli 1.5 TSI DSG Passat Trendline 170 iken

Allure DİZEL eat8 508 helal fiyatı ne olmalı?

Trendline allure farkına en fazla 45 bin bindirelim
    215000 oldu

Dizel farkına hadi 20 bin koy (dizelin +20 bin edeceği yıllar çok geride kaldı da hadi koyalım, amorti edemezsiniz yani)

235 bine caiz fiyat!!

Hadi +10 binde gaza gelme parası bayıl

245 sonnnnnn

Fransa fiyatı beni bağlamaz kardeş
    Passata göre fiyat biçecekler!

Bu ülkede vw boruyu öttürür.. diğerleri boruda delik anca

Passatı şekil şemal 2 ye katlar evet
    Ama Fransa fiyatlarına göre fiyatı 2 ye katlamaya kalkan cortlar!!

• quote:

Esamesi okumayacak zaten Peugeot ne zaman dört dörtlük araba yapmış ki d segmentinde konforlu olsa tasarımı güzel olsa performans iyi olsa sorunlu oluyor görece sorun olsa bir noktası noksan kalıyor Burada şimdi gelip Peugeot fanboyları beni eleştirecek ler fakat açıp baksınlar listeleri var en çok sorun çıkartan arabalar listesinde peugeot-citroen grubu en başları oynadı Öyle olunca marka algısı yerlerde insanlar hiçbir zaman Peugeot ya citroene Mercedes BMW den fazla para vermeyecekler bu Avrupa'daki müşteri potansiyeli için de geçerli

Alıntıları Göster
    Herkesin kendi fikri. Tabikisi.

Uzun süre Peugeot 3008 kullanmış, şimdide yeni 3008 i hesaplarima göre 30 bin km kadar kullandim.

Yani bu milletin yaptığinin hep tersini yaptım nedense daha mutlu oldum.
    Size de tavsiyemdir.

Yeni 3008 de zırt pırt addblue diyor sanirsam tek lanetli tarafi.

• quote:

Orijinalden alıntı: joliva

Benzinli 1.5 TSI DSG Passat Trendline 170 iken

Allure DİZEL eat8 508 helal fiyatı ne olmalı?

Trendline allure farkına en fazla 45 bin bindirelim
    215000 oldu

Dizel farkına hadi 20 bin koy (dizelin +20 bin edeceği yıllar çok geride kaldı da hadi koyalım, amorti edemezsiniz yani)

235 bine caiz fiyat!!

Hadi +10 binde gaza gelme parası bayıl

245 sonnnnnn

Fransa fiyatı beni bağlamaz kardeş
    Passata göre fiyat biçecekler!

Bu ülkede vw boruyu öttürür.. diğerleri boruda delik anca

Passatı şekil şemal 2 ye katlar evet
    Ama Fransa fiyatlarına göre fiyatı 2 ye katlamaya kalkan cortlar!!
    508, passati patatese çevirip kumpir yapar.
    Bu arabanın Passattan ucuz olmasını istemem.
    Passat bunun yanında ne ki?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 23 Eylül 2019; 20:24:51 >

• Yeni 508, Passattan çok Arteon ve a5 segmentine göz dikmiş gibi duruyor .
  • Eş dostta 150.000 km ve üzeri 308, 207, Picasso, 5008 gibi dizel araçlar var.
    Bi tane sorunlu görmedim, hatta 207'yi aldırdığım arkadaş bu arabada baya rahat ettim hiç sorun çıkmadı der. Lancer'dan baya çekmişti.
    Picasso olan 160 binde baskı balata volan disk triger balata vs derken 7000 kağıt harcadı, helal olsun bi 160 bin daha binerim diyor.
    5008 100 binde sıfır sorunla satıldı falan...

Yine çevremde gerçek bir sorun görene kadar da inanmayı düşünmüyorum bu sorun olayına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Eş dostta 150.000 km ve üzeri 308, 207, Picasso, 5008 gibi dizel araçlar var.
    Bi tane sorunlu görmedim, hatta 207'yi aldırdığım arkadaş bu arabada baya rahat ettim hiç sorun çıkmadı der. Lancer'dan baya çekmişti.
    Picasso olan 160 binde baskı balata volan disk triger balata vs derken 7000 kağıt harcadı, helal olsun bi 160 bin daha binerim diyor.
    5008 100 binde sıfır sorunla satıldı falan...

Yine çevremde gerçek bir sorun görene kadar da inanmayı düşünmüyorum bu sorun olayına.
    Hem bilgisiz hem de cahilliğinin farkında olmayanlara bakarak kendini yorma kardeşim.

Onlar için tek araba var o da Passat. Dilerim Toroslarda sabaha karşı 3 de "servise gidin" uyarısı ile kendilerine gelirler.

2015 model 185 bin Km olan 308 ile tek sorun yaşamadan dolaşıyorum. Ayda ortalama 5 bin Km yol yaparım. Tık demedi çok şükür.

Leon ile 2 kere DSG arızası nedeniyle yolda kalmış ve bir daha mı tövbe demiş biri olarak bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanları kaale almıyorum.

Merak edenler varsa yapılan bir araştırmanın sonuçları şu iki video da izlenebilir.

En çok sorun çıkartan markalar:
    Otomobilin Mesut Abisiyoutube
    "En Çok Sorun Çıkaran" 10 Otomobil Markası
    https://www.youtube.com/watch?v=nOxn-Sytz7I

En az sorun çıkartan markalar
    Otomobilin Mesut Abisiyoutube
    "En Az Sorun Çıkaran" 10 Otomobil Markası
    https://www.youtube.com/watch?v=elg9Jw6JFoE

Araştırmayı yapan Amerikan şirketi JD Power. Mesut Abi isimli youtube fenomeni sıralamaları oradan almış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IronHasan -- 23 Eylül 2019; 20:58:10 >

• quote:

Alıntıları Göster
    4 yıldır 308 kullanıyorum araba 130.000km'de, abim 8 yıldır C4 kullanıyor ikimiz de rutin bakımlar dışında araçları 1 kere olsun sanayi-servise götürmedik.

• Hadi bende yazayım
    206 60 bin km sıfır sorun
    Kardeşimin 206 + 140 bin km sadece 110 binde kronik torsiyon problemi (350 tl)
    308 2008 3008 30 bin altı olduğu için yazmıyorum ama sıfır sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Hadi bende yazayım
    206 60 bin km sıfır sorun
    Kardeşimin 206 + 140 bin km sadece 110 binde kronik torsiyon problemi (350 tl)
    308 2008 3008 30 bin altı olduğu için yazmıyorum ama sıfır sorun.
    Hocam benim 208 arıza manyağı oldu. Smeg öldü yine. Tasarım ve mekanik dahil 10 adet civarı kronik sorunu var. Yanına yaklaşmayacağım asla bir daha bu markanın. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz demeyerek almıştım. İyice tecrübe ettim. Bir işsiz gibi herşeyini inceledim. Mühendislik cidden leş. Peugeot aldığım için çok pişmanım.
    Eksi Up
    20190923_182659 - eksi up
    https://eksiup.com/p/ym167039jk7s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Eylül 2019; 23:59:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

4 yıldır 308 kullanıyorum araba 130.000km'de, abim 8 yıldır C4 kullanıyor ikimiz de rutin bakımlar dışında araçları 1 kere olsun sanayi-servise götürmedik.

Alıntıları Göster
    Sözüm meclisten dışarı Evet aynı motoru kullanan herkesin dpf Turbo volan baskı balata egr enjektör problemi varken bir bizim forumdaki PSA fanboylarının araçlarında problem olmuyor buda şaşırtıcı bir istatistik

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Hocam benim 208 arıza manyağı oldu. Smeg öldü yine. Tasarım ve mekanik dahil 10 adet civarı kronik sorunu var. Yanına yaklaşmayacağım asla bir daha bu markanın. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz demeyerek almıştım. İyice tecrübe ettim. Bir işsiz gibi herşeyini inceledim. Mühendislik cidden leş. Peugeot aldığım için çok pişmanım.
    https://eksiup.com/p/ym167039jk7s

Alıntıları Göster
    Onur senin araç problemli.Başlangıçtan itibaren sorunları okuyorum biliyorum.Üretimden kaynaklı sorun diye düşünüyorum.Benim 208 kaza yapmama rağmen sonrasında stabildi.Kasım Aralık gibi uygun fiyat denk gelirse tekrar düşünüyorum.
    Marka fanatikliği yapmıyorum.Mesela Golf te aldım ve 308 e kesinlikle tercih ederim

• Su bir gercekki Türkiye’de D sınıfının kralı Passat ve benim zerre hoşlanmadığım bir araba...

Yeni gelecek D sınıfı bir aracın ciddi bir Pazar payı alabilmesi icin Passat’in payından çalması gerekiyor. 508’in satabilmesi icin eşdeğer doluluktaki Passat modellerine göre en az 10-15 bin asagida olmasi lazim. Değilse çoğunluk gider Passat alir...

• Su bir gercekki Türkiye’de D sınıfının kralı Passat ve benim zerre hoşlanmadığım bir araba...

Yeni gelecek D sınıfı bir aracın ciddi bir Pazar payı alabilmesi icin Passat’in payından çalması gerekiyor. 508’in satabilmesi icin eşdeğer doluluktaki Passat modellerine göre en az 10-15 bin asagida olmasi lazim. Değilse çoğunluk gider Passat alir...

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Onur senin araç problemli.Başlangıçtan itibaren sorunları okuyorum biliyorum.Üretimden kaynaklı sorun diye düşünüyorum.Benim 208 kaza yapmama rağmen sonrasında stabildi.Kasım Aralık gibi uygun fiyat denk gelirse tekrar düşünüyorum.
    Marka fanatikliği yapmıyorum.Mesela Golf te aldım ve 308 e kesinlikle tercih ederim

Alıntıları Göster
    Hocam şimdi şöyle. Hadi benim aracım dediğiniz gibi bahtsız bedevi misali fabrikasyon sorunlu. Lakin Facebook üzerinde 5000'e yakın üyesi bulunan bir grubumuz var. Sayısına takılmayın. Yaşadığım sorunları bu gruptan, çok daha kalabalık 208ownersclub İngiltere forumu ve bazen de sizin açtığınız DH ana başlığı üzerinden kontrol ediyorum bir tek ben mi yaşıyorum bu sorunu diye. Malesef yüzde 99 oranda sorunlar hep ortak ve birçok kimsenin önceden yaşadığı veya bende de bu sorun sonradan oldu dediği tipte sorunlar oluyor, yani sorunların tamamına yakını birebir aynı ve ortak.

Bu sebepten siz veya sizin gibi markaya dair memnuniyet duyanlara saygı duymakla beraber oluşturduğunuz kesimi "ciddi şekilde şanslı azınlık" olarak gördüğümü söylemeden edemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Eylül 2019; 0:35:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Hocam şimdi şöyle. Hadi benim aracım dediğiniz gibi bahtsız bedevi misali fabrikasyon sorunlu. Lakin Facebook üzerinde 5000'e yakın üyesi bulunan bir grubumuz var. Sayısına takılmayın. Yaşadığım sorunları bu gruptan, çok daha kalabalık 208ownersclub İngiltere forumu ve bazen de sizin açtığınız DH ana başlığı üzerinden kontrol ediyorum bir tek ben mi yaşıyorum bu sorunu diye. Malesef yüzde 99 oranda sorunlar hep ortak ve birçok kimsenin önceden yaşadığı veya bende de bu sorun sonradan oldu dediği tipte sorunlar oluyor, yani sorunların tamamına yakını birebir aynı ve ortak.

Bu sebepten siz veya sizin gibi markaya dair memnuniyet duyanlara saygı duymakla beraber oluşturduğunuz kesimi "ciddi şekilde şanslı azınlık" olarak gördüğümü söylemeden edemeyeceğim.

Alıntıları Göster
    Dostum 206-208-2008-308 en son 30008 kronik sorun denk gelmedi.Yabancı forumları hiç incelemedim bilemiyorum.Kiralık Polo (bir önceki kasa)1 hafta kullandım 208 çok daha iyiydi.Sorun gördüğüm tek şey 2008 in kaporta kalitesizliği (4 ayda 4-5 kapı gamzesi) oda Classic editiondu (Cezayir için üretilen)
    208 den ben çok memnundum,öyle olmasa tekrar almayı düşünmem.Kaza yaptığım için soğuyup 8 ay sonra satmıştım.Öyle olmasa kesinlikle satmazdım.
    Bizim 208 forumuna pek takip etmiyorum memnuniyet derecesi nasıl diye.Ama sadece kaporta konusu bile sana hak vermem için bir neden

• quote:

Sözüm meclisten dışarı Evet aynı motoru kullanan herkesin dpf Turbo volan baskı balata egr enjektör problemi varken bir bizim forumdaki PSA fanboylarının araçlarında problem olmuyor buda şaşırtıcı bir istatistik

Alıntıları Göster
    Ben objektif olarak kendim ve çevremde yaşadığım durumu yazdım.Bana dememişsin ama şahsen en ufak bir fanatikliğim ya da olumsuz önyargım yok markaya.Forester XT ve Ducati Multistrada 950 motorum var illa bi fanatiklik olsa onlara karşı olur ki o da arıza konusunda pek güven veren markalar değiller.308'i günlük ulaşım için kullanıyorum ve en ufak sıkıntı çıkarmadı.

• Bende sabırsızlıkla bekliyorum. Tasarımı çok başarılı olmuş. Tam D segmenti klası sunuyor. Çok başarılı
  • Fransada vaftizli fiyatlar böyleymiş
    Bizde vergilendirilmiş kutsal fiyatları bekliycez
    İçini boşaltıp getirirlerse 170.000 de olsa hayal kırıklığı olur
    (Active de arka koltukta kol dayama olmaması...)

2019 Yeni Peugeot 508

• quote:

Orijinalden alıntı: IronHasan

Hem bilgisiz hem de cahilliğinin farkında olmayanlara bakarak kendini yorma kardeşim.

Onlar için tek araba var o da Passat. Dilerim Toroslarda sabaha karşı 3 de "servise gidin" uyarısı ile kendilerine gelirler.

2015 model 185 bin Km olan 308 ile tek sorun yaşamadan dolaşıyorum. Ayda ortalama 5 bin Km yol yaparım. Tık demedi çok şükür.

Leon ile 2 kere DSG arızası nedeniyle yolda kalmış ve bir daha mı tövbe demiş biri olarak bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanları kaale almıyorum.

Merak edenler varsa yapılan bir araştırmanın sonuçları şu iki video da izlenebilir.

En çok sorun çıkartan markalar:
    https://www.youtube.com/watch?v=nOxn-Sytz7I

En az sorun çıkartan markalar
    https://www.youtube.com/watch?v=elg9Jw6JFoE

Araştırmayı yapan Amerikan şirketi JD Power. Mesut Abi isimli youtube fenomeni sıralamaları oradan almış.

Alıntıları Göster
    Fanboyluk yapan JD Power ın araştırmasını yayınladım. Bi zahmet izleyin. Sonra dünyayı yine kendi gözlüğünüzden görmeye devam edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IronHasan -- 24 Eylül 2019; 3:1:4 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.